szaleństwo , piękinie pięknie , pozazdrościć i gratulować :applouse:
Wersja do druku
szaleństwo , piękinie pięknie , pozazdrościć i gratulować :applouse:
No Mario jeden rzadki głos rozsądku bo większość wciska mi kit że lepiej zostawić stary dwudziestoletni lakier jak dac nowy piękny
Reflektory są np. Helli Lub jakiś TYC dostępny w gordonie, tył również jest produkowany w zamienniku jak ori wg mnie wygląda dobrze.
Tylne to leżaki czy świerza produkcja mają wytłoczkę z rokiem? Troche by było jak w morde jak by pękła bo one lubią mieć mikro pęknięcia i nie raz kupiłem inne bez pęknięć to i tak się pojawiały niedługo.
Halogeny istotnie chwali się ori gdyż zamiennik jest podłej jakości.
Tak samo jak i pozostałe zakupione części. Ale jak mówię na lampy bym się raczej nie zdecydował bo 5700zł to dla mnie kosmos. Być może moje podejście uległo by zmianie gdybym posiadał inne zasoby gotówkowe niż obecnie.
Ale miło się patrzy na takie podejście i chętnie zobacze jak to będzie wyglądać.
A jeśli chodzi o lakier to myślę że ciężko będzie uzyskać świeży przepiękny wygląd samymi nowymi częściami bo co nowy lakier to nowy.
Nie mam przekonania do zamienników których nie znam. Może dlatego że wiem jakie badziewie robi np depo.
A ma być tip top a Hella pewnie dużo tańsza nie jest o ile ma cały zestaw a nie same klosze
Ale pieknie! Szacunek za podejscie. Az otworze browara :)
No i ja podchodzę podobnie że lepiej nowy dobry lakier jak stary z rysami wgniotkami i innymi wadami wieku
Ale żeś zrobił smaka! :-) Idę do lodówki. I ja się napiję! :-D
Jeśli chcemy potrzymać te samochody jeszcze kilka ładnych lat, to pewnie wcześniej czy później i tak trzeba będzie pomyśleć o lakierze. Jak już pisałem - czasu nie oszukamy.
Tylko jak wpadniecie w alkoholizm to nie mówcie potem że przeze mnie :-)
Fajny widok-tyle nowych czesci w jednym miejscu.Gratuluje i zazdroszcze :)
Jak juz skonczysz fure to wypadałoby oddać do jakiegoś studia detailingowego zeby to wszystko odpowiednio zabezpieczyć.