to w polsce ile w końcu powinny stać koło 60 tys? a co do kierownicy jak rozpoznać czy jest podgrzewana i fotel wentyl?
Wersja do druku
to w polsce ile w końcu powinny stać koło 60 tys? a co do kierownicy jak rozpoznać czy jest podgrzewana i fotel wentyl?
Jak masz podłokietnik to przy wentylowanych fotelach jest guzik z wiatraczkiem.Cytat:
Zamieszczone przez kolonkos
Osobiście na twoim miejscu zamiast brzydactwa zwanego E-65 kupiłbym E-38 B12 6,0 :) Starczy Ci kasy i masz piękne auto z komfortem i moca w nadmiarze :)
Przejechanie 10km to chwilowe spalanie komp nie zdąży nawet dobrze obnizyć jak zwolnisz co to 10km dla 7er hehe :)
Osobiście bez obrazy ale co Wy ludzie w tym L7 widzice zepsucie pięknej lini E-*38 to było auto które było spore ale miało piękna dynamiczna linię a L7 robi z tej pięknej lini brzydkie kaczątko bez polotu :)
Zdzira są gusta i guściki jeden woli gówno drugi cebule.
Częściowo się ze Zdzirą zgadzam , L7 w środku jest superr ,podoba mi sie bardzo ,ale na zewnątrz to jakis mutant popromienny ;D. E 65 podoba mi się w środku ,ale tylko z tyłu ;D ,ale jak ktoś powiedział każdemu podoba sie coś innego :)
po lewek stronie kolumny kierowniczek obok przycisku el.ustawiania kiery powinien byc przycisk wlaczania grzania kierownicy..Cytat:
Zamieszczone przez kolonkos
Też tak myślę. Tam urzeka tylko wnętrze i opcje. Jak 7er to co najwyżej long, L7 już jest takie jakieś... wymuszone. Nie dziwie się, że już go nie robią.Cytat:
Zamieszczone przez Zdzira 850I
Tylko jak coś w Alpinie się zepsuje to serwis tylko w DE :DCytat:
Zamieszczone przez Zdzira 850I
bez przesady z tym, DE a po drugie co ma się zepsuć ??? w E-65 jest taka sama szansa, że coś padnie i naprawa będzie tak samo droga :) A E-38 B12 to jest klasa sama w sobie :)
wątek jest o czymś innym, więc zamiast chwalić swoje auta polecam skupić się na pomocy w wyborze użytkownikowi forum który o coś się pyta.
kwestia wyglądu e65 jest rozdmuchiwana przez posiadaczy e38, niestety Panowie, e65 to król szos, budzi respekt i poszanowanie, czy wam sie to podoba czy nie. :medit:
dokładnie temat o czym innym a tu ....Cytat:
Zamieszczone przez itomek
a co do e65 to też masz 100% racji
Cytat:
:hah: :hah: :hah: respekt to budzi czołg TIGER
taaa i f 16 ,hummer i porsheCytat:
Zamieszczone przez ELVIS
ale nie o tym jest temat w którym piszecie
tak trudno to zrozumieć??
Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
> hmm... teraz nie rozumiem hę ?
> i PORSCHE ,a nie porshe
Nie wydaje mi się, ta po lifcie jeszcze jakoś wygląda ale pierwsze modele to porażka.Cytat:
Żeby było śmieszniej częściej się podoba właścicielom E38 jak zupełnie postronnym ludziom!!!
Albo inaczej... E65 była ładna do póki nie wyszła F01/02 ;D
Sam sobie poryłem tak bardzo, że chyba od razu przeskoczę z E38 na F02 ;p
PS. Temat się wyczerpał a jego założyciel już się nie odzywa. Trzeba poczekać aż wpadnie na forum pochwalić się nowym nabytkiem :)
Pewnie zdecydował że kupi jednak e38 :medit: I słusznie :D :DCytat:
Zamieszczone przez coboss
Wpadam na forum:) często. A co do e38 to oglądałem kilka 750il. Ale w planach nadal mam e65 także za e38 nie myślę. Przeglądam i jak narazie nie ma czegoś co by mnie bardzo zainteresowało. Jeden z forumowiczów mi linka na PW posłał. Ta jest fajna tylko ten srebrny kolor i czarna skóra poza tym ładna:P Na mobile kukałem ale do niemiec nieszczególnie chce mi się jechać. A co jest również prawdopodobne, że gdy auto się nie spodoba to wyprawa w sumie na marne. Tak jak pisałem wcześniej na wiosnę zamierzam kupić sobie chyba że trafi się coś naprawdę ciekawego.
Obecnie przeglądam forum zapoznaję się z opiniami użytkowników zarówno e38 jak i e65.
U nas na allegro jest mnóstwo ale jakoś w dziwnie dla mnie niskich cenach 50-55 tys. Co wydaje mi się trochę mało jak na autko tej klasy...
Jedna ważna rada! Przed zakupem sprawdź nie tylko auto ale też sprzedającego i papiery od auta!!!
Może w tedy wyjaśni Ci się skąd niska cena...
Trzeba brać poprawkę na to, że w autach na których można zarobić czyli sporo droższych niż kwota 50tys zł siedzą zorganizowane grupy przestępcze handlujące autami.
Można się wpakować i kupić auto za 100tys a później przy rejestracji zaczną się schody... nie życzę nikomu.
obejrzyj i przejedź się Alpiną B12 6,0 w budzie E-38 polubisz E-38 :)
A jakie macie zdanie o tej: warto?
http://otomoto.pl/bmw-745-wersja-ind...C10731133.html
Bardzo proszę o komentarze.
Bo zamierzam się wybrać i ją obejrzeć
Fajny individualek ;) Ładny środek, wyposażenie też chyba niezłe. Mi sie podoba. Pojechałbym obejrzeć ;)
Sorki ale z braku czasu nic nie czytałem. Ale jeżeli chodzi o wizualny akcent to dla mnie rewelka ;)
Jak się spodoba to bierz komplet dokumentów, kluczyków i zasuwaj do ASO aby prześwietlili auto :) weź obowiązkowo wszystkie kluczyki i każ im każdy sprawdzić w ASO będziesz wiedział czy miał coś kombinowane z przebiegiem. Wiesz nie patrz na książkę serwisową bo papier jest cierpliwy i wszystko przyjmie! (myślę o książce serwisowej)
Zacne wyposażenie. Nie czekaj tylko jedź oglądaj.
Bardzo ładne auto tylko dziwi mnie przebieg 106 000 km - kto kupuje 4,5 litra żeby wozić dzieci do kościoła w niedzielę? przebieg śmierdzi, będzie jednak ciężko to wykryć, trzeba sprawdzić zużycie części bo jak ktoś dobrze kombinował to kluczyki też pokażą 106k km
a mnie sie autko podoba bardzo
zwłaszcza te wyposażenie z tyłu ;D
ale dziwi mnie CENA bo rocznik 2003 to stoi koło 70 kilku tysiecy a tu bryczka z takim wyposażeniem i za taką kase???
może okazja - ale w Polsce okazja nie zdarza sie bez powodu
Piękna bryka wyposażenie zacne ale byłbym ostrożny w pełni zgadzam się z Adasiem i itomkiem przbieg śmierdzi na kilometr a cena atrakcyjna. Pierwsze co bym zrobił przed zakupem to sprawdził auto po VIN co się znim działo gdzie i kiedy był serwisowany.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Z tą ceną to tak kolorowo nie jest właśnie zauważyłem że 65 tyś to jest netto :) czyli +22% VAT wychodzi 79300 PLN ;D
no to teraz nie mam pytań :cool:Cytat:
Zamieszczone przez Volumax
No dokładnie cena tam jest podana netto:) Chciałem napisać ale ADASIO mnie wyprzedził:P
Także to koło 80tys wychodzi taka impreza:)
Zadzwonie w pn i zapytam się właściciela co i jak... No i czeka mnie podróż do Wawy... trochę daleko:((
W sumie przebieg czy dziwny, mam vectre c v6 z 2004 roku i ma 120tys
Cena - 80k jest ok, mimo wszystko cena nie rekompensuje przebiegu - auto przy zakupie kosztowało na pewno grubo ponad 500k zl, przebieg 100k przez 6 lat w aucie z silnikiem 4,5 litra to malutko - ktoś robił ok. 16k rocznie - takie przebiegi są w autach miejskich, które są na ogół drugimi w rodzinie itp - żona jeździ z dziećmi do szkoły i na zajęcia dodatkowe itp - gratuluję żonie męża który kupuje jej bestię z 4,5 litra benzyna pod maską i po 6 latach stać go na utratę ponad 450k zł na jego wartości przy sprzedaży :)
po prostu musisz to sprawdzić - jeżeli auto było od początku w Polsce - a sprzedający napisał że kraj pochodzenia to Polska - to wszystko sprawdzisz - możesz zadzwonić do serwisu czy faktycznie było robione u nich i czy przebieg z wpisu w książce pokrywa się z tym co oni mają u siebie. No i organoleptycznie trzeba to wszystko sprawdzić - nie trudno jest przekręcić licznik, jeżeli ktoś się na tym zna i pozmieniać dane w kluczykach, ale stanu zużycia części nie oszukasz :)
Faktycznie wnętrze wygląda pięknie. Mnie się podoba to auto.
Oglądaj, sprawdzaj w serwisie i kupuj, bo autko jest naprawdę super wyposażone, szczególnie jeśli chodzi o tylną kanapę.
Z przodu brak wentylacji foteli (nie ma przycisku) i lepszego audio (chyba nie ma Logic7), poza tym pełen wypas.
Jeśli to było auto prezesa z kierowcą, który stał na parkingu pod bankiem :D to przebieg realny, ale i tak trzeba dokładnie sprawdzić - bo różnie to u nas bywa ;)
Starałem się dodzwonić do gościa ale jak narazie się nie udało. Będę nadal próbował. No ci co z tułu będą jeździli mają się elegancko. Niestety albo i stety ja z przodu jako kierowca.; Wolę kierować takie cakco niż oglądać...
Kolonkos daj sobie luz z ta bryką :D po co masz mieć ładniejsze od mojego :P
Hehe żeby się wyróżniać:) a jak kupować to raczej coś lepiej wyposażonego. Można sobie powybrzydzać ;)
A poza tym to w sumie jakoś nic za bardzo nie widać na tych naszych stronach z autkami. A postanowiłem że jak już kupować to w polsce bo nie chce mi się specjalnie do niemiec jechac za daleko.
Kolonkos jak jestes zainteresowany to moze uda mi sie zalatwic jakies ogledziny tej fury w Warszawie, jak masz dymac 600 kilometrow zeby sie okazalo ze to padlina to zawsze lepiej poprosic kogos kto jest na miejscu.
Jakbyś mógł byłbym bardzo wdzięczny :) To racja a na dodatek tak znam warszawę choćby wcale byłem w niej aż jeden raz.
Ale niewiesz gdzie ona dokładnie jest do obejrzenia ? Jakiś komis czy to prywatne ogłoszenie ?
To jest prywatne ogłoszenie. Ja dzisiaj probowałem się dodzwonić ale nie dało rady. Jutro ponownie spróbuję:)
A ty z Chorzowa jesteś. A dokładniej?
Poszlo PW.