-
nie :/ tylko kabel. O co w tym chodzi nie wiem. szkoda, że nie idzie taniej, czyli za darmo np. spinając jakiś kabelek na krótko :) nie wiem jaką magię w sobie mają fabryczne wiązki do odblokowania i się nie dowiem bo nie położę 350zł za nikomu niepotrzebną bzdurkę :cool:
-
Szkoda, że nikt nie wie bo to jednak jest blokada programowa i jak każdy program da się obejść lub złamać. Poszukam w www może coś w świecie wymyślili.
-
Jeszcze jedno.
Włączenie alarmu ale nie załączenie czujnika ruchu.
Np. jak chcesz zostawić zwierzaka w samochodzie.
Wysiadasz z auta, zamykasz go pilotem, i w ciągu max 15 sekund wciskasz zamknięcie na pilocie jeszcze raz. Zwierzak może łazić - alarm sie nie włączy.
pozdrawiam
-
[quote="SEBEK"]Witam,
mozna odblokowac tv - zeby dzialala w czasie jazdy, mozna tez odblokowac dodatkowe funkcje
komputera pokladowego (pokauzje na m wtedy dodatkowe informacje jak predkosc, temperatura plynu chlodzacego itd ....)
oczywiscie jest tu mowa o ty opcjach jak sie ma navi?
--------
jeszcze jedno:) chodzi mi o triki z licznikiem niech kto mi napisze ile ty testów mozna zrobic itd
bo zrobiło sie 14 strona nie bede kazdej czytac
proszę o szybką rozpiske:)
-
oizo_pl, edytuj swoje wypowiedzi zamiast mnożyć kolejne posty.
Co do Twojej prośby - czy Ty czasem nie przesadzasz? Wysil się i przewertuj tych kilka stron.... Forum jest po to, aby pomóc, ale nie wyręczyć.
-
dla mnie na ty 14 stronach jest bur.... ktoś żuci temat zaraz ktos wstawi cos innego niemającego wspólnego z tematem , nie jestem tu jedyny co się powtarza:]
-
http://www.7-forum.com/modelle/e38/c...-erweitern.php fajnie by było jak ktos by umiał powiedzieć co oznacza każdy 1-21
-
Witam
Co do TV w navi 16:9 to można odblokować TV podczas jazy tylko za pomocą kabla lub pod komputerem(Progmann).
Pozdrawiam
-
WItam,
A ja przez pomylke zrobilem reset i zmienilo mi jezyk na german a mialem angielski.
I jak wejde na test 10 to mam lang 00 D i nie wiem jak mam zmienic na E?
Pozaq tym po angielsku wyswietlal mi jakis blad programu silnika . Zobacze jak po niemiecku to brzmi i wrzuce z prosba o pomoc.
-
pogrzebałem wg. opisów i tv chodzi w czasie jazdy ( dźwiek też ) ale co 15 sekund na monitorze wywala komunikat w tle że "coś tam coś wyłącz tv dla własnego bezpieczeństwa " hmm, dodam że przedtem w czasie jazdy tv nie działało wcale