coś majstrowane było z szufladkami i wyżej przy radiu bo widać odpryski na drewnie od podważania
Wersja do druku
coś majstrowane było z szufladkami i wyżej przy radiu bo widać odpryski na drewnie od podważania
Chyba dziś wiele osób uświadomiło sobie że robiąc pełny lift o czymś jednak zapomnieli ;)
Ta sprawa z kierownica to standard.
Bardzo duza cześć kierownic sportowych tak właśnie z czasem wygląda.
Co do kierownicy, to tu bym dziury nie szukał - wprawdzie nie mam co porównywac, ale w colcie (od nowości) są dokładnie takie same ślady jak tutaj. Kilka aut już przejrzałem i rzekłbym, że jakieś 40% ma tego typu ślady.
Co do szufladek to szacun, faktycznie jest coś na rzeczy. Sprawa może być banalna (typu popsute wysuwy etc), ale może być też mega - z wymianą kokpitu włącznie.
Na razie auta nie skreślam, choć za dużo tutaj nieścisłości. Nie wiem, czy auto miało dzwona, czy jest przedliftowe i koleś wpisał pierwszą rejestrację jako datę produkcji, czy też jakoś inaczej. W weekend zamierzam dokonać oględzin i dojść do sedna sprawy.
A czemu akurat to? Bo dla mnie wygląda spoko, ale to nie jest najważniejsze. Istotna dla mnie była duża benzyna, stosunkowo racjonalny przebieg i rocznik. Felgi i gril można machnąć na czarno w kilka minut, choćby plastidipem i jak się znudzi ściągnąć. Więc to raczej wisienka na torcie niż sam tort. Na pewno nie chciałbym kupić auta po dzwonie i jeśli takim się okaże, to napiszę i przynajmniej wszyscy będą mieć tego świadomość. Ale jeśli miało jakąś przygodę z kategorii lżejszych - właściciel wspominał o malowaniu drzwi pasażera przód i tył, to takiego auta nie skreślam.
Ktoś pisał, czemu nie diesel? Why not :) Znalazłem jednego i jeśli ten okaże się wtopą, to zobaczę 7-era napędzanego paliwem szatana :)
Cieszy mnie, że dyskusja w tym temacie stała się bardzo merytoryczna, a mniej emocjonalna, bo chyba o to chodzi w tym dziale. Dziękuję za pomoc :)
Osobiście NIGDY nie zwracałem uwagi na te szufladki i tak jak TEDI pisał "tylko pokrętła od klimatyzacji itp." - ja też myślałem że tylko to się*pozmieniało :)
Jak masz jakąś na oku to może podeślij link, chętnie zobaczymy ;)
Alternatywa, choć zaznaczam, że bliżej mi do benzyny: http://otomoto.pl/bmw-745-e65-66-fv-...C35399741.html
Wygląda na zadbaną, tylko rozumiem że, czy to będzie diesel czy benzyna, ma być w dużej pojemności :)
Ta mnie się zdecydowanie bardziej podoba, nie jest tak przekombinowana jak tamta widać świeże auto jak na fotkach ale wiadomo na żywo trzeba obejrzeć.
Jeśli kupisz tą benzynkę to już ustawiam się w kolejce, żeby jako pierwszy za parę lat odkupić od Ciebie :D jak na razie - jedno z lepiej zrobionych E66 jakie widziałem a nie przepadam za longami :P
ten diesel fajny ale dziwna konfiguracja - wentyle i grzane + night vision a brak tempomatu aktywnego i masaży... ktoś miał fantazje :p
Szybki update tematu. Rozmawiałem z właścicielem 745 nie 745 i poinformowałem go o fakapie z nazwą. Zdziwił się i powiedział, że z dowodu wpisywał :) Na kilkukrotne prośby o VIN uparcie milczy. Wydaje mi się, że to jedna z tych właśnie jeżdżących min czekająca na napalonego. Dzięki za kubeł zimnej wody.
Pozdro
Wczoraj już chciałem pytać co z tematem, ale widzę że już mamy wszystko na tacy :)
Szukasz dalej?
Nieprzerwanie. Wczoraj oglądałem tego diesla z posta wyżej. Całkiem spoko, ale czekam na obniżenie ceny :) sprzedający ma się zastanowić.
A wszystko z nia dobrze? Blacharka, mechanika itp. ?
Ma pewne niedociągnięcia, ale trudno spodziewać się innej sytuacji w 9 letnim aucie. Nic strasznego.
Szkoda że się*interesujesz tylko silnikami powyżej 4.5l bo pokazałbym Ci moje 730d, może by Cie zainteresowało.
Szukam zadbanego i dobrze wyposażonego auta w wersjo powyżej 4.0 ;) Oczywiście dopuszczam niedociągnięcia bo wiele z nich sam poprawię.
Trudno znaleźć 6-10letnie auto które jest w stanie jak nowym, ale są te zadbane i te mniej zadbane - wiadomo.
W 100% się zgadzam. Natomiast można kupić złom albo dobrą bazę będącą już na dobrej drodze lub prawie ideałem i to za podobne pieniądze. Kwestia szczęścia i pieniędzy.
A nie rozglądałeś się na Niemieckich stronach za jakąś ładną sztuką?
Marek nie spiesz się jak to koledzy piszą ci a ja ci wczoraj telefonicznie mówiłem kubeł zimnej wody na głowę wylej :P
Po za tym chcesz benzynę to cierpliwie szukaj nie łap się alternatywy.Zresztą spotkamy się niebawem w Ślesinie to chyba muszę cię przewieźć moją co byś zobaczył jak jedzie 750i
http://otomoto.pl/bmw-745-zamiana-ko...C35857050.html
Cena wzrosła i miejscowość się zmieniła na 200km odległości - choć ogłoszenie tyczy się tego samego auta.
Faktycznie dziwna sprawa mój kolega odpuścił sobie ją bo sprzedawca nie chciał podać nr. VIN
No i jeśli sprzedaje to jakiś nowy właściciel to dziwi fakt że nadal jest to 745i 333 KM. Bo z tego pierwszego ogłoszenia właściciel ponoć twierdził że tak ma wpisane w DW rejestracyjnym.
Dokładnie tak :) Znaczy, że nowy właściciel jest zadowolony, albo liczy, że zarobi :)
Tak czy siak, dzięki Wam ja na minę nie wszedłem :)