Coboss czyli każdy kto jeździ BMW to dres i bandyta, tak?
Bo 80% to faktycznie dół społeczny....więc mozna to uogólnić.
Wersja do druku
Coboss czyli każdy kto jeździ BMW to dres i bandyta, tak?
Bo 80% to faktycznie dół społeczny....więc mozna to uogólnić.
Kolego coboss! Każdy ma prawo mieć poglądy jakie chce, ale ja czasami chodzę ubrany jak chcę i robię co chcę i może mnie wyzwiesz od jakiś tam oszołomów! Robię gałki więc wyzwij mnie od pedałów nie wiedząc nawet o co chodzi :]Cytat:
Zamieszczone przez coboss
Sam nie jesteś wzorem cnót i charakteru więc zbastóuj z takimi komentarzami na forum :]
Widzę, że znów "zaczynasz bić pianę na forum". Zastanów się zanim wciśniesz wyślij. To nie podwórko przy trzepaku a publiczne forum!
Dziękuję za uwagę !
Cytat:
Liroy wypromował w Polsce hip hop i musiał sie troszkę natrudzić aby dotrzeć ze swoimi przekazami do ludzi.. hip hop to kultura a jej nieodłączny element to moda: czyli szerokie spodnie jakbyś nie wiedział ........
Jeśli uważasz ludzi noszących szerokie spodnie za baranów, to spójrz na siebie: pępek świata który jara się tym, że jest kontrowersyjny ....
"ja noszę dres" ... bo XXXXX wielki dres najlepszy jest ! :]
Żebyście wiedzieli jaka to wygoda ... w różnorakich sytuacjach :]
eheheheeh
I mam gdzieś procenty, pseudo gangsterkę i całą tą zabawę, o której kilku forumowiczów pisze. Nie chce mi się cytować niektórych z Was, ale poczytajcie o historii polskiego hip- hopu, a potem zabierajcie głos !
Z tego co widzę to większość słyszała po kilkanaście utworów rapowych i wyrobiła sobie zdanie na temat tego czy tamtego rapera i cisną bzdury w publicznym miejscu.
Paweł wywołasz wojnę kiedyś ...
Założe się że ludzie tacy jak ja, którzy słuchali tej muzyki cale życie, Ci którzy widzieli jak się ten nurt rozwijał, brnął w przód, ciągnął za sobą kolejne pokolenia doceniają jak wiele zrobił i jeden i drugi raper !
Porozmawiajmy o hiphopolo co ? :] :]
Podejrzewam, że kilku z Was wielbi ten gatunek, ale nazywa rapem ...
Dzuda i Fubu nie szkodzi że nie kojarzycie. Powtórzymy w przyszłym roku :D.
Wojtek może nie to że nie kojarze ... może poprostu nie pamietam tej "klatki" :DCytat:
Zamieszczone przez joe white
Może w Twoich stronachCytat:
Zamieszczone przez EVAN
Chyba jednak o tę klatkę lub kilkanaście klatek chodzi :D.
Dobra, zejdźcie z Cobossa, jest wolnośc słowa a Coboss poprostu wyraził swoją opinię.
Mi też się śmiac chce jak widzę takich gości z krokiem poniżej kolan :D Zawsze się śmieje ze znajomymi, że chyba gość nie zdążyl wziąść xenny na zaparcie ;D ;D ;D
No ale takie życie... Ja np. jak mam coś do roboty (np. na działce, przy furze itd.) to zakładam zwykle mój strój roboczy (stare pantofle, dresy 2-paskowe i stary turecki sweter ;D - wszystko pochalane farbą, smarem itp :D) Pare razy musiałem na miasto skoczyć w takim stroju i też się pojawiały uśmiechy na twarzach ludzi jak wysiadałem z siódemeczki ;D
Każdy się ubiera dla siebię, a ktoś kto się zbytnio przejmuje opiniami innych - poprostu robi coś na pokaz a nie o to w tym raczecj chodzi.
No niestety tak. Ale często też jeźdzę do Poznania krajową 5tką ;)Cytat:
Joe ja też się przyłaczam :) do powtórki.
Jesteś szaaalona !!!! tariraaaraarraaaa
ehhh to była impra :DCytat:
Zamieszczone przez Volumax
Można też tak ;D TEDE - Errata (Peja Diss) RYŚ Miś ;)
U mnie absolutnie nie! Nawet nie znam takiego przypadku.Cytat:
Zamieszczone przez EVAN
:) mi już nawet nie chodzi o to jak wyglądają bo to mnie gila ale o ten swój gangsta styl ;DCytat:
Zamieszczone przez positiv
Wszyscy kochają Peje i się na nim wzorują a dla mnie to jest totalny debil i palant. Nie wiem co produkuje itd podsumowuję go tylko za to jakie wrażenie robi. Podobno muzykę robi dobrą, mimo, że hip-hopu nie słucham to mogę sam powiedzieć, że artystą jest dobrym ale to jedyna jedyna jego zaleta.
Ja jestem wielkim fanem rapu od wielu lat i muszę powiedzieć że jak kiedyś nie lubiłem twórczości Tedego tak teraz ją uwielbiam.
Posłuchajcie sobie kawałka z 1999 roku: http://mzkr.wrzuta.pl/audio/4MCDHrYx...ha_-_aluminium
i kawałka z nowej płyty: http://emdy.wrzuta.pl/audio/6JmoHzGP...de_-_mama_mija
Jak widać potrafi nagrać niegłupie piosenki, abstra***ąc od tego czy taka forma przekazu komuś pasuje. I nieważne czy ktoś go lubi, czy nie, ale trudno mu zarzucić niekonsekwencję w tym co robi i to że robi coś dla pieniędzy wbrew sobie czy wbrew temu co mówił kiedyś. Doszedł do czegoś robiąc swoje po swojemu i za to go szanuję.
Natomiast Peja nagrywa nienajgorsze płyty ale poza tym zachowuje się jak burak. Z jednej strony wzruszający image w Uwadze, a z drugiej te wszystkie filmiki na youtube wrzucane...
A tu widać jak Tede zachowywał się w sytuacji takiej w jakiej znalazł się Rysiu podczas niesławnego koncertu w zielonej górze (niecierpliwi mogą spokojnie przewinąć do 1:45):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_BfnFQSI7AI[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=23nktvLuzy8 sokol w podobnej sytuacji
Tutaj moim zdaniem już jest trochę inna sytuacja bo ten gość co dostał wszedł na scenę. No i nie było nakłaniania przez wykonawcę do linczu.Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81