Aż się micha śmieje, może wreszcie i ja się pochwalę złożonym silnikiem kiedyś jak go wreszcie skończę...a na razie z daleka od e32 w delegacji w kraju trzeciego świata, ale jest internet chociaż :)
Wersja do druku
Aż się micha śmieje, może wreszcie i ja się pochwalę złożonym silnikiem kiedyś jak go wreszcie skończę...a na razie z daleka od e32 w delegacji w kraju trzeciego świata, ale jest internet chociaż :)
Krzysiek, czyli po tych wszystkich zabiegach kniec z piciem wódki na tylnym siedzeniu? Waldek i Karol będą niezadowoleni :D
Twoje podejście do auta robi wrażenie, ja po montażu tych wszystkich części bałbym się wyjechać na ulice. Nie myślałeś nad jakimś dodatkowym ubezpieczeniem auta?
No raczej koniec z chlaniem :-(
A co do dodatkowego ubezpieczenia aut nie ma chyba nic takiego. Jeżeli ktoś zna takie ubezpieczenia niech pisze w temacie z chęcią się dowiem co i jak
Z tego co wiem co można najwyżej osiągnąć dla naszych E32 to dodatkowe ubezpieczenie szyb i opon.
mozna wykupić AC na stare auto ( powyżej 10 lat ), pytałem jakiś czas temu w Warcie , całość wyliczyli żeby nie skłamać na 3800zł
AC można wykupić na samochody do 15-stu lat, czasami przy indywidualnej negocjacji na 16-sto latka, jednak jest to bez sensu... chyba, żeby ktoś zaliczał co roku jakąś grubą szkodę :D składka za takie ubezpieczenie może przyprawić o ból głowy :D
Składka jak składka pewnie suma ubezpieczenia niższa jak składka:-) a szczerze bardzo bym chciał ją ubezpieczyć bo kasy w nią poszło co nie miara przez te 5 lat
jeszcze jest kwestia tego że podczas wypadku nie z Twojej winy wycena auta przez ubezpieczalnie będzie pewnie żałośnie niska w porównaniu do poniesionych kosztów.