To co tu dyskutować panowie :cool: prasować białe koszule :cool: szykować garnitury :cool: :hah: :hah: :hah:
Wersja do druku
To co tu dyskutować panowie :cool: prasować białe koszule :cool: szykować garnitury :cool: :hah: :hah: :hah:
Witaka panowie. Widzę że szykuje się niezły zlocik. Z chęcią bym z wami pojechał no ale nie mam czym :? :sad: Może złapie po drodze jakąś takśowkę :D
Jest taka opcja że i jak sie stawie w Toruniu, a jeszcze lepiej jak gdzieś w Swarożynie koło Tczewa przy autostradzie byśmy sie spotkali z tymi co lecą z 3-miasta .
Kto tam leci z tych stron ???
:papa: Witam kolegów ja również się pisz na majówkę co prawda jeszcze bez swojego auta ale będę zibenem z kumpla :)
witam
jeśli się nic nie zmieni w pracy(na tą chwilę mam wolne :) ) to się piszę na wyjazd z wawy
Mariusz e38- Z tym wjazdem grupowym i z miejscami koło siebie ,dasz rade to ogarnąć czy trzeba sie gdzieś zgłosić ?
Ja będę leciał od strony Gdańska, nie wiem jeszcze ile chętnych będzie ale miejsce dobrze jak by było zarezerwowane :)
z tym wjazdem ... wlatujemy razem na plac , czy spotykamy sie już w środku?
dobrze było by sie spotkać przed wjazdem z wszystkim z różnych stron i wjechać hurtowo z pilotem ;)
lista:
1. Mariusze38
2. Mięsny730e38
3. Jack
4. e32maaaciek
5. czarek730
6. Neuf
7. Anatol
8. Easy
9. co arti
10. Flashpintman
11. remikm3bmw
12. Dzuda
13. Ramzes
14.Supermen (compact)
15.M.r.77.bmw
16.Pawka 84
17.Aruisz
18Spinacz -będziesz leciał z Gdańska ???
19.Fotomay (rozumiem że będziesz 7-ką z kolegą ?)
20.Seven ( ??? )
21.no i ja "Max" :)
Czekam na reszte gwardii z nad morza !!! z Wawy taki ładny skład a ja mam sam jechać :o ;) ;)
może i ja bym też pojechał :) z grupą z wawy jak coś, musze tylko zobaczyć czy będe miał wolne wtedy
Max jak bedziesz sam jechac z pomorza to dotelepiesz sie do warszawy i ruszysz z nami:)))
Miałem pisać była lista jest rorpizdziaj :x ale max was wyręczył 8/
Trzeba zrobić tak że by wjechać razem, bo raz że taniej, 2 że nie będzie cyrku z miejscami, a 3 że ten wspólny wjazd to ważna część programu :)
Tak więc jak będę jechał sam, czego oczywiście nie chce 8/wyjadę w stronę Wawy kawałek i spotkamy się w umówionym miejscu i dalej polecimy razem ok???????????? to chyba nie kłopot :) myślę że pozbieram z pomorza jeszcze ludzi bo siara że nikt sie jeszcze nie wpisał :(
i trzeba dopilnować tego miejsca na placu bo 20 aut to nie 2 , a stać trzeba ładnie razem :)na pełnym kocie ;)
zostaje ktoś tam na noc ????????? czytałem że jest pole namiotowe i hotel ale to pewnie też trzeba rezerwacje robić .
tym czasem...
Cytat:
Zamieszczone przez max
...to majówka wtym roku jest 2dniowa???? :)
No probs. Mam 10 km do wlotu E77 do wwa :]Cytat:
Zamieszczone przez max
Myślę, że najlepiej będzie jak Was zbiorę wszystkich na parkingu pod Kometą i stamtąd poprowadzę. No i będzie już mini zlot na parkingu ;) a co do miejsc to nie da rady rezerwować ale lotnisko jest spore ;)
No i dobrze , spotkamy się tam gdzie piszesz i polecimy wszyscy razem jak sie należy do celu :)
czyli z 4 stron Polski spotykamy sie i ruszamy grupą :)
Co do tych zbiorowych biletów, jakie są koszta za auto po zniżce grupowej ???
A pomorze którędy jedzie?
W ogóle to trzeba by było jakąś konkretną godzinę ustalić i wtedy w toruniu już wszyscy razem na miejsce sie udamy. Może nie punktualnie ale powiedzmy ze "pomiedzy tą a tą godziną" żeby tak jak MAX napisał załapać sie na jakiś wolny plac.
Ja mam 60 do Chojnic ze Zblewa :)
...to majówka wtym roku jest 2dniowa???? :)
Nie majówki zawsze jednodniowe ;( . Nie wiem czemu :/ bo z tego co zauważyłem na majówkach jest więcej ludzi niż w Sierpniu :/
Majówka jest jedno dniowa ale organizator podaje że można zarezerwować hotel na miejscu .
Jeśli jednak nie będziemy piwkować to wracamy wieczorem do domu .
Kto tam jeszcze z pomorskiego śmiga na majówkę ????????????
.....i nastała cisza.
To jak , lista obecnych bez zmian?
Na dzień dzisiejszy to chyba tak wygląda ....
lista:
1. Mariusze38
2. Mięsny730e38
3. Jack
4. e32maaaciek
5. czarek730
6. Neuf
7. Anatol
8. Easy
9. co arti
10. Flashpintman
11. remikm3bmw
12. Dzuda
13. Ramzes
14.Supermen (compact)
15.M.r.77.bmw
16.Pawka 84
17.Aruisz
20.Seven ( ??? )
21.no i ja "Max"
Chyba ,że coś przeoczyłem ;)
KURDE , JAK TEN CZAS WOLNO LECI :D
A w Toronto szybko zobaczysz ..... ;D
to co wchodziłoby w grę to abyśmy się spotkali gdzieś w toruniu i grupą 7er wiechali na zlot ? jeśli tak to dajcie jakąś konkretną godzinę i miejsce ;) ja będę na pewno jak co roku hehe taki rytułal :]
Spinacz z kąt będziesz jechał ? może z Gdańska ???
Panowie leci ktoś od strony Poznania jak tak to bym się dołączył!?
Cytat:
Zamieszczone przez spinacz
Bardzo dobry pomysł. Najważniejsze jest pierwsze wrażenie(a kilkanaści 7er to będzie wjazd) :]
Popieram i czekam za propozycjami gdzie i o której się zwołujemy w Toruniu.
Wasyle38 ja będę gonił od strony Kalisza. To może Strzelno przed Inowrocławiem???
max ja niestety będę jechał z Płocka, wolałbym z Gdańska ale w czwartek jadę do Płocka i z tamtąd ruszam, pozdro.
Ja Panowie odpadam...Mięsny i Czarek wiedzą z jakiego powodu :? Mam nadzieję że nie przeszkodzi mi to stawić się w Sulejowie 8/
Panowie to kiedy będziecie w Inowrocławiu?Cytat:
Zamieszczone przez Jack
m.r.77.bmw zaproponuj godzinę a Ja o tej będę. Wypadało by się też w Toruniu spotkać z większą grupą i wspólny wjazd.
Myślę, że w Inowrocławiu tak 9.00 pasowało by???
Trzeba wiedzieć o której się spotykamy w Toruniu wtedy będzie trzeba się dopasować o której zjedziemy się ja i Jack w tym Strzelnie i uderzamy na Inowrocław a potem wszyscy razem na spotkanie z pozostał grupą 7er już na miejsce.
Jasne że 9godz pasuje ale trzeba znać też konkretne miejsce i godzine spotkania w Toruniu gdzie wszyscy się zjadą a potem peleton na majówkę.Myślę że już czas na konkrety co nie?Cytat:
Zamieszczone przez Jack
ja myśle że wszyscy 7er powinni sie spotkać przed zlotem w jednym miejscu czy z północy czy z południa spotkanie w jednym miejscu i w tedy ładny wjazd na teren. :)
No to proszę o konkrety gdzie i o której wszyscy zjeżdżamy do Torunia??
Może MariuszE38 by coś konkretnego zaproponował?? Godzina i adres??
Już wcześniej była mowa o spotkaniu przed wjazdem na zlot.
Ma to być spotkanie pod pomnikiem w Toruniu .
Można jeszcze ustalić ulice i godzinę dla ułatwienia :)
No to do zobaczenia :)7ery :)
a wawa skąd i o której rusza?
Panowie ręce mi opadły ... Firma " Auto Partner " uznała ,że muszę pracować 2 maja ... w sobotę w godzinach od 8 do 13 ... I niestety mojej obecności na Majówce nie będzie ....
lista:
1. Mariusze38
2. Mięsny730e38
3. Jack
4. e32maaaciek
5. czarek730
6. Neuf
7. Anatol
8. Easy
9. co arti
10. Flashpintman
11. remikm3bmw
12. Dzuda
13. Ramzes
14.Supermen (compact)
15.M.r.77.bmw
16.Pawka 84
17.Aruisz
20.Seven ( ??? )
21.no i ja "Max"
Ja będę leciał z Płocka także mogę do was dołączyc w Toruniu, bądź pod Toruniem, ja jestem otwarty na wasze propozycje :] a będę na pewno
Cytat:
Zamieszczone przez seven
Ja z mięsnym planuje wyruszyć w nocy z piątku na sobote ok 2 / 3 rano jak masz chęć zapraszamy (skrobnij jakieś PW do Mnie ) w toruniu myjnia na BP i dzwonimy do Mariusza e38 :cool: z Torunia :cool: