panowie mam maly poslizg ,mam pytanie jes mozliwosc pzesuniecia spotkania o tydzien na 22,12??????????
Wersja do druku
panowie mam maly poslizg ,mam pytanie jes mozliwosc pzesuniecia spotkania o tydzien na 22,12??????????
Mi tam pasuje :)
Hmmm podejrzewam ,że większość będzie w szale przedświątecznym...
No nie. zlocik 22; 23 powrot; 24 śmierć od uderzenia wałkiem.
Cytat:
Zamieszczone przez maciek777
Z calym szacunkiem - ale to chyba nie jest dobry pomysl - przed sama wigilia.
Takie nagle zmiany w organizacji na pewno nikomu na zdrowie nie wyjda.
Krotko przed swietami - bedzie chaos na drogach (A4), w sklepach - juz nie mowie o Wroclawiu - Bielany itd.
Mi zmieniony termin nie pasuje - wtedy odpadam :?
@Trolu
gdybym mieszkal we Wroclawiu - to nawet na zlot z siedmiodniowy noclegiem bym sie pisal :D
@All
juz sie nie moge doczekac az termin na wiosne wylonimy - do tej pory glosowalo - jak sie nie myle 25 osob. Moze obstawimy zaklad ilu chetnych na prawde przyjedzie :D
Ja wchodze w taki zakład, a jaka wygrana ??? :D
Nie no 22-23 odpada....przynajmniej dla mnie. Ja najprawdopodbniej i tak bede tylko 15 w sobote i to do ok. 18 potem powrót niestety
Ale jak zaczniemy zlocik koło 10-11 to sie napatrze na Wasze twarzyczki :)
Co do Zlotu ogólnopolskiego to obstawiam koło 12-14 aut- napewno koszty będą wieksze niż na 2 Zlocie..odległość też wieksza
Ale może się myle...powiem tak każdy nowy uczestnik będzie mile widziany i chetnie poznam nowych fanatyków....jesli przyjedzie stara gwardia to wiem że będzie MEGA zlot :)
wsumie macie acie 22.12 toche puzno.stane na glowie zeby sie zjawic 15.12 .Pozdawiam
Wiem wiem sebek ... Dlatego nikogo nie dziwi ze mi zawsze wszystko pasuje co jest w obrebie dolnegoslaska :D
Co do tematu , no mysle ze jednak daty nie ma sensu zmieniac bo wtedy mini spot sie napwno nie uda ...
Cytat:
Zamieszczone przez trolu
Dobre .. narazie wychodzi na to że będzie Nas więcej niż kiedykolwiek.. Ja też w pierwszym dniu zmykam więc będę bez noclegu.. Pogonimy się z Evanem na A4... :hah: :hah:
Tylko sprawdzcie najpierw jakie macie indeksy predkosci w zimowkach :DCytat:
Zamieszczone przez Kronos
Ja tez tylko na sobote :cool:
Marcin miej litość...mi się obroty końcża przy prędkości gdzie Twoja wbija dopiero 5 bieg :D poza tym ile będzie palić ło matko heheheheCytat:
Co do opon to ja mam indeks do 130km/h hehe i szybciej nie pojade :cool: :razz:
Tak wiem ale planowany byl mini zlot wiec taska nazwa zostaje :D :D :D :what:Cytat:
Czy rezerwować Panoramę Racławicką na 15.12 ??
Ja planuje wyjechać z Wawy około 5-6 rano w sobote 15 aby być (zależy jakie warunki na drodze to wyjade odpowiednio wcześniej :D ) gdzieś kole 9-10 u Was :D i na miejscu zdecyduje czy zostaje na dłuuuuużej :evil: :evil: :evil:
olejus możesz rezerwować choc powiem tak że czasu będzie hmmm nie za duzo....widze że kilku z nas-ja też-zostaniemy gdzieś do 18...więc mamy z 7-8 godzin.
W sumie to duzo czasu rezerwuj :D ale to tylko moje zdanie ..niech inni tez cos powiedzą :P
Ok mniej więcej tak widzę program mega SPOTU w dniu 15.12.2007r.
1. Godzina 10:00 spotkanie pod Auchan Wrocław (później podam współrzędne GPS)
2. Godzina 11:00 > restauracja Orle Gniazdo (2 godziny gadania);
3. Godzina 14:00 > Panorama Racławicka
4. Godzina 16:00 > Ostrów Tumski i sesja zdjęciowa
5. Godzina 18:00 > Kolacja w KFC lub MC Donald's
6. Godzina 19:00 > pożegnanie uczestników zlotu > wyjazd do A4
i Jak ??
Jak dla mnie bomba - pomysl tylko Olejus nad 2. Punktem - w orlim gniezdzie juz bylismy -
moze cos innego ? :P
Właśnie olejus- Ty zawsze tak po bandzie idziesz-troszke inwencji :D
PS. Plan jest fajny :) nawet MEGA fajny :)
Sebek wiesz jak to jest w dużym mieście > na rynek nie wjedziemy taką ilością aut bo się nie zmieścimy :D ale pomyślę gdzieś na peryferiach (chodzi o to aby auta stały blisko siebie).
Ogólnie przejazd przez Wrocław musimy zrobić tak ,że ja będę jechał pierwszy > a trolu w środku aby nitk nie zabłądził.
:D myślę że będzie mega dobrze
Ole gniazdo ma przewagę miejsca i spokojnej rozmowy (nawet w środku)
AAA to spoko bo myslałem że jedziemy do Orlego Gniazda....a Ole Gniazdo to pewnie jakieś hiszpańskie klimaty, tak?? :DCytat:
Zamieszczone przez olejus
Włoskie klimaty jak już Profesorku :D
Będzie dobrze ... zresztą jeszcze będę myślał nad różnymi atrakcjami :D
No to jestem pod Mega wrażeniem Olejus :D
Plan się komplikuje :( Dziś podłączyli mnie do holdera :x
Znaczy się po ludzku kupa......ciekawe kto jeszcze z Wawy leci ???
No jeszce nie wszystko stracone. Wciąż żyję ;D
ja, ale jeszcze nie na 100 procent, nie wiem jak z robotą.Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Wojtku prawdopodobnie sam lece ,więc Cię odbije :hug:
:evil: :evil:
Wojtek Wojtek Wojtek Wojtek :D
słucham
Tu nie chodzi o słuchanie ,lecz o doping z naszej strony ....... :D :D
acha ;D
1.EVAN
2.Olejus
3.Maciek777
4.trolu
5.Sebek
6.Szwed147
7.Gąsior
8.Kronos
9.Anatol (50%-nie wiem jak z pracą)
i nie po pijaku a po 8 browcach
10 siudema(99%)
11. Maksus (80% zalezy od pracy)
12. Pajak
13. WojtekD (65%) z nocowaniem
14. Bonopingwin (Daniel) ale ok 15 tej.
nie no to naprawdę będzie mega skład :D
jak będzie konkretny plan to podajcie na forum nie tylko nazwę miejsca ale i ulice żeby można było znaleść
będziemy pod telefonem ... :D
1.EVAN
2.Olejus
3.Maciek777
4.trolu
5.Sebek
6.Szwed147
7.Gąsior
8.Kronos
9.Anatol (50%-nie wiem jak z pracą)
i nie po pijaku a po 8 browcach
10 siudema(99%)
11. Maksus (80% zalezy od pracy)
12. Pajak
13. WojtekD (65%) z nocowaniem
14. Bonopingwin (Daniel) ale ok 15 tej.
15. kaamilalfa 90%
Sluchajcie - przed chwila rozmawialem z Galwanem, prosil przekazac ze tez postara sie przyjechac. Nie mogl sam sie wpisac - bo jakies problemy z netem ma, ale dalem mu w razie czego swoj nr. telefonu :hah: :hah: :hah: