Dzieje się u Ciebie co niemiara. Powodzenia w biznesie i obyś w końcu znalazł czas , żeby ogarnąć swojego longa.
PS czy Jareczek jest sprawcą ciąży Magdy?:D
Wersja do druku
Dzieje się u Ciebie co niemiara. Powodzenia w biznesie i obyś w końcu znalazł czas , żeby ogarnąć swojego longa.
PS czy Jareczek jest sprawcą ciąży Magdy?:D
Niestety nie bo jest Gułajem bardziej zaradni sąsiedzi się tym zajeli a było ich 4 :D sama jest sobie winna bo oni przez szczebelki płotu nie mogli przejść bo im sie głowy nie mieściły :D miałczały na nią i sama do nich poszła heh pewnie nie wiedziała co ją czeka ze strony tych kawalerów ;d
I ps. Dziękuje,
Motają mi się pomysły na nazwę, Repair Zone, Safe zone, A może pod latarnią najciemniej? Maniac Drifting - zakład mechaniczny :D ?
a jak sie wydarzyl ten dzwon tej drugiej e32?
Maniac opowiedziałeś historie swoja i połowy wsi - lubie takie opowieści :cool:
Mega sięczytało i ogladało :)
Czekamy jeszcze na fotorelacje z niedzielnych zakupów w Biedronce :faint: :D
No to ja robie focha i zaprzestaje wprowadzania wpisów. :P
A no wydarzył się wymuszenie pierwszeństwa nie ma co wnikać.
ps. mieszkam na obrzeżach miasta przy krajówce ; ]
A co z nazwą działalności? Czy Załącznik 5893 Gotykiem zachęci czy zniechęci :P ?
Raczej nie zniechęci, ja bym nie oddał auta/motoru, typowi, o którym wiem, że lubi zapie******/driftować!
Nie będą mieli wyścia bo będe miał praktycznie monopol na tego typu usługi czyli sprawy związane z motorami :P z Wulkanizacją i Mechaniką nie wiąże zbyt dużych nadziei ale coś pewnie wpadnie dodatkowo, kto już ma swoich ulubionych mechaników i warsztaty to ich się będzie trzymał, ale kto wie czas pokaże ja kto będzie. Czy da mi to zarobić na siebie żone i dzieci no i E32 czy też przeprosze prace we włoszech ;p
A tak na serio liczy się miejsce ładny szyld i jakość napraw na nazwę mało zwraca się uwagę ;) Ja sam idąc do sklepu motoryzacyjnego patrze aby to był sklep z takimi artykułami a jaką nazwę on ma to już nie wiem chyba że jest to IC to już co innego bo to duże filie jak tesco czy biedrona.
A fajna fotka E32 na szyldzie??
No to jaka nazwa? Popularne są nazwy angielsko języcznie, więc co ? Bezpieczna strefa - safe zone, strefa naprawy? Repair zone niby nić ale wartało by wymyślić coś sensownego chyba że już totalny bezsens typu
Gembus serwis u garbusa spółka koślawiec :D nie no to już żartem całkiem.
Jeśli nastawiasz się na serwis dwóch kółek to celowałbym na szyld i nazwe związaną właśnie z tym , a Maniac Drifting czy E32 na szyldzie ma się nijak do profilu działalności. Gdybym to ja otwierał taki warsztat to starałbym się żeby wszystko było spójne. Tyle ode mnie, a sąsiedzi musieli mieć dobrą bajere skoro sama poszła :D
Zdjecie E32 poprostu opony do samochodów no nie wiem.
Co bym nie zrobił to będzie dobrze ;)