No ja się jeszcze nie podpisuję, bo mam krucho z wolnym czasem - nie wiem jak się wyrobię.
Wersja do druku
No ja się jeszcze nie podpisuję, bo mam krucho z wolnym czasem - nie wiem jak się wyrobię.
1. Jey
2. Czarna Nienawiść
3. Olo
4. dowojciak
5. Wiktor
chciałem się wpisać jako numer 7 ale nie będę dłużej czekał ;D
no koledzy zapisaywac sie ;) w koncu nie moze byc Nas mniej niz na ostatnim spocie :D
Ja tak jak pisałem w pracy-niestety!
Ja musze ogladnac bume Jeya :D:D bo jeszcze nie mialem okazji mam nadzieje ze nic mi nie wyskoczy :) i w drodze nie lapna mnie cywilni na kamera tak jak tydzien temu hehe
To jedź spokojnie :) Ja od kąd mam 326 kucyków to jeżdżę jak emeryt. Prawy pas, 60-70, na trasie praktycznie zawsze przepisowo, bo wiem że w razię czego mogę pokarać większość aut :D
trzeba bedzie tak zaczac heheh nie chce stracic prawka:D
jak dozyje to bede jak tomy lee w sciganym ale w morde albo tak chory jestem albo slepy bo ze 25 to widze ale godziny i daty ;( pomozcie choremu ;D
piszecie tą listę jak mafia dziadków geriatrycznych :) zgubiliście Przema :D
1. Jey
2. Czarna Nienawiść
2.5. PrzemoS
3. Olo
4. dowojciak
5. Wiktor
heheh :D
zrobię fotosy paru miejscówek może coś wybierzecie :)
dzieki Angus ;) nareszcie ktoś mnie zauważył hehehe
Dobra, myślę że trzeba ustalić miejsce spotkania. Jakie macie propozycje? Uderzamy znowu do Plazy czy jakieś inne miejsce? Najważniejsze żeby nam na łeb nie padało i nie wiało, bo na niedzielę zapowiadają śnieg / deszcz ze śniegiem i temperaturę od 0 do -2
[quote="Angus MacGyver"]piszecie tą listę jak mafia dziadków geriatrycznych :) zgubiliście Przema :D
1. Jey
2. Czarna Nienawiść
2.5. PrzemoS
3. Olo
4. dowojciak
5. Wiktor
6. roberto
heheh :D
To ja chętnie też sie pojawie i poznam ekipe 7er osobiście :)
Żwawo Panowie! Zapisywać się! A kolega Roberto będzie miał ze mną małą przeprawę, bo chciałem kupić 740d, ale oglądalem jedną, raczej spadaczoną, więc muszę sobie dokładnie obadać ten silnik i się nim przejechać :D
No to ja tu zrobię porządek i wpiszę się tam gdzie chciałem :D :D :D
1. Jey
2. Czarna Nienawiść
3. Olo
4. dowojciak
5. PzemoS
6. roberto
7. Wiktor
a co z miejscem i godziną? :P
<hahaha>.....sorry koledzy ale już nie mogłem wytrzymać.Kurde coś Wam kiepsko idzie ustalanie tego spotu...temat juz jakiś czas jest a tu ani konkretnego miejsca,ani konkretnej godziny :faint: Słuchajcie-wiem,że wszyscy chcą,żeby była jak najwieksza liczba uczestników i ustalenie daty,godz i m iejsca jest trudne,żeby wszystkim odpowiadało ale jesli bedzie tak jak jest w tej chwili to przyjedzie jeszcze mniej osób niż planuje.Jeśli mogę pomódz 25 styczeń godz 15:00 parking IKEA (ze względu na to,ze wszyscy juz znają to miejsce) następnie 15:30 przejazd na parking pod Plazą a tam jest fajna knajpka i "mila" obsługa.Mnie osobiscie nie bedzie ale mam ochote zobaczyć jakieś fotki ze spotu no a bez konkretnej organizacji to zobacze :razz: :razz: jak sobie sam namaluję..
także 25.01 godz 15;00 IKEA (tam gdzie poprzednio ),przejazd pod plaze i...czekam na foteczki wieczorkiem..
"Niech wózki będą z Wami" :medit:
Tradycyjna 15 jest chyba OK, nie wiem tylko co z tym żwirkiem pod Ikeą, bo ma padać mniej lub bardziej, ale przez cały dzień, tak przynajmniej twierdzi pogodynka. No nic, weźcie parasolki, a potem się zobaczy. Awaryjnie zawsze zostaje nam Plaza i "miła" obsługa w Fantasy Parku. Tiron coś wie na ten temat ;) Ja będę w sobotę w Zielonkach, mam tam jedno fajne miejsce do posiedzenia, całkiem niedaleko od Ikei, tak więc podjadę do lokalu i sie dowiem czy będzie na niedzielne popołudnie jakieś wolne miejsce coby nas przygarnąć. A fotki na pewno będą, choćbym miał być sam, to zrobię zdjęcia swojej Beti i wrzucę na forum :D
Nie ma problemu Jey. Ja jestem zadowolony jak narazie z tego auta. Ma z okolic Krakowa ktoś na forum jeszcze ten silniczek czy jestem jedyny????Cytat:
Zamieszczone przez Jey
Znajomy który prowadzi komis samochodowy niedaleko Makro ma taką, właśnie na nią się czaiłem, bo jak to E38 w dieslu- krótka wersja, ale miała stoliki, panel w tylnim podłokietniku i takie tam pierdoły na których mi zależalo, z tym że po bliższych oględzinach okazała się nieco zmęczona, cena była za wysoka, gość nie chciał negocjować, więc odpuściłem. Ale on się raczej nie bawi w spoty BMW. A najbliżej to chyba Aldik (Katowice). Piszę najbliżej, bo do Katowic to sie teraz w 15 minut lata autobahną :)
A moją to sie nie chciałeś na ost zlocie przejechać :(Cytat:
Zamieszczone przez Jey
No właśnie chciałem! Byłem mega napalony na jazdę V8 w dieslu, bo chciałem sprawdzić jak to tak na prawdę powinno jeździć, bo tak którą oglądałem z kolegami z forum naszym zdaniem nie odpychała się tak jak powinna. Tylko że przyjeżdzając do galerii byłem już spóźniony na inne spotkanie. Postałem tam przecież z Wami tylko chwilkę i pojechałem spowrotem do Zielonek. Jakbym nie był umówiony i miał czas wtedy dłużej zostać to możesz być pewien że Twoja 740d była by pierwszą, którą bym się przejechał :D. Dobra, kończę te wypociny i jadę do huty pokopać w futbol :) Jak wrócę, czyli kole godziny 0:30 ma tu być na liście conajmniej 15 osób zapisanych!!!
A właśnie Aldik, nawiedzisz nas w tą niedzielę?
Chyba oglądałem tą 7. to jest ten komis co sie jedzie z Witka do ronda po prawej stronie?Cytat:
Zamieszczone przez Jey
W tamtym roku sie na nia czailem i ogladałem ale stan nie byl taki jakiego szukalem i gość cenił ją na 59 tys wiec z lekka duzo...
Tam jest chyba tylko jeden komis po prawej, taki mały placyk i buda. Chyba mówimy o tej samej, też ją rok temu oglądałem, w tym roku cena spadła do 45 tyś, ale to dalej dużo. We wnętrzu brakuje kilku przycisków, przód bity i nienajlepiej złożony, amory zwykłe a powinny być SEDC, no tak jak liczyłem to z 15 tys trzeba by w nią wsadzić zeby działało wszystko co powinno działać...
tak szczerze powiedziawszy gdyby nawet zjechal z ceny do 35tys to bym jej nie wziol. Naprawde ladne perelki mozna znalezc za 45 tys tylko poszukac wystarczy. Ladną 740d ma gość w Alwerni do sprzedania. Juz ją oglądałem i sie wachalem nad jego czy moją. Wybrałem ten poniewaz wydaje mi sie ze jest w jeszcze bardziej dopieszczonym stanie stanie. Zreszta ocenisz sobie w niedziele.
Kurde niestety w niedziele mnioe nie będzie, chyba ze ok 21 - ale czy Wy tak dlugo będziecie!>?
zawsze mozna sie spotkać o późniejszej godzinie jeśli wszystkim by to pasowało...
Jeśli reszta towarzystwa będzie chętna to ja mogę siedzieć dużo dłużej niż do 21
a co powiecie na partię bilardu w Plazie?
Skoro już tam będziemy :D
No niestety...
Ja ostatecznie nie zajade na spocik. Rozłożyła mnie grypa, i to konkretnie. Na szczęście dzieciaki już zdrowsze, bo przez chwile było u nas rodzinne chorowanie, tylko mnie nie puszcza tak łatwo.
Musze się do końca wykurować, ale chętnie pooglądam fotki z imprezki (Robert, nie bądź nadmiernie zawiedziony z tego powodu).
Może być i bilard. Chociaż ostatni raz grałem jakoś w 3 klasie podstawówki... Teraz tylko ciupię sobie na kompie. Najważniejsze żeby się licznie stawić na żwirku, potem się coś wymyśli.
Hubert chlopie masz jeszcze 2 dni. Zażyj coś mocnego i za 2 dni będziesz zdrów jak ryba:) Twojej Beti trzeba wtryski przesmarowac bo przyrdzewieją.... :what:
Łyżeczka świeżo zmielonego pieprzu i seta wódki. Stawia momentalnie na nogi :D
sugerujesz że za rzadko Cie odwiedzam ? Czy masz jakieś wyższe pobudki??Cytat:
Zamieszczone przez ROBERTO
Tak, ale to działa przy lekkich stanach grypowych,Cytat:
Zamieszczone przez Jey
Lepiej gorące mleko z miodem, miażdżonym czosnkiem i pieprzem, jako przepitka kielicha bimberku - to bardziej stawia na nogi, ale ja niestety jestem w zbyt opłakanym stanie.
mnie również złapało poważne choróbsko i od 4 dni nie chce mi zejść temperatura poniżej 38 stopni, ale i tak się zjawię :D i w bilardzik chętnie sobie zagram :cool: podstawa to ciepło się ubrać :]
Ja codziennie piję conajmniej jedno piwo i żadne choróbsko się mnie nie trzyma :D
Ja zawsze mówiłem że grypę trzeba wypocić :)
Hubertus może kolejnego dziecia Sobie spraw? Większego wysiłku nie znajdziesz :D
Cytat:
Zamieszczone przez Angus MacGyver
I tu Hubertus mógłby Cie zaskoczyć..... :)
widzimy się o 15 pod Ikęą? :D
Ja będę, dajcie jakieś namiary w razie "w" :) moj nr 502785882
nie używam telefonu w weekendy :D
ojeju ..