szczerze... na twoje potrzeby jest 2x za drogi
Wersja do druku
szczerze... na twoje potrzeby jest 2x za drogi
To był mój pierwszy faworyt... Ten z linku jest na gaźniku a nie na wtrysku więc idzie na +. Mi osobiście go odradzono bo to duży skuter na malutkich kołach dlatego celowałem w kymco na 16' kołach. Nie widać ile ma przejechane, ale myślę że koło 10 tys jest. Ja miałem jechać po tego : http://tablica.pl/oferta/peugeot-ely...tml#7712e6dbf3. Jak by nie patrzeć cena ta sama a 7 lat młodszy, 6tys przebiegu. Zanim zdecydowałem jakiego kupię podjechałem do kolegi co się zna na skuterach, odradził mi wynalazki z przebiegami 20-25tys bo mówił że zaczną się problemy...Szukaj jak najniższych przebiegów.
Martynka a może mi się spodoba i w lato bede jeździć na wycieczki ?:) To się przyda większy. Ten co Jakub daleś jest jeszcze do opłat no i znowu kawał drogi. A ten mam pod nosem. A ogólnie są dobre te skutery ? Czy z yamahą neos nie ma porównania ?
Elystary z małym przebiegiem posłużą zapewne długie lata pod warunkiem że nie na wtrysku. Opłaty nie są duze... 300zł i gotowe z ubezpieczeniem i przeglądem na 2 lata.
Właśne chodzi o to ze może się spodoba, wydasz 5 tysi, pojedziesz 6 razy do pracy, raz na ryby a potem bedziesz go probowal sprzedac przez rok az pojdzie za 3 tysie.
Ja też myślę że góra do 3 tys..., najmniej się straci nawet po kilku latach.
o tym właśnie mówię, gdyby to miał być główny środek transportu to bym zrozumiał większą kasę.
Nie no skuter kupuje na długie lata to jest pewne :) I napewno ani za rok ani za dwa go nie sprzedam.
Kurde ten temat ciagnie sie juz prawie miesiąc kolego ty chcesz kupic skuter a nie nowa F1 !!!Pojedż i zobacz jaki Ci sie podoba i kup remon takich pizdzików to półbaku 7-mki dużo ludzi cos pisze a nie mają wogóle pojęcia tylko to co na Googlach przeczytają:) Bez obrazy!!!
Szymek wstaw do swojego Bandita silnik 50cm i daj nam tu na oględziny ;). Harry zapewne szuka ideału bo mu się po mechanikach nie chce śmigać -tak jak mi ;)