Na drugi dlugi wekend w maju 23-25 jade do Brukselii i troche nie wiem jak bede z kasa stal.
Ten 16-ty troche mi nie lezy. Jeszcze nie mowie nie :D odezwe sie pozniej pozdr.
Wersja do druku
Na drugi dlugi wekend w maju 23-25 jade do Brukselii i troche nie wiem jak bede z kasa stal.
Ten 16-ty troche mi nie lezy. Jeszcze nie mowie nie :D odezwe sie pozniej pozdr.
1. FuBu - E38 728i - 2 osoby
2. Jarecki - e38 728 - 2 osoby
3. Arielowaty-e38 728i - 2 osoby
4. Locky -e38 735i - 2 osoby
2. Jarecki - e38 728 - 2 osoby
3. Arielowaty-e38 728i - 2 osoby
4.messiash-e38 735ia-2 osoby
to ja też chętnie podjadę ale jeszcze nie 7er.
;)
lecz super furą peugeotem ;)
jeśli oczywiście można
Tak więc na dzień dzisiejszy lista wygląda następująco :
2. Jarecki - E38 728i- 2 osoby
3. Arielowaty-E38 728i- 2 osoby
4. Locky - E38 735i - 2 osoby
5. messiash- E38 735ia-2 osoby
6. krabi_one - peugot :)
oczywiście że można .... ZapraszamyCytat:
Zamieszczone przez krabi_one
Sorki ale ja nie pojawie sie swoja 7 bo dzis zostala sprzedana. Ale jesli nikomu nie przeszkadza to pojawie sie motorem.
Ja powiem tyle(pomimo ze moje zdanie sie nie liczy) zaje... szkoda bo ladna byla i tyle pracy...poszlo w...........jakiemus ciapkowi w dup.. 8/ :x :D :D
pozdro
II zlot 7er na Wyspach - Peterborough - 16 MAJ 2009
6. krabi_one - peugot :)
7. trebron82 - E38 735iA - ok. 2 osób :)
Nie jestem pewien co się wydarzy do 16-go ale bardzo postaram się aby zaznaczyć swoją obecność na spocie.
FuBu - jako że to od Ciebie to wyszło - więc do Ciebie pisze że przydałoby się ustalić jakieś miejsce i dokładniejszy czas spotkania...np. dla tych co lubią spontan ;)
Dałem już znać koledze od E38 z Londka o spocie może również się zdecyduje na udział.
pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez trebron82
Miło ,ze chętny jestes na spota w UK ....LECZ ZAPRASZAMY DO DZIAŁU PRZEDTAW SIĘ ---------->
Jako że temat troszkę ucichł , proponuje jego odświeżenie.
Oto lista uczestników jaką udało nam sie stworzyć , prosze kazdego o potwierdzenie przybycia.
II zlot 7er na Wyspach - Peterborough - 16 MAJ 2009
6. krabi_one - peugot
7. trebron82 - E38 735iA - ok. 2 osób
Data 16 maja 2009 [SOBOTA]
Proponuje godzine 15.00 ? Pasuje ?
Tak jak pisałem wczesniej idealnym miejscem (łatwy dojazd) gdzie moglibyśmy sie wszyscy spotkać byłoby SHELL Service Station na autostradzie A1M, Northbound, zjazd 17 [Peterborough]
[Mapa]
a teraz wszystko zależy od was , a mianowicie. Mamy w miescie fajny tor gokardowy, nie wiem czy jestescie chętni do pośmigania ? Wiecej tutaj : Peterborough Raceway
Proponuje tez małego GRILLA , każdy przywozi sobie to na co ma ochote, miejsce do grilowania tez mamy całkiem przyjemne.
Tak wiec podsumowując , przykładowy plan naszego II zlot 7er na Wyspach - Peterborough -
DATA : 16 Maj 2009r [Sobota]
GODZINA : 15.00 ? potwierdzcie czy Wam pasuje
MIEJSCE : SHELL Service Station na autostradzie A1M, Northbound, zjazd 17 [Peterborough] [Mapa]
OKOŁO GODZINY 16.00 - przejazd przez miasto , jedziemy w kierunku Peterborough Raceway
i na zakończenie , mały GRILL i zdjęcia.
Oczywiście czekam na wasze zdania i sugestje ...
Pozdrawiam
FuBu
.... no i nastała cisza !! :| :? :x
W takim razie ja zacznę. Potwierdzam przybycie. Godzina 15:00 mi też odpowiada. Co do planu też brzmi nieźle. Może co do tych gokartów to nie jestem jeszcze do końca przekonany. Nie mogłem znaleźć info na stronie czy one mają napęd elektryczny czy spalinowy? Byłeś już tam może FuBu? Jak elektryczny to połowa frajdy znika :)
potwierdzam przybycie :D byle by qrwa nie lało :x
potwierdzam rownierz...15-ta ok.
Ja rowniez, jesli mnie nie pogonicie na motorku jak sie pojawie
Ja też potwierdzam swoją obecnośc. Obyśmy się SPOCILI :D a nie ZMOKLI :o
Witam
Fajnie, że ruszyło sie cos w tym temacie, myślałem że już zrezygnowaliście.
Tak więc oficjalnie spotykamy sie :
DATA : 16 MAJ 2009
GODZINA : 15.00
MIEJSCE : Service Station na autostradzie A1M, Northbound, zjazd 17 [Peterborough] [Mapa]
(Jeżeli ktoś bedzie miał problem ze znalezieniem owego miejsca piszcie na PW)
LISTA UCZESTNIKÓW :
2. Arielowaty-E38 728i- 2 osoby
3. Locky - E38 735i - 2 osoby
4. messiash- E38 735ia- 2 osoby
5. trebron82 - E38 735iA - 2 osoby
6. Jarecki - na motorze ;)
7. krabi_one - peugot - jeszcze nie potwierdził przybycia
Jeżeli macie swoich znajomych, kolegów z "siódemkami" weźcie ich ze sobą , im nas więcej tym lepiej :]
Co do gokardów :
Byłem tam już nie raz , napęd SPALINOWYCytat:
Zamieszczone przez trebron82
Więc teraz powiedzcie mi czy jestescie na nie chętni , jeżeli tak to podjade zrobic BOOKING na sobote.
Cena: 10GBP = 10 min, 15GBP = 15 min
ok to w takim razie dla 2 osób z mojej strony, a na jaki czas to nie wiem, pewnie najlepiej żeby wszyscy mogli razem wystartować i zrobić kilka kółek, ja bym obstawiał coś pewnie między 20 a 30 min - dobra zabawa zawsze krótko trwa :D
a reszta ?
jestescie chętni na gokardy ?
Ja raczej nie bo troche moge sie spoznic
ja jestem nie zdecydowany..... :medit: :D
8/ a ja nie moge bo mi sie polepszylo i na pol roku mi dali bana wiec na nastepny moze sie zalapie :razz: poki co prawko w DVLA sobie lezy ale pewnie bedzie fajnie :D
A co nabroiles?Cytat:
Zamieszczone przez sommerxp
hm... subaru legacy twin turbo bardzo ladne niezarejestrowane w anglii pozyczone trader'owskie plate'y no i ubezpieczenie traderowskie moje juz ktore niestety nie pokrywalo importow ale o tym dowiedzialem sie juz pozniej jak mi zabrali samochod po uprzednim zatrzymaniu mnie na m62 i to na 2 wozki jakby sie bali ze im uciekne heheheh co tu duzo pisac ....lajf
ostro...na ile zabrali?
PS.tak poza tym FUBU daj moze nr kom do siebie w razie "W"
6 miechow zostalo 5 jeszcze jak kaleka teraz
Tak trochę z innej beczki ale sprawa tyczy się w UK... czy ktoś może odwoływał się tu do sądu w sprawie mandatu (niby rozmowa przez telefon podczas jazdy) za co dostałem 3punkty i Ł60. I nie było żadnej gatki czy Pan rozmawiał czy nie tylko dostaje Pan mandat za to i za to. Czy jak pokaże biling wszystkich rozmów wychodzących i przychodzących w sądzie to wystarczy do udowodnienia że nie rozmawiałem w tym czasie przez telefon - mam godzinę na mandacie kiedy mnie zatrzymali. Czy ktoś był już na tak zwanym "court hearing"???
nic Ci to nie da uwierz mi ja mialem znaczy bylem 2 razy w sadzie sa scisle zasady i dziwnie sie na Ciebie patrzy 6 osob stare zgredy a zeby sie bronic mozesz sprobowac ale doloza Ci koszty sadowe w razie Ci sie nie uda nie za wiele ale zawsze jakies nastepne 60-100 samemu sie troche dziwnie broni ale ja nie dalem prawnikowi 1500 za to zeby mlasnal to samo co ja tyle tylko ze swoim prawniczym jezykiem ...prawie mi sie udalo ,ale prawie robi wielka roznice hehehehehe :D
Kuuurde , no i dopiero teraz piszę :D
Potwierdzam, razem z moją Kobietą więc jakby nie spojrzał to 2 osoby dodatkowo. (przybycie na zlot oczywiście )
Ale w razie czego to jeszcze dziś do ciebie FuBu napiszę.
Albo jakbyś mógł mi na priv nr. telefonu wysłać to w razie jakiegokolwiek czegokolwiek to będę dzwonił. :cool:
Witam Panowie mozna sie jeszcze wbic na impreze co nie :D :D :D
Sobota 16/05/2009 godz 15:00 stacja bezynowa BEDE!!! z moja Kobietka :]
Numer tel na priv wysłany :)Cytat:
Zamieszczone przez krabi_one
no oczywiście że można ... Zapraszamy :)Cytat:
Zamieszczone przez Wachaczi
Mam nadzieje ze pogoda nam dopisze :medit:
Napiszcie jakie macie plany ? Robimy jakiegos małego grila ? Czy może te gokardy ?
aktualna lista :
LISTA UCZESTNIKÓW :
2. Arielowaty-E38 728i- 2 osoby
3. Locky - E38 735i - 2 osoby
4. messiash- E38 735ia- 2 osoby
5. trebron82 - E38 735iA - 2 osoby
6. Jarecki - na motorze
7. krabi_one - peugot - 2 osoby
8. Wachaczi - E38 730i - 2 osoby
Zrobiłem na szybko taką małą mapkę by kazdy wiedział w którym miejscu sie spotykamy :]
http://images45.fotosik.pl/123/c5a6c26f14335569m.jpg
Mam nadzieje Panowie, ze zjerzdzamy sie nie zaleznie od pogody co nie??? A grila mozemy walnac tylko pytanko kto go dostarcz??? :]
spoko, ja zjawię się nawet w największą ulewę , a i też polskie kiełbaski wezmę (z tesco ;)
tylko nie mam grila pod ręką..
jakaś propozycja ?
kto ma najblizej ten zalatwia grila buhahahahahah :hah: :D :D :D ;)
z grillem nie ma problemu w Asdzie za jakieś Ł2.7 wydziałem ostatnio jednorazówki, jak na taką bibkę są w sam raz - inne trzeba później myć a kto by się w to bawił. Deklaruje że dwa będę miał. Pewnie nawet by wystarczyły ale ktoś jeszcze może zakupić podobnego dla świętego spokoju :-). Fubu widziałem że tam jakieś Jeziorka na około miasteczka są i jakby jakieś parki. Jest tam jakaś miejscówka żeby po grillować? W czasie deszczu pewnie raczej nie ma co liczyć na jakąś ala wiatę???
Prośba do pozostałych uczestników: określcie się z tym gokartami?? krótka odpowiedz TAK lub NIE wystarczy i Fubu będzie wiedział co robić a tak się dopytuje i tylko echo słychać. Panowie i Panie trochę więcej zdecydowania. Jak ktoś nie będzie chciał to zawsze może popodziwiać wyczyny innych i w ten sposób będziemy mieli jakiś krótki plan gdzie się podziejemy.
GOKARTY: JESTEM NA TAK - 15min x 2 osoby (myślę że to nie powinno uszczuplić nikogo domowego budżetu)
....zorganizowany się odezwał :hah: :hah:
No więc tak , już zaczynam odpowiadać :]
Jeżeli chodzi o jeziorka mamy ich tutaj kilka, jest tez przy jednym z nich idealne miejsce do grilowania ze stałymi grilami
(w razie czegoś jak ktoś ma takie małe przenośne moża ze soba zabrać wrazie gdyby były zajęte)
Zobacze jak bedzię w sobote wyglądała pogoda, jeżeli nie bedzię padało podjadę i kupię rozpałke (kiełbaski i inne takie dobrodziejstwa musicie przywieźć sami hehe)
Dalej nie wiem co z tymi gokardami ? Postaram sie dzisiaj tj czwartek, albo najpóźniej w piątek podjechać spróbować umówic jakąś odpowiadającą nam godzine, może uda sie że będą wolne miejsca więc CHĘTNI mogą pośmigać :) a reszta bedzie robić nam zdjęcia :D ...
Jeżeli macie znajomków z 7er z okolic to zabierzcie ich ze soba , im wiecej 7er tym lepiej :)
U mnie w mieście jest kilku Polaczków jeżdżących 7er ( jeden ma nawet E66 760i ), ale cieżko mam ich spotkać by powiadomić o zlocie.
Tak więc panowie i panie :) bez względu na pogode spotykamy sie w umówionym miejscu , wrazie gdyby ktoś sie zgubił albo nie wiedział jak dojechać mogę dać na PW swój numer telefonu, ale naprawde dojazd jest tak łatwy że nie ma szans sie zgubić :)
Narazie tyle :) w razie jakichkolwiek pytań piszcie :) odpisze ... zazwyczaj o tej porze 01.56 :faint:
Tak tylko na szybko bo własnie do pracy sie zbieram ...
zarezerwowałem GOKARDY na 16.30 tak więc fajnie by było gdyśmy tam podjechali .
zrobiłem kilka fotek z parku, gdzie są grile itp ..
wrzuce poźniej , po pracy :)
Pozdrawiam
Niestety z przyczyn odemnie niezależnych nie pojawię się na spotkaniu :( . życzę udanego popołudnia i może następnym razem, pozdrawiam.
straszna szkoda, no ale trudno ... są nie raz ważniejsze rzeczy :(Cytat:
Zamieszczone przez locky
Pozdrawiam
Oczywiście do przewidzenia było to że dzisiaj bedzię padać :/ .... miałem od rana wziąść sie za full valet no ale niestety, może pozniej sie rozpogodzi
Kilka fotek które obiecałem :
http://images37.fotosik.pl/120/e9cc038105a7c907m.jpg
miejsce parkingowe
http://images49.fotosik.pl/124/9cca42b659ad4cd7m.jpg
Miejsca do grilowania ( ale coś przestałem w to wierzyć że sie uda ... ehhh ta pogoda :/ )
http://images37.fotosik.pl/120/7f7bfd8f07b05ccbm.jpg http://images37.fotosik.pl/120/07e77bf104000f65m.jpg http://images39.fotosik.pl/121/2f8c3bc0fbc477d8m.jpg
Tak wyglądają te stojące grile o których wspominałem
Gokardy mamy umówione na 16.30 , są one w tzw UNIT'cie wiec nawet gdyby padało to nie zmokniemy.
Mam nadzieje że już wiecej osób nie zrezygnuje z przyjazdu ?