w sumie to szkoda :-) bo w weekend chciałem skoczyć ją zobaczyć
Wersja do druku
w sumie to szkoda :-) bo w weekend chciałem skoczyć ją zobaczyć
No i super! Gratuluję zakupu tak zacnego egzemplarza !:rofl:
Pierwszy dzień i już potrzebuję pomocy haha. Zwróciłem na to uwagę podczas kupna, ale osoba która pomagała mi oglądać auto stwierdziła że to pewnie nivo pompuje. Ale chyba coś tu jest konkretnie nie tak. Przy każdym przekręceniu kluczyka mam taką muzyczkę:
http://www52.zippyshare.com/v/rctsZMPo/file.html
Roleta tylnej szyby ok?
A roleta jest sprawna?
to tylna roleta napindala
Jeśli to ompresor nivo, chyba kilkucylindrowy :P
A no włąśnie - roleta ! Ona może taki dźwięk wydawać, hmm no ale czemu akurat po zapłonie !?!?!
Roleta dziala bez zarzutu... hmm, to stuka tak jakby za zaglowkiem, pomiedzy glosnikami a wylotami powietrza na szybe... nie mam teraz mozliwosci zeby to bardzo porozbierac, moze jakis test zeby np wyciagnac bezpiecznik od czegos czy cos w tym stylu zeby zobaczyc co to?
P.s
Dzisiaj trasa zwolen - warszawa
Spalanko srednio 13litrow, predkosc spora, komfort mega, przyjemnosc z jazdy - ogromna
Wnioski:
Nie chce innego auta !
Spróbuj poregulować tymi zagłówkami przyciskami przy tylnej kanapie i zobaczysz, jak będą chodzić to nie to a jak nie to usłyszysz ten sam dźwięk :)
Faktycznie, trafiłeś. Ruszyłem zagłówek i byl taki sam dzwiek! Cale szczescie.. flaszka przy okazji, tylko jeszcze jak to naprawic?
Ale... jest gorszy problem.
Przy sprawdzaniu kompem podczas kupna byl usuniety blad z sonda lambda. Wczoraj po trasie wywalila mi kontrolka od silnika czyli pewnie blad z sonda jest dalej. Jest ktos z Warszawy kto posiada kompa i by pomogl to sprawdzic? Oczywiscie nie za darmo. Albo jakis zaufany warsztat w okolicach zoliborza?
Zastanawiałeś się nad 750 ze sportową nappą a kupiłeś pokręconego paździerza za 25000, wow po prostu wow.
po czym wnioskujesz, że paździerza? oglądałeś? błędem który się pojawił był błąd adaptacji mieszanki, po skasowaniu od tamtej pory nie pojawił się ani razu :) auto jeździ dobrze, jest zadbane, więc paździerzem bym go nie nazwał, ale ok xD
Ja to nie wiem z kąd wam sie biorą take problemy.Ja kupilem moja e65 latałem 5 lat zrobiłem 100tyś na lpg i zabrał mi ją mój znajomy.Zero ogłoszeń itp.Chciałem 3 dychy na szybko bez filozofów i tyle dostalem.Ale jak czytam takie coś jak to poprosty sie dziwie.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Dziwi mnie, że tylko ja wysunąłem takie wnioski. Przepłacona, przekręcona, błąd wróci na 100% a Twoje koszta dopiero zaczynają wchodzić w fazę A, chyba że będzie stała w garażu. Do tego 750 szwajcara nawet nie podjeżdża, dlatego paździoch. Mimo wszystko życzę udanych wrażeń bo na pewno będą.
Maxtoto a co Ty kuźwa wróżbita Maciej jesteś czy jak?
przekręcona, przepłacona? Wydaje mi się, że trudno znaleźć E38 w longu, 4,4 z 2001 roku z oryginalnym przebiegiem 237k za ~24tyś zł. W dodatku z takim wyposażeniem (choć na pewno mogłoby być jeszcze lepsze). Ten szwajcar niestety poszedł przed tym jak zdążyłem go sprawdzić, kto wie czy on był idealny? Nie jestem znawcą, trochę się e38 naszukałem, ale jestem zadowolony z tego egzemplarza. Wiadomo, nie jest idealny, to nie jest nowe auto. Znając życie coś niedługo wypadnie do zrobienia i włożenia "pare" złoty (odpukać) ale jestem na to w miarę przygotowany i postaram się każdą pierdółkę doprowadzić do jak najlepszego stanu :) Zresztą, nie jestem człowiekiem, któremu auto jest potrzebne na co dzień, auto służy mi bardziej hobbystycznie. Jak będziesz kiedyś w okolicach Warszawy to zapraszam, przejrzysz, ocenisz, być może mi coś doradzisz, bo to w końcu moje pierwsze 7er, więc mam prawo się mylić :)
Ona ma orginalny przebieg? No raczej nie. Jeśli hobbystyczne to trzeba było cierpliwości i poszukać tej 750 i przede wszystkim na zachodzie samemu. Można żałować że miałeś fajny budżet i nikt Ci nie pomógł. Teraz za późno, ale zawsze możesz ją wystawić i kupić te 750 godne wkładania i pieszczenia. Ja ją wystawiam na OLX hehe, łże jak ten handlarz i szukam cukierka. Pozdro i nie dołuj się to tylko moja opinia wśród tych zafascynowanych.
Sprawdzałem przebieg, mam również stos faktur... ;)
Po czym wnioskujesz że auto ma kręcony przebieg?
Bo jego ma 400tys więc każda tyle musi miec:bounce:
Pokaż ten swój okaz! wielu z tego forum miało już igły w ori lakierze ale tylko do zlotu hahahha
Freez a co Ty sie chlopie tłumaczysz auto kupione jesteś zadowolony ciesz się siódemą a nie zawracaj sobie głowy tym co by było gdyby...bo myslac w taki sposob żaden z nas nigdy by nic nie kupił bo zawsze bedzie jakies ale.
Pozdro.
17 lat, 240 tyś przebiegu, igła 4.4 w longu a handlarz dał za nią 40000 i po prostu sprzedał mu z małą stratą, jeszcze z Holandii Wy się nadajecie :).
kto powiedział, że igła? Ma pare pierdół do poprawienia, nie jest idealna, ale to nie są sprawy, które wykluczają auto z codziennego użytku na wysokim poziomie ^^ no ale Ty jesteś wróżką i wiesz lepiej :D faktycznie gość pewnie pofałszował kilkanaście faktur, w serwisach też wpisali pewnie inny przebieg, zresztą - nawet jeśli masz rację, że kręcony - to w sumie w tym momencie nie ma dla mnie większego znaczenia, bo już się nie mam jak inaczej dowiedzieć (ewentualnie mogę poszukać numeru do właściciela z holandii buhaha chyba że jesteś również w stanie przewidzieć ile dokładnie ma, bo na razie masz średnie argumenty :) )
Sorry Panowie, ALE WY PIERNICZYCIE wszyscy w łagodny sposób mówiąc. Zachowajcie resztki honoru i zakończcie tą dyskusje.
jak kupowałem auto, ten handllarz miał również drugie e38, wrzucam link:
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...tml#55ca6b958f
podpytałem go wtedy o nią, wystawił dopiero teraz bo był do malowania zderzak (niestety nie wiem który), wrzucam tak informację jakby ktoś był zainteresowany, niestety bardziej się przyjrzałem bo brakowało czasu :)