-
Najprostrzym sposobem bedzie zrobienie drugiego (obok istniejacego) elektronicznego wlacznika opartego o przekazniki. Sygnal z lusterka podany na przekaznik inicjuje zwijanie z poziomu przelacznika, po czym przy wyrzuceniu wstecznego, napiecie znika i inicjuje tym samym rozwijanie.. powiedzmy przez 6sek. Mam jednak nadzieje ze opuszczanie i podnoszenie lusterka to 2 niezalezne napiecia dodatnie, a nie znikajacy + przy podnoszeniu lustra, bedzie wtedy znacznie latwiej i wystarczy przy podnoszeniu lusterka ten + zamienic na - . Na szybko, to potrzeba 2 przekazniki i troszke lutowania. Rozpiska wiązki jest dostepna w necie, wiec nie ma problemu.. A caly pic polega na czasowym imitowaniu funkcji zwierania pinow przelacznika.. Zintegrowanie tego wszystkiego (lustro, zaglowki i roleta) moze byc przydatnym rozwiazaniem.. Do tego tez fajną opcją. Chce tym sie zając jeszcze przed sezonem. A tajemnica to zadna.. bede na bierzaco opisywal co i jak ;)
Wysłane z mojego Desire HD za pomocą Tapatalk
-
Zimowe przebudzenie ;)
https://lh5.googleusercontent.com/--...0/IMAG0171.jpg
W tym tygodniu jadę do PawlaM. Po skrzynię, zderzaczek tylny pod PDC, oraz elektyczną kolumnę kierowniczą :D A od Czarka biere roletę elektryczną. Do tego wszystkiego, przed chwilą wylicytowałem telefon do e32 :P Urlop zapowiada się pracownicie ;)
-
Tą roletę podobno mi miał Czarek sprzedać....
-
Roleta, którą ją biorę jest zepsuta i wisi mi u Czarka od kilku miesiecy. Mam drugą bez półki i naprawie sobie Czarkową. Wiem że Czerek miał ich kilka więc o swoją możesz być spokojny ;)
Tapnięte z mojego HTC Desire HD
-
hehehe jak już będę miał wszystko u siebie to zapraszam w odwiedziny :)
-
Like I've said.. Pojechałem, przywiozłem całego vana gratów.. Część już w aucie ;) Skrzynia trybi jak należy, a z 2 rolet zrobiłem jedną dobrą ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Irh9s...1&feature=plcp
Jutro zabieram się za montaż kolumny elektrycznej i odstawiam potem furkę do ostrego sprzątania ;)
-
wypasiona konkretnie ta beemka :) nie ma co rarytasy jakich mało ;)
-
no popatrz mówiłeś o tel a nie wiedziałem, że masz ten co ja :) tylko nie podłączony i robił jako ozdoba :)
-
zakładaj te rolki w końcu:smile:U Ciebie na uucie dopiero będa się prezencić:p
-
Maciek, czekam normalnie aż przyjadą z wysp dla mnie bo Dzuda ostatni komplet na stanie w PL zwinał :/ Ale patrząc po jego aucie opłaci sie czekać ;)