Może to troszke O.T. ale proponuję, żeby każdy wklejał linki nie tylko do ogłoszeń ale tez same zdjęcia z ogłoszeń. 3/4 tego tematu jest nieaktualna bo linki wygasły.
To się chyba też tyczy innych tego typu tematów :)
Wersja do druku
Może to troszke O.T. ale proponuję, żeby każdy wklejał linki nie tylko do ogłoszeń ale tez same zdjęcia z ogłoszeń. 3/4 tego tematu jest nieaktualna bo linki wygasły.
To się chyba też tyczy innych tego typu tematów :)
Brązowa skóra do E32
http://moto.allegro.pl/bmw-e32-kompl...158263952.html
stan perfekt szkoda ze konsoli środkowej nie ma i dywanu ale za ta cenę nie ma co gardzić :D
Piękna, a i stan już raczej rzadko spotykany w sprzedaży. Szkoda że do mojego koloru ni w ząb by nie pasowała. Ale to chyba najlepszy kolor skóry w E32 ;]
długo nie czekała
kur..... sam bym kupił....
Konto ma ZERO komentarzy, cena BARDZO atrakcyjna. Mam nadzieję, że towar dotrze do kupującego :D
~ wysłane poprzez Tapatalk
no cena b.dobra była Kolorek jak u mnie ciemny brąż jedynie osłona boczna nie ten kolorek gduż czarna
Jak kogoś interesuje to będę miał nie długo na sprzedaż kompletne wnętrze brązowe skóry,chyba ciut ciemniejsze,niestety manual,jest komplet cały,razem z wykładziną brązową i podsufitką beżową która szła w brązowych skórach,na razie auto stoi i czeka na rozbiórkę.