Masz rację. Nikt Ci nie będzie mówił, że białe jest białe, a czarne jest czarne ;)
Wersja do druku
Masz rację. Nikt Ci nie będzie mówił, że białe jest białe, a czarne jest czarne ;)
Super.
To poobliczaj ile każdy płaci.
Ja za 2 szt.
Bo dolar codziennie w górę to za 2 tyg więcej zapłacimy :D :D :D
Update:
Przesyłka jest w drodze. Teraz sobie tylko przypomniałem, że istnieje ryzyko, że trzeba będzie zapłacić cło. To będzie około 38pln więcej od łepka od ceny, którą Wam podałem na PRV.
Hej Panowie,
doszly do Was klamki? Jak wrazenia?
Doszły, a co? Potrzebujesz :) ? Ja zamawiałem tylko klamki kierowcy jak coś. Działają, ale sieją błędem niestety cały czas.
Nie, tak z ciekawosci pytam. Kolor i wyglad tak jak oryginal?
Pytam bo rok temu kupilem od goscia za 500 zl z allegro nowke bez naklejki BMW i wszysto tip top. Zero bledow.
Kolor to szafirowo-czarny. Ogólnie wyglądają jak oryginał. Diody świecą zimniejszym kolorem. Podejrzewam, że ten gościu z Allegro ma lepszego dostawcę. Jest ich pełno na Alibabie.
Pytałem kumpla elektronika i mówił, żeby się tym błędem klamki nie przejmować, ale jak wybiło by przypadkiem bezpiecznik to wiele rzeczy przestanie działać to raz a dwa ABSOLUTNIE nie wsadzać większego bo spory kawałek instalacji pójdzie z dymem :) Juz takową naprawiał :)
Mój elektronik też mi mówił, żeby się tym nie przejmować, po wcześniej komputer odetnie zasilanie, zanim się bezpiecznik spali. Bardzo możliwe, że jest delikatne przekroczenie zakresu i stąd zgłaszany jest "cichy" błąd.
Nie wiem i nie znam tego problemu klamek w f01.A auto ostatnio stoi pod deszczykiem i śniegiem.Może to wina,że ktoś tam łapki wkładał do lakierowania furtki i zle poskładał potem
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Ciekawe czy w X6 też padają? Na razie działają wszystkie :)