Swietne zdjęcia, zazdroszczę wypadu :)
W ogóle ta Twoja czarnulka to jedna z moich ulubionych e38 na forum :cool:
Wersja do druku
Swietne zdjęcia, zazdroszczę wypadu :)
W ogóle ta Twoja czarnulka to jedna z moich ulubionych e38 na forum :cool:
Cytat:
Zamieszczone przez janek500
dzięki panowie za miłe słowa , cieszy mnie to że moja czarnulka podoba się nie tylko mnie :)Cytat:
Zamieszczone przez Gasper
@7ka - nie no, z Wysp to nie miał chłopak aż tak daleko... Ale wiadomo - ja mam banana nawet jak jadę na drugi koniec miasta :hah:
@Fubu - świetne fotki no i świetna gablota :cool:. Jak daleko do Hiszpanii się zapuściliście?
@ michal_5000 - Costa Brava, początek Hiszpani dokładniej miasteczko Lloret De Mar (swoją drogą polecam, jeśli ktoś by sie tam wybierał)Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
... tak "z głupa" buszując pewnego wieczora po angielskim e-bay'u znalazłem dokładke ALPINY , jak się okazało ORYGINALNĄ. Tak z "głupa" zalicytowałem ale jak sie później okazało przegrałem aukcje ... pare dni pozniej dostałem maila, że mam drugą szanse zakupu bo użytkownik który wygrał aukcje nie odezwał sie.
Gosć chciał za nią 100 GBP ... napisałem maila że biore za 80GBP i tak stałem sie posiadaczem ORI dokładki ALPINY
Domyslam się że pewnie nie każdemu podoba się stylizacja na ALPINE tylko przez samą dokładkę ... ale co tam , wkońcu ja sam nią jeżdżę :]
Zdjęcia podglądowe , robione telefonem ... dokładka oczywiscie używana więc troche obdarta od spodu , ale już niedługo będzie jak nowa :D
http://www.fubu.jawnet.pl/alp1.jpg
http://www.fubu.jawnet.pl/alp2.jpg
garuluje
a to co mowia inni..
wazne zeby wlasciciel byl zadowolony
zreszta.. dokladke jak i felgi.. zawsze zdjac mozna ;)
jeszcze raz gratki tym bardziej ze to ori produkszyn !
Gratuluje trafienia wodzu :)
Pięknie wygląda :)
Witam w klubie :>
He he, czyli kolejna 2.8 Alpina ;)
Fubu, gratki trafienia. Znając Twoje podejście na pewno efekt po renowacji będzie na 150% (i tak Fubu zawstydzi TurboDymoMena ;D ;D )
rewelacja ziomek!
Mam nadzieję że pomożesz szukać :]
zakupy wkrótce
Cytat:
Zamieszczone przez FuBu
nieprzesadzajmy, są i auta z samymi naklejnaki alpiny :D