pkt 13 :)
żeby nie było sam się tam nie wpisałem :P
zobaczymy co będzie ;)
Wersja do druku
pkt 13 :)
żeby nie było sam się tam nie wpisałem :P
zobaczymy co będzie ;)
:cool: :cool: :cool: tak jakoś z rozpędu mi sie napisało ;)Cytat:
Zamieszczone przez tiron
1. Wiktor
2. Asia
3. ŁukaszS
4. Wnukus
5. Boss302
6. marek-ogi
7. tomcad
8. AngelAgnes
9. Roberto
10. Blubas
11.ADASIO
12. Hubertus7er
13. Tiron
14. Olo + Asia
15. Angus MacGyver
knew :)
przepraszam ze zasmiecam moze temat spotu zwłaszcza ze mamy juz jakis plan na spota
ale tak sobie pomyślałem ze można by było cos nowego zorganizowac jesli chodzi o sam program bo konwencja spotu
ikea zwirek spotkanie i pogaduszki
potem jakas galeria i cos zjesc
i do domu lub ewentualnie gril jest ok ale moze warto cos nowego
przez przypadek trafilem ta strone o GOKARTACH w Krakowie
http://wrt-karting.pl/index.htm
może jest to fajny pomysł na spedzenie czasu
napiszcie co sądzicie
zaznaczam ze to jest tylko moja propozycja i nie jest absolutnie wiażaca!!!!
moze lepiej wiecie cos na temat tego toru itd
bo w koncu mieszkacie w miescie smoka
a ja jestem u Was tylko gościnnie
pozdrawiam
Jesteś jak jeden z nas :)Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
Gokarty yeah! :D RK team :D
Jesteś jak jeden z nas :)
Gokarty yeah! :D RK team :D[/quote]
dziekuje ziomuś :hug: :medit:
Jeśli chodzi o moje skromne zdanie, które mam prawo wyrazić na forum, osobiście jestem za spotkankiem - zakopianka - miejsce zbiórki.. kolumna przez miasto i udać sie na zakrzówek - jako, że mam w ten dzien urodziny - zapraszam na urodzinowe ognicho/grilla %%%% .... ;) jeśli dopisze pogoda... a gdyby miało być brzydko - jestem w trakcie opracowywania planu B ;) :cool:
Robi sie coraz ciekawiej... :D
Szkoda , ze jest tak daleko :? :/
Ale foto relejszyn przed nami ;D
No chłopaki - te gokarty mnie zachęciły ...
Ja organizowałem spoty bmw z wizytą na gokartach - ale na torze pod hotelem forum ( chyba juz go nie ma ) . Zeby nie płacić majątku za jazdę , dogadaliśmy się z właścicielem , że jeździmy a potem się jakoś rozliczamy razem i w sumie nas to wyszło grosze.
Jeżeli chodzi o wrt-karting to mogę tam podjechać i zrobić rezerwację i pogadać o zniżkach :D
Tak że moim zdaniem pomysł rewelacja :] :] :] Tym bardziej, że to świetny tor !
Nasze spoty.. czy w Krakowie, czy w Nowym Targu, czy gdzieś indziej- zawsze są ciekawe :) ekipa jest the best ! :)Cytat:
Zamieszczone przez grabol
Z tego co wczoraj widziałam to tor gokartowy pod forum dalej funkcjonuje : ) jest jeszcze jeden tor w hali, nie pamiętam ulicy ale był całkiem fajny (tu Wiktor mógłby więcej powiedzieć bo jakoś niedawno tam był). Gokarty mogłyby być ewentualnie planem B jeżeli nie dopisałaby pogoda na ognisko. Tylko z tego co pamiętam to urodziny Angel mają być zakrapiane także byłby problem transportu i samej jazdy ; )
Na makuszyńskiego tor jest w hali - tak że akurat na jesienną pogodę .
Zabawa może być przednia - można np zrobić zawody 7er - kto wykręci najlepszy czas :D Na torze może być max 5 gokartów więc można się podzielić na grupy i zrobić jakieś zawody :)
Asiu, nie jeden spot był już zakrapiany :D i jakos dalismy rade nawet w N.Targu ;) mysle , ze jest to kwestia organizacyjna... no ale najpierw pozostali muszą jeszcze przedstawić swoje zdanie w tej kwestii : ogniska bądź gokartów... ;)Cytat:
Zamieszczone przez Asia
No tak, tylko wtedy wszyscy nocowaliśmy w samochodach. A jeżeli chodzi o skałki to nie wiem czy to jest dobry pomysł :roll:
A co do decyzji, to jak zawsze się dostosuje bo i tak będę nie pijąca :razz: :cool:
Agnes przepraszam ,ale nie będzie mnie na twoich urodzinkach :(.
Od piątku przyszłego tygodnia do niedzieli późnego wieczora robię gościowi (doposażam) jego e38 ...inny termin gościa nie interesuje a muszę odrobić moje ostatnie zakupy ;/..
ale odbijemy sobie innym razem :) (i koledzy proszę nie dopisywać podtekstów do tego "odbijania " ) :P
Spoko ;) są rzeczy ważne i ważniejsze ;) do następnego !Cytat:
Zamieszczone przez tiron
widze ze pomysł z GOKARTAMI spodobał sie meskiej czesci forum ;D
dlatego moze ktos z was by podskoczył i zobaczyl jak to wyglada czy sie da dogadac z wlascicielem i wynegocjowac jakies lepsze warunki,sam niestety nie moge bo nie mam czasu i nie moje rejony niestety dlatego z gory przepraszam ze Was prosze
moze to byc fajny sposob na spedzanie jesnienno - zimowych spocikow (bo i takowe w miescie KRAKA sie zdarzaja jak wiecie)
jutro tam podjadę i zobaczę co się da zrobić ... Ważne żebyśmy ustalili dokładnie termin i godzinę to będzie można zrobić rezerwację , żeby sobie jeździć we własnym gronie .
Niestety gokarty nigdy tanie nie były - ale raz na pół roku można zaszaleć :D
dokladnie a w koncu 50 pln za 25 min to nie jakis kosmiczny majatek a gwarantuje zabawe
i takie emocje jak sex narkotyki i co tam jesczze chcecie razem :what:
XSILVER dziekuje z gory za pomoc :hug: :medit:
Jeśli chodzi o cennik gokartów koło Forum :
Gokart 6.5KM 9 min- 20 zł , 36 min- 70 zł
Gokart 9KM 9 min- 25 zł , 36 min- 90 zł
Istnieje możliwość rezerwacji toru na dla większych grup, firm, wycieczek.
Cene prawdopodobnie myślę, ze można by było delikatnie zbić...
Tu ich strona internetowa , mapka jak dojechac i wszystkie inne informacje...
http://www.gokarty.pl/
http://wrt-karting.pl/cennik/ tutaj cennik innego toru , ul. Makuszynskiego w Hucie, aczkolwiek cenowo wychodzi drożej i jest o wiele dalej pod względem dojazdu..
http://www.formulam1.pl/gokarty.html tor przy M1 , gokarty o mocy 6,5KM , w sobote 25 zł - 10 min.
To się raczej nie opłaca - bo na makuszyńskiego obecnie ceny podobne , a tor pod zadaszeniem i lepsze warunki.
Jutro podjadę i dam znać co się dowiedziałem.
http://wrt-karting.pl/cennik.htm
wiec tuatj maja sporo taniej
dziekuje Wam za pomoc i zainteresowanie tematem :hug:
tez postaram sie cosik jeszcze dowiedziec
pozdrawiam
a jesli mielibyscie ochote na wieksze zabawki to mozna sie tak pobawic
http://www.silesiaquad.pl/
tyle ze to na moim terenie
wypozyczenie na godzine okolo 130 zl
na week 1300 zl ale jak podzieli sie to na np 10 osob to za 130 zł mozna jezdzic do woli
bo mamy 2 doby a na quadzie to naprawde meczace i sie duzo nie pojezdzi bez odpowiedniego treningu i wprawy
Kuzyn mojego kolegi gdzies pod KRK ma wypozyczalnie quadow, dowiem sie jutro co i jak.
Ale ogolnie to ja sie juz psychicznie nastawilem na grilla i zona oznajmila mi ze wyjezdza do kolezanki na weekend wiec bede z moim terrorsquadem wiec srednio na gokarty z psem i corka :(
psa zamykasz w samochodzie , a córkę bierzesz ze sobą - jak jeździsz to ktoś jej będzie pilnował
Grill to jest dobry jak się ma 70 lat i się chodzić za bardzo nie może - a póki możemy to trzeba poszaleć ;)
Nie znasz mojego psa :) Wnetrze po zostawieniu go samemu sobie bylo by do totalnego remontu ;)Cytat:
Zamieszczone przez xsilver
Ale na pewno to jakos zgramy, moze gokarty a pozniej impreza urodzinowa?? ;)
Aha - nie każdy musi na gokartach jeździć - jak ktoś nie lubi to się będzie mógł ponabijać z innych :hihi: i pooglądać zmagania - zresztą i tak jednicześnie wszyscy jeździć nie będą :)
Również jestem za gokardami :cool:
Możemy się spotkać pogadać przy autach, poczekać aż wszyscy zjada, potem kolumną na makuszyńskiego (tylko warto wcześniej zarezerwować tor) a potem po odstawieniu aut i zorganizowaniu jakiegoś transportu zbiorowego lub kierowców udać się na miejsce konsumpcji %-)
Tak jak Wiktor pisze popieram w 100% (pozniejsza czesc w 40% ;) ) A jak ktos mi terrorsquadu przypilnuje na chwile to moze i Ja sie hukne :D :D
nie martw sie.. ;) ktoś przypilnuje ;)Cytat:
Zamieszczone przez wnukus
Grill to jest dobry jak się ma 70 lat i się chodzić za bardzo nie może - a póki możemy to trzeba poszaleć ;)[/quote]
hmmmm.... wobec tego ja mam 70 lat i ledwo chodzię.Kurde....koledzy i koleżanki pytanie:czy na tych ogniskach,które były u mnie było jak na imprezie w sanatorium ???
Xsilwer może nie byłeś jeszcze nigdy na dobrym grilu albo ognisku :]
Byłem byłem - spokojnie :D to był taki żarcik, żeby was zmobilizować :P
nie wiem jak jest w sanatorium, może nam opowiedz DZIADKU to porównamy :DCytat:
Zamieszczone przez tiron
Ekipa jest dość mocno zmobilizowana , na koncie sa udane spoty w Krakowie, Kryspinowie, na Zarabiu, w Nowym Targu, Zakopanem, liczna grupa pojechała na zlot w Sulejowie, niektórzy nawet zorganizowali spota nad morzem... jako przykład - z dnia na dzien zrobiliśmy późnego spota pod MCD na kilka samochodów... wiec średnio raz na miesiąc jest coś zorganizowane... w mniejszej bądź większej grupie ;) wszystkie grilly/ognicha to były świetne imprezy ;)Cytat:
Zamieszczone przez xsilver
Nowe pomysły - na pewno są ciekawe i można poszalec w większej grupie na gokartach bądź quadach (osobiscie testowalam niedawno - rewelacjjaaa)
W każdym bądź razie nowe pomysły mogą iść również w parze z planowanym ogniskiem ;)
widze ze temat sie rozwija - I DOBRZE bo zycie trzeba sobie urozmaicac ;D
XSILVER byles ogladac ten tor?? wnioski uwagi jakies??nawijaj stary smialo :D
Byłem - właśnie wróciłem.
Parking przed wejściem , jest miejsce żeby posiedzieć , pogadać z dala od hałasu bolidów , wypić kawę itp.
Sam tor może nie ogromny , ale profesjonalnie zrobiony, pod zadaszeniem , więc woda za kołnierz nie leci .
Co do rezerwacji - babeczka mówiła , że dla takiej trupy jak nasza najlepsza jest niedziela ( bo w soboty jest duży ruch , szczególnie wieczorami) - bo jest w miarę luźno . Samej rezerwacji trzeba dokonać wcześniej - podać ile osób będzie jeździć i jak długo - wtedy babeczka nas zapisze na daną godzinę i zarezerwuje tor np na godzinę czy 2 ...
Na temat zniżek nie bardzo chciała gadać , więc dałem spokój - ale ceny nie są porażające , więc można zaszaleć -0 nie taką kasę ładujemy w nasze 7er :D
Co do organizacji spotów - to w Krakowie już w 2004 roku organizowaliśmy z kolegą zloty beemek na 30 samochodów ( a były to czasy kiedy na forach mało kto siedział ) , nawet planowaliśmy zrobić ogólnopolski zlot bmw na płycie rynku głównego - ale po przemianach na forum BMW-klub wszystko wzięło w łeb i dałem spokój.
Hmm, tylko jeżeli mielibyśmy - tak jak to z założenia było - połączyć spota z urodzinami to niedziela chyba odpada, chyba że nikt nie musi wstawać w poniedziałek do pracy ? :]
NIE NIE jesli ma być to niedziela to musi byc inny termin nie łączony z niczyimi urodzinami
poza tym co do picia alkoholu to tez przesadzic nie mozemy bo nas w stanie wskazujacym moga do jazdy nie dopuścic
proponuje zrobic przypuszczalna liste chetnych na jazdy gokartami zeby wiedziec ile bedzie osob i wybrac jakas niedziele i zarezerwowac tor
jako ze ja rozpoczolem temet to zapisuje sie jako pierwszy:
LISTA UCZESTNIKÓW JAZDY GOKARTAMI:
1 ADASIO
2..
Gokarty mogą też być w sobotę - ale jak możemy ustalić termin to jak babeczka mówi , że w niedziele jest luźniej to chyba lepiej ...
1.ADASIO
2.xsilver
3.
Czyli na gokardy wpisujemy się na niedzielę a spota urodzinowego robimy w sobotę? :P
1.ADASIO
2.xsilver
3.Wiktor