oo 200 głosów, nieźle
Wersja do druku
oo 200 głosów, nieźle
Raczej porażka, 4200 było by nieźle. Niestety nasze hobby jest bądź co bądź nieco elitarne jak by nie patrzeć.Cytat:
Zamieszczone przez positiv
207 ha ha !! lubię siódemkę - to mój głos.
Jakoś mi się nie chce wierzyć że te kluby na czołówce tak całkiem bez oszukiwania po 1500 pkt w 1 dzień zebrały. Podobno w Neostradzie jak się odłącza kabel sieciowy i podłączy to jest nowe ip nadawane. Może oni tak robią.
Oczywiście, że tak - niektórzy mają zmienne IP - np po resecie modemu, a nawet po ponownym włączeniu komputera (wcześniej w neostradzie zmieniało się IP po przez wciśniecie odłącz/połącz) . Są też chyba programy do zmiany IP :D
Niedługo pierwsze miejsce będzie miał "Tarpan-Klub Kińdziochowo" :hah: :hah: :hah:
To by chyba podpadło gdybyśmy mieli więcej głosów niż użytkowników ;D
Glosy na te kluby leca w setkach na godzine.
Na stronie glosowania pisalo ze konkurs zaczal sie juz wczesniej ale niektore kluby wystartowaly roboty ktore oddawaly same glosy na ich klub.
Glosy wykasowano, kluby ktore to robily nie zostaly usuniete i zmieniono mechanizm oddawania glosow.
Nie wydaje mi sie jednak ze duzo to zmienilo.
Nie jest to raczej prawdopodobne ze w ciagu godziny dochodzi tyle glosow, mysle ze dalej dzialaja jakies skrypty ktore pracuja nad wynikami danych klubow, w sumie jak w prawdziwym zyciu i polityce ........ :)
Głos swój oczywiście oddałem, ale wiecie gdzie mam tego typu konkursy? Tak samo jak całą tą gazetę i poziom jej artykułów. Domyślcie się :D Wiadomo że wygra klub jakiegoś truchła typu golf :] Poza tym co to ma być, że frajerzy robią sobie skrypty i maszyny nabijają im dziesiątki głosów na godzinę, a ja z mojego kompa mogę oddać tylko jeden głos. A gdyby mój tata chciał zagłosować to co, ma sobie swój komputer zorganizować? Żenujące.
A najlepsze jest to "Po miesięcznym głosowaniu 5 fanklubów, które otrzyma najwięcej głosów, przejdzie do drugiego etapu plebiscytu, w którym specjalnie do tego celu powołana kapituła złożona z przedstawicieli redakcji tygodnika „Auto Świat” oraz niezależnych ekspertów, wybierze najlepszy fanklub motoryzacyjny roku. " Niezależnych ekspertów. Dobre sobie. Wali lewizną i układami na kilometr
no powiedzmy to sobie szczeze 7er nie jest dla zwyklego zjadacza chleba ktory swoj pojazd traktuje tylko jako sredek transportu.
a ze takich zjadaczy jest wiecej niz pasjonatow, to nic w tym dziwnego ze takie kluby beda mialy wiecej glosow.
wystarczy rzut okiem na allegro golfow ponad 8000 - bmw serii 7 846 sztuk.
Ja nawet nie liczę, że się w pierwszej 30 znajdziemy. W ch*** to mam. Chodzi mi o oszustwo tych wszystkich cweli z mega super hiper zajebist*** klubów golfa i innych wynalazków tego pokroju, które jak by zważyć, to więcej by wyszło szpachli, zenonów i gay looków niż blachy :] Poza tym głosować sobie może każdy, a wiadomo że na takie szroty jest więcej napaleńców niż na 7er. Dla mnie ten konkurs nie ma najmniejszego sensu, bynajmniej nie dla tego że nasz klub nie ma tam szans, bo na prawdę zwisa mi to. Sami sobie zrobimy wyczesany zlot (mam nadzieję, bo ostatnio temat coś ucichł). Chodzi mi o rozgłos jaki wokół tego robią (połowa znajomych ma na GG linki do swoich klubów), a tak na prawdę śmierdzi mi to jednym wielkim oszustwem, zarówno na etapie głosowania, jak i wyłaniania zwycięzcy z finałowej piątki. Cwaniactwo i układy. Komuna żyje :]
Panowie to nie są jakieś wyścigi :P Nie musimy być w czołówce bo podejrzewam ,że golfów czy octavi w Polsce jest chyba więcej niż 7er - Wynik w połowie stawki będzie sukcesem :)
A ja bym dał sobie spokój z ta dziką rywalizacją!!!,przecież stajemy do wyścigu z ruplami, bez sensu,tak jak piszecie ilość golfów w stosunku do BMW to 1000 do 1. My powinniśmy konkurować w takim plebiscycie z takimi markami jak; Merc,Audi BMW,w zależności od klasy i nie inaczej...Szkoda, że nie zaobserwowaliśmy tematu,czy warto spadać tak nisko ;)
To nie o to chodzi by wygrać (mało możliwe bez przekrętu) !!!
Chodzi o scalanie forum i identyfikację z grupą :) Dreszczyk emocji i element rywalizacji zawsze poprawia krążenie.
BMW Sport juz chyba zakonczylo rywalizacje, dzis widzialem ze maja ponad 4000 glosow, nagle znikneli calkiem z listy.
Za to co niektore inne kluby (wczoraj ponizej 1000 glosow) maja dzis juz po 2000 i 3000 glosow.
Nastepny punkt krytyki z mojej strony to brak zamieszczonego logo i fotek ktore Wojtek przeslal.
Niech ten konkurs w buty sobie wsadza.
panowie.. na miekko..
jakosc a nie ilosc ;)
I tym pięknym akcentem kończymy dywagacje :)Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
Teraz tylko chodzi o to aby wyprzedzić wszystkie kluby aut klasy wyższej :)
Dokładnie tak, bo ani Audi, ani Merc, tak nie działaja jak BMW -7 :hah: :hah:
Oby nie być końcu :D :D :D :D :D
biorę się do pracy :x
"Chwilowa przerwa w głosowaniu (28.01.2010 15:25)
Dzisiaj (28.01) ok. godziny 14tej zostaliśmy z powodu ataku botów zmuszeni do tymczasowego wstrzymania.
Nieprawidłowo oddane głosy oczywiście wycofaliśmy.
Wprowadziliśmy też odpowiednie zabezpieczenia, które uniemożliwią podobne działania w przyszłości.
Głosowanie jest już wznowione, więc zachęcamy do dalszej zabawy!"
Taki komunikat teraz wisi na stornie - nie ma to jak zdrowa rywalizacja ;). Mogli by ich w końcu zbanować.
dorobiło by się ;DCytat:
Zamieszczone przez Supermen
A po co? Klub może mieć 50 członków, a głosów może być 5000. Wystarczy się dobrze rozreklamować po znajomych. Regulamin chyba tego nie zabrania
Poszedł drugi głos mamy 361
Jak na razie jesteśmy na 39 miejscu :D
To szybko idziemy w górę.
Poszły 2 sztuki odemnie. Trochę mam czasu wieczorem to może trochę dostukam punkcików :) A narazie jeszcze z 6 szt dopykam
Volumax to do roboty,we dwóch bedzie raźniej ;D ;D ;D
I to też pokazuje klasę. Kluby które tak jawnie oszukują tylko pokazują co reprezentują sobą. Kolokwialnie mówiąc g..wno ;D A tak jak ktoś wyżej napisał dla nas to dobra zabawa. I tak wiadomo ze 7 jest zawsze number One :d
Ode mnie poszło już 10 głosów :D :D Znajomi pomogli oczywiscie ;) ;) ;) ;)
Intactus
ode mnie ze 150 ale to tylko dla tego że dzwoniłem do radia M.... :hah: :hah: :hah:
Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
@@Cytat:
Zamieszczone przez WojtekD
Zanim skrytykowaliscie, było warto strawdzić kiedy to napisałem a kiedy się pojawiło przekierowanie na stronie startowej :shoot: :shoot: :546: :522:
(a już się chwilowo ucieszyłem że ktoś mnie posłuchał ... i czar prysł ;D ;D :faint: )
__________________________________________________ ___
Wychodzi na to, że najbardziej liczą się w głosowaniu koledzy i koleżanki majacy neostradę i inne internety o niestałym numerze IP.
Ja oddałem głos z domu raz...i więcej już nie mogę bo mnie IP blokuje, ale za to w pracy wypuściłem dodatkowe 2 punkty ;) ;)
711:)
Myślałem Myślałem i wymyśliłem :D Co wy na to aby skopiowac link do kliknięcia głosowania i wstawic to do śledzika na NK hahahahahah sukces murowany. Czekam na info czy działac. Jak coś to mogę takiego linka wstawic i każdy z was wrzuci sobie na NK :D
Tylko że link tak na prawdę odpala funkcję javascript....
Czyli co nic nie da się zrobi mój pomysł ie wypali :)
Na zmiennym IP (modemy) można dostukać punktów ,po każdym głosowaniu CCleaner (czyszczenie pamięci podręcznej) nowy IP ,głosowanko itd. :cool:
890 :shock:
893
8412 Volkswagen Passat – forum miłośników Passata
7451 BMW – Sport
7388 Mazdaspeed
5961 VW Golf
5628 Stowarzyszenie Civic Klub Polska
5589 Audi A4 Klub Polska
4990 Audi A6 Klub Polska
4773 Polski Klub Audi 80
4652 Ford Club Polska
4511 Vectra Klub Polska