Do tego trzeba dodać czyszczenie komory silnika, polerowanie lamp przód tył i np elementów drewnianych we wnętrzu.
Wersja do druku
Do tego trzeba dodać czyszczenie komory silnika, polerowanie lamp przód tył i np elementów drewnianych we wnętrzu.
Drewno to na pewno za doplata tak jak imcale wnetrze.
Przy takich projektach cena jest ustalana indywidualnie i w zależności od negocjacji możne być pakiecie. Wiem to z doświadczenia.
Jesli tak to 1600zl to bardzo tanio.
hmm....jeśli tak to cena adekwatna do tego co mówicie.
P.S Nie chce zakładać kolejnego tematu więc oparcie fotela od kierowcy mi raz chodzi do przodu i do tylu raz nie, siedzenie góra-dół tył przód + zagłówek działa. Oparcie tył+przod nie reaguje po kręceniu pokretla. Bezpieczniki OK czyżby jakis element z tylu za siedzeniem? Usterka zauważona kilka minut temu...
Czasami kostka się wypina , raczej się luzuję
Za nic w swiecie na dal bym 1600zl za wypolerowanie e38 :) to jest usluga dla jakis bogatych fanatykow :)
W zupelnosci starcza mi polerka za 500zl dla mnie wyglada swietnie...
Majac taka kwote wypolerowal bym autko za 500zl a reszte przeznaczyl na cos innego do siodemy :)
Oczywiscie jest to tylko moje skromne zdanie.
Pozdrawiam
Jesli ktos nie widzial na zywo porządnie zrobionego auta to zadowoli sie nawet usluga za 200zl:-) 500zl..-ja sie w takim razie wylaczam z tematu.
kolega robi polerkę za 500 zł i prawdopodobnie po zimie zajmę się tym. 1000 zł wydam na dziecko, 1600 za dużo a tatuś mi nie da. PS Po zdjęciu tylnich osłon od siedziska 2 cm nad kostką przerwany kabel, zlutowany i wszystko działa.
Szkoda,ze macie takie podejscie.Gdybym mial zajac sie 7er za 500zl to tylko dolozylbym do tego..
To jest tylko gdybanie że ,,dołożyć,, kolega robi polerkę w Siedlcach koszt od 400-500 zł zdjęcia: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater jeszcze nikt się nie skarżył a auto poleruje bardzo dobrze bo to kocha i jest to jego hobby.
https://www.facebook.com/photo.php?f...size=604%2C453
To zadne gdybanie.Zaerobek przy kwocie 500zl to ok 100zl max.Reszta to kosmetyki,woda,prad itd
Kolego impex moze faktycznie nie widzialem e38 wypolerowanej za 1600zl ale chetnie popatrze jesli taka posiadasz i porownam do swojej...
Anatol widzialem bardzo duzo e38 na sprzedaz i zadnej wypolerowanej za 500zl jak to nazwales "przelizanej" za to kazda jedna byla namietnie scierana wiadrem pasty tempo...
Chlopaki chwalcie sie swoimi mega wypolerowanymi lakierami - skonfrontuje je ze swoim przelizanym lakierem i moze sie przekonam...
Anatol jesli lakiernik nie placil by swoich rachunkow to raczej by polerki nawet do pradu nie podlaczyl bo by mial odciety.
Zreszta i tak pewnie napiszecie ze na tanich kosmetykach robi albo ze wody nie urzywa i na sucho leci itd. Itp.
Pzdr.
Ty masz problem z czytaniem????
Gdzie w moim poście jest słowo o lakierniku za 500zł ???
Wiekszoscia past sie robi na sucho kolego:-) chyba,ze farecla g3 hehe
Moja nie jest nawet polakierowana wiec ni ma co tutaj pokazywac, ale w przyszlosci mam plan morke usuwac to na pewno sie pochwale.Z ciekawosci sprawdz jakie sa ceny kosmmetykow...ok?
Zacznijmy rozmawiać o "procesie",nie o cenie...
Troszkę za dużo aut handlarzy widziałeś...
http://i1166.photobucket.com/albums/...ps3cbe3815.jpg
Nie nie mam problemu z czytaniem. Sugerujesz ze za 400-500zl mozna autko jedynie przelizac do sprzedazy a lakiernik ktory robi taka polerke jest czlowiekiem okradajacym panstwo bo nie placi podatkow itd.
Moze zle zrozumialem post jesli tak to prosze o wyjasnienie...
Na tej fotce to twoje auto ? Lustro niezle. Chetnie dowiem sie o procesie powstawania takiej polerki.
Jesli ja widzialem za duzo aut handlarzy to ty zdecydowanie za malo.
impex nie znam procesu polerowania autka a moja wiedza ogranicza sie do woskowania auta raz na jakis czas po polerce u lakiernika. Do polerki mojej e38 byla urzywana woda i jak dla mnie spec mogl dzialac nawet na pascie g17 :)
Gdybym mial kosmetyki, polerke i wiedze to raczej nie dawal bym zarobic komus a robil to sam.
Niewazne bo pewnie i tak poleci jakas reklama firmy lub magicznych kosmetykow...
Ja od siebie - dla odmiany na temat powiem ze po polerce urzywam kosmetykow firmy Poorboy's World i Prima.
Pzdr
Dobra,moze dajmy juz spokoj.Ciezko sie z Toba rozzmmawia.
Tutaj sprawa nie rozchodzi się czy okrada czy nie okrada, bo to nie nasza sprawa, ale...
1. Firma musi płacić ZUS za siebie i pracowników
2. Firma musi odprowadzać podatek za siebie i pracowników
3. Firma musi (najczęściej) wynajmować pomieszczenia pod działalność
Twój kolega tego nie musi robić, bo robi to po godzinach w swoim garażu i nie ma tych kosztów. Stąd również i cena inna.
Poza tym, bez urazy... Po tych fotach z FB widać, że koleś te auta po prostu "liże" i na pewno nie można tego nazwać korektą lakieru czy detailingiem. Ot po prostu lepsza polerka i tyle ;)
Panowie 1600zł to cena za pewne netto, poprawcie jeśli się mylę, trzeba wziąć pod uwagę również to jakiego koloru jest auto. w Car spa 7 L czarną bez panoramy za pełną korektę Panowie zażyczyli sobie 2000zł netto. To co tuczi77 powiedział, przy takiej pracy najdroższy jest pracownik i koszty z tym związane.
z tuczim77 nie będę dyskutował bo doskonale pamiętam nie tak dawno w którymś tam poście że za same dolanie płynu chłodniczego płaci 150 zł w BMW :D
Wiem tuczi jak to dziala bo sam od lat prowadze dzialalnosc...
Nigdy nie robie uslug nie kupuje czesci itd. bez rachunku bo wszystko idzie w koszty i tak samo bylo tym razem na polerke mialem rachunek a ze lakiernik nie jest platnikiem podatku vat to mialem rachunek bez vatu i kwota 500zl. Ten sam lakiernik ma pracownikow i lakiernie (komore) itd. Maluje u niego zawsze autka bo robi naprawde ladnie.
Zaglebilem sie w temat i polerka jaka mi robi nie jest taka jak w ofertach firm detalingowych.
Polerke robie po malowaniu i doprowadzaniu lakieru do pozadku a za to place osobno a w sklad takiej profesjonalnej polerki wchodzi tez to za co ja placilem osobno.
Dlatego moze taka cena - bo przeciez nowy lub odnowiony lakier nie wymaga takiej polerki jak stary lakier... tak mi sie wydaje.
Tak czy inaczej troche sie dowiedzialem i koncze zasmiecanie tematu :)
Udanych polerek :)
Pzdr
1600 - 2000 za korekte 7demy to taka normalna cena.
U mnie taka korekta by kosztowała ok 1000 ze względu na to że niestety ale w Szczecinie mają chore ceny i póki co walczę nad wyrobieniem swojej marki.
Jak to zawsze bywa szewc w dziurawych butach chodzi i swoją jedyne co to co jakiś czas lizne lekko, nawet nie kładę najdroższych wosków bo po co jak nie mam pełnej korekty zrobionej.
mogę się pochwalić jedynie takim filmikiem ;)
https://vimeo.com/111954284
(...)
Tadek dobra robota ale zaraz ktoś się znajdzie i powie ze to lizanie ale tylko dlatego bo za mało bierzesz;)
Gregor.26 spoko nie ma problemu mogę zrobić bez ceny promocyjnej i wezmę więcej ;)