Sławomir a co dokładnie dolega EDC?
Wersja do druku
Sławomir a co dokładnie dolega EDC?
Nie działa. Amortyzatory są nówki sztuki, a przełączenia Sport/Komfort nie daje żadnego efektu. Z tego co Łukasz ze Stando mówił, nie odzywa się ten sterownik w ogóle.
ADASIO:
To nie jest tak, że Stando jest złe, ja ich oceniam raczej na plus, ale nie spotkałem się jeszcze z warsztatem, co od A do Z wszystko zrobi. Nie wiem kto na śląsku jest dobry, bo widziałem już kilku polecanych mechaników i jak ktoś ma warsztat w garażu, to odpuszczam...
Ja rozumiem, ale ja mam e66 czyli auto o wiele młodsze od e32 i od chyba 8 lat serwisuje swoje obie 7er jakie miałem w M auto w Katowicach i jestem zadowolony.
jest tez Piórkowski którego znam bo coś tam u niego robiłem ale że gość sam jest dobry ale jego mechanicy juz nie do końca a dodatkowo nie trzyma się godzin i terminów a poza tym za moich czasów nie było nawet gdzie usiąść poczekać zmieniłem na M auto i jestem póki co zadowolony.
Jest tez jeszcze co najmniej ze 2 - 3 miejsca na śląsku w miarę ogarnięte które wg mnie tez by to zrobiły - ale to już moja opinia.
Ja rozumiem że chcesz mieć wszystko na tip top ale no ja nie oddał bym auta na 200 km od domu na długi czas tylko dlatego że maja dobrą opinie - wole mieć wgląd do tego co kiedy i jak robią niż oddać i zastanawiać się co i jak, a jak mechanik mówi żeby się przy nim nie kręcić i nie patrzeć na łapy to ja właśnie wtedy rezygnuje z takiego warsztatu :P
Ważne że są pozytywy po naprawie :)
Podejrzewam, ze zostawiles tam worek pieniedzy, nie lepiej oddać do auto do kliniki BMW zeby wszystko zrobili na tip top?
Jak chcesz to Ci moge potem dac namiar na elektronika z Wrocławia, ktory ma pojęcie o BMW.Przy E65 nie miał problemow z takimi bzdetami;elektryczne rolety itp.
Ja poproszę na priv ten numer do tego elektronika z Wrocka. Nie wiesz czy Merce też ogarnia?
Dowiem się, dzis przesle priv.
Edit;Robi też Merce i inne podobne twory.
Tak, podświetla się.
37 15 1 138 760
http://www.realoem.com/bmw/enUS/show...61#37151138760
Co do serwisowania E32, co raz mniej ludzi to potrafi, to jedno, a drugie to ultra rzadkie tematy i równie rzadkie części. Tej części dla przykładu nie ma ani na Allegro ani na ebayu. Łukasz mi np. mówił, że był jeden temat, którego by nie zdiagnozował gdyby nie postawił obok zbliżonej E32, gdzie było podobne wyposażenie.
Zresztą, idąc dalej, chętnie kupię komplet rolet do E32 - wszystkie 5szt. Ktoś sprzeda, albo poleci mechanika, który mi je wyczaruje? :D
A to nie to http://allegro.pl/modul-edc-bmw-e32-...852853007.html numer ma zły bo nie wyskakuje w częściach bmw
A ten numer z kodu kreskowego to nie numer poprawny części? Bo jak tak to się nie zgadza. Były różne wersje tego sterownika. Generalnie postaram się zebrać wszystko co potrzebuję i napiszę gdzieś na forum.