Tak, to jest właśnie zapłon.
Też tak mam, że muza gra do momentu zamknięcia auta. No nic, czyli ten typ tak ma raczej, bo w opcjach nic nie znalazłem :)
Wersja do druku
Byłem teraz sprawdzić i faktycznie z zapłonem tak jest.Ale radio gra po przyciśnięciu pokrętła.Bez żadnego zapłonu.
Manetki możesz dolożć.Radio też gra bez zapłonu
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
A jak wygląda jakość materiałów?
Dekory plastikowe czy alu jak w e65?
Guziki też się wycierają do białego jak w F11?
Ja porównywałem sobie E65 do F11, i F11 wypada gorzej lekko. Auto od nowości 170 000km, a guziki od klimy prawie białe.
Dekory są i takie i takie. Guziki są w dobrym stanie. Jedynie ten do otwierania bagażnika jest nieco wytarty/podrapany.
Ogólnie jak na auto z 178k km przebiegu zużycia praktycznie nie widać. Skóry musiałem poczyścić itp. Lakier jest w trochę gorszym stanie i będę stawiał auto na korektę.
Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
A tak się kończy chodzenie po pijaku po eBayuhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cfe67031c4.jpg
Brawo Ty! :peace:
Podejdzie do reszty 'kredensu' idealnie :)
Idealnie siądzie :RpS_biggrin:
Cena rynkowa. Trochę stargowałem, ale sam koszt wysyłki i spread na przeliczeniu kursu $ -> PLN, którego nie udało mi się uniknąć, wyniósł około 200pln.
Grzana ? wibracje ponoć można przełożyć jak nie ma a miałeś w aucie.
W drewnie niestety nie ma wersji grzanej. Wibracje są do przełożenia.
Super...:thumb:
Ale ja bym zostawił grzaną na zimę, a tego Individuala na lato dopiero zamontował...:eyebrows:
uj też bym wolał grzaną zwykłą - to jednak mega bajer zimą, którego w razie czego będzie mi brakować ale chyba już wiem od kogo odkupię jakby co :D
Ale ja nie mam grzanej :P
No to ja proponuję wszystkim zacząć pić. Sam zacznę bo wygląda na to ,ze jak już się wytrzeźwieje to jest bardzo ciekawie.
@Damned piękna kiera.....gratulacje.
Dzięki Miro :-) a tak to wygląda finalnie. Sombrero jak się patrzy :-Dhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...34c20281bf.jpg
Zajebiscie Damned. Ma styl. Dodała smaczku temu wnętrzu. Chyba musisz więcej pić. :)
Ale to dobrze wygląda. Noooo nieźle, nieźle :)
Elegancko Bartek! :yo::clap2:
Teraz nie ma bata, muszę jeździć z przodu ;)
Cud miód...ale brak mi tu orzeszka z napisem Individual...:tongue:
Teraz jak patrzę na tę kiere,to stwierdziłem że muszę się opić i kupić też.Wygląda zajebiście z tym środkiem.A dodam że środek mamy praktycznie identyko tylko drewna inne.Mega to wygląda.
Miłosz "Sokole Oko" Moloko :P
No brakuje, ale się tak zastanawiam, czy kombinować blendę z "Individual" czy nie. Ogólnie dopóki maski nie podniesiesz, to nie wiadomo, że się ma do czynienia z indywidualem, więc może to tak zostawić? W przeciwnym wypadku musiałbym szukać innych rzeczy do kompletu: blendy na klapę bagażnika, felgi, listw progów :)
@Jaro: Szukaj, szukaj, ważne, żeby było pod model drewna które masz, bo inaczej, to się nie opyla, lepiej szukać takiej z grzaniem :)
Właśnie oglądam tam gdzie ty kupiłeś.Drewienko chyba takie jak mam.NA tym drewnie to nie widać chyba bardzo wzoru.Ważne chyba jest żeby trafić w odcieć drewna.
Tak jest OK Bartek :untroubled:
Kierownica w zupełności wystarcza. A brak jednego detalu nie umniejsza jej wyglądowi, bo i tak jest mega.
Zresztą 8 stów w Aso za ten kawałek plastiku, to raczej nie okazja.
Poza tym większość nie wie, że coś tam brakuje...tylko tacy maniacy jak ja, a takich jest może 1%....:highly_amused:
Ps. F-ka w Individualu, to też moje marzenie, więc stąd ta spostrzegawczość.
Kiera wygląda czadowo
3 tygodnie wolnego się kończy. Zrobione przez ten czas prawie 2800km. 4ry pełne tankowania. Zaliczony 2x Berlin Tegel i raz lotnisko w Pradze. Średnia jak na foto + (niestety) 0.4 l/100km. O dziwo najmniej spalił w trasie przy pełnym obciążeniu 5 osób + pełny bagażnik o_O. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ea7edcd5f9.jpg
Pali mniej niż moja 2 litrowa Insignia więc nie jest źle.
Ale w mieście, czy w trasie? Bo moja w mieście to i 15 pali :)
Insignia ma średnie spalanie 12 litrów więc w mieście też by pewnie 15 złapała :) Ogólnie porażka w moim przypadku. Auto ze średniej półki a pali jak limuzyna premium :)