Świetnie Piotrek , wielkie dzięki że zająłeś się zorganizowaniem tego :)Cytat:
Zamieszczone przez krabi_one
Spotkajmy sie tak o 13tej ? co Wy na to ?
Wersja do druku
Świetnie Piotrek , wielkie dzięki że zająłeś się zorganizowaniem tego :)Cytat:
Zamieszczone przez krabi_one
Spotkajmy sie tak o 13tej ? co Wy na to ?
mi pasuje :)
Mi tez pasuje
i mi też
ok.postaramy sie doleciec na 13ta. :papa:
Niestety nie uda mi się poskładać auta do kupy na zlot :/ ale będę na pewno ;) przyjadę taką popierdułką - Kia Sportage :razz: :D
Do zobaczyska :]
Panowie , dzwoniłem dziś do pubu i po południu nie serwują niestety jedzenia, ale piwko i inne napije oczywiście. więc jak ktoś jest głodomorem to lepiej zaopatrzyć się w coś do jedzenia :) ew. podskoczymy gdzieś dalej .
K%$@# ............ pech mnie nie opuszcza :faint:
Kia nie wytrzymała dziś próby odległościowej :sad: wysypało się łożysko w przednim kole i nici ze zlotu :sad:
Przepraszam chłopaki, że nie będzie mnie z Wami - a tak się cieszyłem :sad:
Życzę udanej imprezy i mile spędzonego czasu. Do zobaczenia następnym razem...
A wiec tak:
po przedyskutowaniu tematu z fubem,darkiem,Karbim(piotrem),tomkiem_uk przekladamy spotkanie na pozniejszy termin ze wzgledow technicznych.
Ponowna data (termin) spotkania zostanie ustalona wkrotce. :/ :/ :/
MIEJMY NADZIEJE ZE W KOLEJNYM TERMINIE UDA SIE ZEBRAC WIEKSZA ILOSC OSOB. 8/
no nic pozdrawiam serdecznie :papa: :D ;D
ps.szkoda :o
Tomek, ja te Twoje samochody ... ja je Kur..a ponaprawiam jak chcesz :x :P
no nic następnym razem liczę, że będzie duża ekipa :)
Przepraszam raz jeszcze :sad: Czuję się winny, że przeze mnie musieliście w ostatniej chwili zmienić plany :sad:
Normalnie mam takie coś, że jak się już zaczyna mi coś walić, to leci wszystko. Tak właśnie porobiło się tym razem. Mam tylko nadzieję, że na tym koniec, bo zaczynam już z niepokojem myśleć o wyjeździe do kraju :?
Z urlopu wracam 20-tego września, więc chyba najlepiej będzie umówić się już po naszych wszystkich urlopach, na spokojnie, będziecie mieli wolny weekend, ja wezmę off-a i zorganizujemy jakieś spotkanko :) odbijemy sobie :)
Jedyny plus tej sytuacji jest taki, że jutro mogę na spokojnie malować skórę, więc wieczorem uzupełnię temat skóry o fotki z prac.
Pozdro
Tomek a skore na fujarze tez malujesz? Na jaki kolor?
moje propozycje
Dupe na pomaranczowo ,plecy zielone,brzuszek niebieski ,fujara czarna !!!
koniecznie zrob zdjecia
Czekamy
Darek, Darek - to było niesmaczne :? :razz: :faint:Cytat:
Zamieszczone przez darwaso
bylo bylo smaczne .......buhahahahaha
damy rade tomek jak sie wszyscy powypoczywaja w PL to sie spooocimy w uk ;D ;D ;D
Puk puk jest tam ktos??? Kminimy cos??? :D
ello no i co z tym jesiennym zlotem bedzie :papa:
No ja jestem za :viva:
Kto, gdzie i jak ? ? ?
Jo tyz sie pisza
Poropozycja
. ustalamy ilu nas bedzie
. potem wybieramy potymalne miejsce spotkania i czas
. no i jedziemy z koksem
Pytanie do posiadaczy 7er czy (osoby co mialy 7er a nie maja Chwilowo ;) ;) sa tez mile widziane)
.LISTA CHETNYCH:
-Darwaso
ciekawe kogo masz na myśli :D :x ...Cytat:
Zamieszczone przez darwaso
oczywiście po Ariela :x może któryś z nas podjechać bo pewnie swoim nowym 7er nie bardzo bedzie chciał podjechać :what:
A co sie stalo z Arielskim 7er??? Taka piekna maszyna :cool:
jestem tu nowy ale jak byscie cos planowali to jestem za!!!posiadam tez e38 po lifcie!! :D
Witam!
Też się chętnie spotkam.
wiesz moze ilu nas tu mieszka mniejwiecej???musze tez powstawiac fotki mojej bumki
maciekkrygier, kolego , bardzo nam miło że dołączyłeś do naszego grona , ale jak narazie muszę Cie odesłać do działu "Przedstaw siebie i swoją siódemkę" , gdzie możesz napisać kilka słów o sobie i swojej 7er (zdjęcia również mile widziane)
Obserwuj temat zlotu w UK , jak narazie próbujemy się zebrać w siłę ... lecz nie bardzo nam to wychodzi
Pozdrawiam z Peterborough :)
juz sie przedstawilem jak by kto pytal!! http://images38.fotosik.pl/205/37a432393c8fb4d5m.jpg
KOLEDZY W UK !!!!!!!!!!!!
sorki za szczerosc , ale zabieramy sie do etgo zeby sie spotkac . JAK PIES DO JEZA
Kolesie w PL jak na to patrza to pewnie sie nabijaja , i maja racje
Wstyd i chanba
Moim zdaniem mamy malo czasu, poniewaz najpierw bedzie 1 listopad i pewnie ktos z was na jakies plany . A potem swieta i tez sie rozjedziemy.
Ale okres pomiedzy jest chyba odpowiedni
Wiec brac te pieprzone kompy i kalendarze , i deklarowac sie
-Podawac terminy pasujace i skad jestescie.
- Potem opracujemy miejsce
CZAS OGRANICZONY ( NIE ZADNE PIER......E 6-miesiecy)
- darwaso (czas - po 30.10.2009 wolny i gotowy, miejsce kod NG31- NOTTINGHAM)
Ja zwarty i gotowy na każdą propozycje :>
... ale cos mnie sie wydaje że poza nami to już pewnie nikogo nie będzie, nawet kolega z ZIELONEGO LANOSA SE (speszjal edyszyn) pewnie nie podjedzie :faint: :razz: :hihi:
FuBu jesli mowa o mnie to sie grubo pomyliles!!!!jestem gotowy i moj LANOS rowniez!!!!!!!podaj date i godzine wchodze w to!!!!!! :what: :what: :what: JA STOKE-ON-TRENT ST13GW KAZDY WEEKEND wolny!!!musze jeszcze dodac ze DARO masz racje na temat tego wstydu i chanby!!!mamy leprze warunki niz koledzy w polsce bo mamy np.autostrady i przyjemnie sie nimi podrozuje o ile nie ma korkow!!!!!!!hehe :D pozdro chlopaki i do zobaczenia Ps.reszta niech sie OBUDZI!!!!!!!!!!!! :zzz: :zzz: :zzz:
Maciek , jak mógłbym nazwać Twoje 7er Lanosem ? :? oczywiscie że nie o Tobie mowa !Cytat:
Zamieszczone przez maciekkrygier
Kolege z LANOSA, może jeszcze poznasz :what: :hah:
tutaj nie dokońca się z Tobą zgodzę Maćku ... autostrady może i są ale czy przyjemnie sie nimi podróżuje ? ... M25 , M1 , M6 zawsze omijam z daleka jeżeli to tylko możliwe :]Cytat:
a to sory zle cie zrozumialem FuBu:P a z tymi drogami to nieciekawie jest moim zdaniem w poniedzialki i w piatki no ale mniejsza o to sprawdzalem dzisiaj mape to my mamy do siebie 120mil a do daro jakies 50 mil nie jes zle!! no ciekawi mnie jlu nas dojedzie na spotkanie????
Nauczony doświadczeniem nie będę się teraz deklarował, ale obserwuję temat i jak tylko nie będzie żadnych przeciwwskazań oczywiście zrobię co będę mógł, żeby się z Wami spotkać.
Niestety, w czasie gdy większość ma wolne, ja pracuję i na odwrót, więc z tym mam największy problem :( ale może chociaż na chwilkę uda mi się wpaść
Pozdrawiam
witam Tomka! fajnie by bylo jak bys tez wpadl. :)
HALO HALO jest tam kto?????? :zzz: :zzz: co nagle tak ucichlo????? 8/
Nawet ja zerkam na temat ale jakos kur.. tym jeb... daewoo lanosem sira sie pokazywac.
FUBU ale tobie sie zbiera oj zbiera!!!! :D :D
Ty kolesCytat:
Zamieszczone przez arielowaty
fajnie ze dales jakis znak zycia
Pozdro dla kobietki N......, a tobie to kij ci w d..........e. Jak nie potrafisz nawet sms-a napisac
ARIELOWATY JA MAM DO CIEBIE CHYBA BLISKO?? JAK COS TO MOGE PO CIEBIE PODJECHAC :D :D A TAK WOGOLE TO CZEMU LANOS??? :sad:
MOD: Proszę o wyłączenie CapsLOcka. Posty pisane "ciągiem" dużymi literami będą usuwane zgodnie z pkt 7d regulaminu forum
Marcin to może ja podjadę do Ciebie np. w przyszły weekend a reszta jak ma chęci i czas to dołączy, co Ty na to ??
W sumie to chyba bardzo blisko ok 220mil :D :D :DCytat:
Prosze nic nie kombinujcie przed 30 .10.09
Ja nie dam rady :sad: :sad:
dzieki maciek ale bedzie ok 220mil jak darek wspomnial(do ktorego dzis zadzwonie).
czemu lanos?bo 3 tygodnie temu byl vuxhall corsa a teraz lanos-ze wzgledu na ubezpieczenie-TANIO.
corsa-264funty/rok
lanos-315funty/rok.
a reszta to jak sie spotkamy to pogadamy. :) :) :) :)