Foty mistrzostwo świata :medit:
Wersja do druku
Foty mistrzostwo świata :medit:
robiąc małe OT jestem ZA winietą :)Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Autko przeszło delikatną polerkę (jeszcze nie po całości). Drażniły mnie wszechobecne rysy. Fotka z odbiciem od drzwi prezentuje właśnie drzwi po spolerowaniu (jeszcze można tam sporo zdziałać, ale i tak jest o niebo lepiej). Cieszę się, że się udało zdążyć przed ulewą (a była konkretna). Wbrew temu, co pisze Damias, auto jest nadal czyste - wosk robi swoje ;) .
Nie tylko kiepskie, ale też niedostosowane ;)Cytat:
Zamieszczone przez WojtekD
A to, że faktycznie mój obiektyw nie należy do czołówki (no chyba, że odwrócimy klasyfikację), nie jest tajemnicą... Jak tylko finanse pozwolą, będzie lepiej.
Winieta skupia też oko obserwatora na centrum kadru. Czy słusznie? W tym przypadku kadrowanie jest skupione centralnie na obiekcie, więc nie przeszkadza, a wręcz naprowadza oglądającego na cel :)
gratki sesji !! doooooooo blooooga z nimi :]
tak jak Irek zauważył też używam winietowania podczas zmniejszania fotek- dla mnie mega
hej
jak dla mnie super sesja a zdjecia naprawde ladne :) gratki
rewelacja , pozazdrościć lakieru , no i masz oko do robienia zdjęć
Panowie, dziękuję za miłe słowa. ;)
Staram się po prostu utrzymać auto w sensownym stanie. A że ostatnio nadarzyła się okazja do zrobienia fotek w plenerze, to nie omieszkałem tego faktu wykorzystać. :D
sylwekk , TaDeuSz przy Tobie czuje się jak młody TaDzio :D
Wspaniały samochód i świetne modyfikacje. Masz może fotorelacje z prac nad podświetlaniem klamek wewnątrz?? Planuję taki modzik ;)
Loszka, jakbyś poszukał a nie chciał wszystko na tacy to byś znalazł ;)
http://forum.7er.pl/zrob-to-sam-inst...ematy-vf53.htm