Na Imola Rot + Shadowline czarne nerki wyglądały moim zdaniem zacnie (widziałem parę razy w ogłoszeniach).
Wersja do druku
Na Imola Rot + Shadowline czarne nerki wyglądały moim zdaniem zacnie (widziałem parę razy w ogłoszeniach).
i do tego czarne szyby i fele :evil: filmik który Coboss pokazał powalił mnie z nóg.Wszystko na czarno ma smaka.Szkoda że nie mam czarnej E32 :cool:Cytat:
Zamieszczone przez LISU77
taaa piękna jest tylko ten wydech :/ poprawił bym go :)
jaki wydech? ;)
Na pierwszej stronie dałem filmik z you tube obejrzyj cały :)
No tak, już wiem o co chodzi :) myślałem, że krytykujesz wydech Fubu ;)
tak Coboss masz racje...wydech porażka ale auto super
ja mam shadowa i nerki prowizora malowałem tez na czarno i...mimo spier... roboty (póki co :) ) to i tak bardziej mi się podoba czarny.taki....gangsta wózek .Chrom to elegancja :)
Czarne nerki są super :cool: Jakbym miał czarną napewno takbym zrobił . :D
Intactus
Napewno CZARNE nerki-zreszta tak jak Ci podpowiedzialem..........buhahahahah :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :] :] :]
:D :D :D :D :D :D :D
nie no bez jaj napewno czarne do shadowline-a...wyglada super
czy te felgi na tym filmiku to są te tzw "słoneczka" z e65 ?Cytat:
Zamieszczone przez coboss
choruje na te felgi , ale sam nie wiem czy bardziej pasują w czerni czy oryginale ?
Tak to są te słoneczka tylko pomalowane na czarno ;)
tak wiec to jest mój nowy cel ... POZYSKAĆ OWE dla mojej E38 ;) ... nie koniecznie czarne , ale by ten model :medit:Cytat:
Zamieszczone przez Damias
Ja mam sloneczka :D
Byly czarne :?
http://i685.photobucket.com/albums/v...0/100_3105.jpg
sa jasne
http://i685.photobucket.com/albums/v...8_1280x960.jpg
Cytat:
Zamieszczone przez -czarek-
właśnie gdy je u Ciebie czarek zobaczyłem to odrazu mi sie spodobały :)
Mogłeś zostawić je czarne, przymierzyłbym je do mnie , miałbym wizję jakby wyglądały :)
Myślę, że jasne są ładniejsze. Przynajmniej widać, jaki mają kształt, czego na czarnym już tak ładnie nie da się wyeksponować.... Poza tym lekko przykurzone jasne wyglądają o niebo lepiej od lekko przykurzonych czarnych. To oczywiście tylko moje zdanie....
a jak widzicie je w porównaniu do 18" M Sport'ów ? Które wypadają lepiej (wizualnie) ?
Mi tez jakos czarne do niczego nie pasowały ale TU Masz te same felgi Trolu je malował na czarno i on miał czarne auto
Cytat:
powiem, że zacnie wyglądają :medit:
MUSZE je mieć :) ... ale w jasnym kolorze :]
Mi sie podoba to jak Trol zrobił swoje auto :) i czarne felgi bardzo pasują
Nom to są typowo te słoneczka :) też mam na ich punkcie jobla :D moje zdanie już znasz. Ja bym bez wahania zapodał czarne ale Ty raczej myślałeś o alu. Jedyne co to czarne najprawdopodobniej nie wychodziły w oryginale. Ale zawsze można oddać do jakiegoś solidnego serwisu felg na malowanie :cool:Cytat:
Zamieszczone przez FuBu
Ja to najlepiej musiałbym przymierzyc ORI jak i BLACK , wtedy mógłbym zadecydować które wybrać :)Cytat:
Zamieszczone przez coboss
Jak według was te "słoneczka" wypadają przy 18" PARALLE'ach ? które ładnie prezentują sie na e38 ?
Cytat:
Zamieszczone przez FuBu
Zawsze to cal urody wiecej :D chociaż byly sloneczka w 18'' ;)
zdecydowanie wolałbym tego cala więcej :)Cytat:
a tak na marginesie - czy kolega trolu jeszcze nas odwiedza ? bo widziałem że ostatnią wizyte miał w styczniu, a mam do niego kilka pytań ?
Oj, chyba już nie... ;) I chyba też nie ma E38 (?).Cytat:
Zamieszczone przez FuBu
To by trzeba zapytać chłopaków z Wrocka ;)Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
co sie obraził na nas (?) :what:Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
To długa historia i lepiej jej nie drążyć ;DCytat:
Zamieszczone przez FuBu
A tak na marginesie to słoneczek nie było w 18" , przynajmniej tych oryginalnych...
a ja powiem tak... jeśli chodzi o kółka do shadowa....to niech to nie bęą czarne bo lekki kontrast powinien zostać.widziałem u siebie e39 shadowa i czarne kółka i.... cały urok poszedł się je... :(. Kontrast musi być-a słoneczka w ori (nawet te zamienne made in Italy -swoją droga nawet schnitzer robi kpołka we włoszech) są ładne.
Zaraz powiecie-"włochy sa miękkie jak plastelina"- a ja odpowiem:nawet twarda felgę można pogiąć i połamać jak się nie szanuje.Ja mam włocha i póki co...pukpuk puk w niemalowane-jest ok :)
Płęta_słoneczka do shadowa nie czarne :) (według mnie ) pozdro :cool:
tak też mi sie wydaje :)Cytat:
Zamieszczone przez tiron
szkoda, że jak na dzień dzisiejszy nie mogę żadnych znaleźć na angielskim ebay'u :/
Więc sumując mówcie tak:
-auto czarne
-czarna szyba
-shadow
-grill czarny
a koła srebrne? :shock: bez sensu
do czego będą pasować?? :faint:
do niczego i o to chodzi. będzie je widać i auto nie będzie jak czarna dziura. czarne felgi to do białego lakieru jeszcze podchodzą ale to i tak rzadko.
felgi jasne, czarnych nie będzie w ogóle widać :)
gdybym miał założyć czarne , musiałby to być raczej felgi z czarnym środkiem, i wypolerowanym rantem ... chociaż i do tego nie jestem za bardzo przekonany.Cytat:
Zamieszczone przez wolowy
Całe czarne zrobią z auta trumne :/
Wsadzaj normalne srebrne słoneczka. Zobaczysz że będzie pięknie ;)
szukam , szukam , znalezc nie mogę .... wsumie to mógłbym sie z kimś zamienić na 18" parallel :DCytat:
Zamieszczone przez Damias
Nic dodać nic ująć...heheCytat:
Zamieszczone przez wolowy
http://www.pozitifauto.com/Oz_Racing...nniversary.jpgCytat:
Zamieszczone przez FuBu
Jak Cię stać to nic piękniejszego nie można założyć :) kocham tą felgę i wiem, że żadne zdjęcie nie odda jej uroku, nawet to poniżej robione w cieniu, w pełnym słońcu ten rant przykleja oczy do siebie :D Rozmiar wchodzi w grę tylko 19"
http://images42.fotosik.pl/91/9f3930ce689763a9.jpg
czy to są te same słoneczka , bo jakoś po zdjęciach nie moge ich dokońca rozpoznać :/ ?
http://cgi.ebay.co.uk/BMW-6-series-m...3A1%7C294%3A50
wyglądają na inne więc pewnie nie są te same ;)
nie!
sa to to felgi od nowej 6er
Evan mial takie
sa swietne bo maja ET wysokie,przez co swietnie sa "wypchane" !