Od przyszłej środy jestem służbowo za granicą więc odpadam.
Wersja do druku
Od przyszłej środy jestem służbowo za granicą więc odpadam.
Dalej niech każdy chętny się wpisuje, nie ważny jest dzień i godzina . Zbieramy ilość potem będziemy kombinować
Dobra, do środy już 2 dni, więc ustalmy:
Środa 13.11.2013, godzina 19, Stadion Narodowy
1.Patromierz
2.?
Środa 13.11.2013, godzina 19, Stadion Narodowy
1.Patromierz
2.mario80 (myślę, że dam radę).
Stadion - na żwirku??
Środa jestem...
1. Patromierz
2. Mario80
3. MC1
4. .......no dalej koledzy nie boimy się zimna hehe
Nie wiem czy zdążę na 19, ale około 20 powinienem być
1. Patromierz
2. mario80
3. MC1
4. Yaro
Yaro kombinuj żeby być jak najszybciej. Pzdr.
Spoko...muszę odstawić mondeo na blacharkę do Józefowa i nie wiem ile mi się zejdzie z powrotem do Wawy, bo będę wracał pociągiem :-(
A co nas tak mało? Tylko tyle 7er z forum jest w Wawie?
I kontynuujemy "zapisy" :-) chętnych na regularne spoty. Dopisujcie się do obecnej listy wraz z zaznaczeniem, które dni najlepiej Wam pasują (nawet jak Wam nie pasuje jutrzejsze spotkanie). Trzeba mieć rozeznanie co i jak żeby wszyscy chętni mogli uczestniczyć w spotach. Panowie ruszmy cztery litery, bo naprawdę jest kicha w Wawie ze spotami !!!
Lista chętnych:
1. Mc1
2. Patromierz
3. Yaro
4. Pawel'88
Ja oddaje jutro auto na montaż gaziuty więc odpadam :/
Ja dopiszę się do
Lista chętnych:
1. Mc1
2. Patromierz
3. Yaro
4. Pawel'88
5. Chiken, czwartki 19-20, może być Narodowy
Jutro odpada
Dobra, jutro 19 pod Narodowym. Nie ma co okładać przez niewielką frekwencję - rozkręcimy się :D A jeśli chodzi o miejsce - gdzieś przy samym peronie, raczej 7er łatwo zauważyć :P
Tak frekwencja nie ma znaczenia, trzeba coś zacząć bo inaczej będzie du....
Znajdziemy się na 100% jest tam świetna widoczność.
Ps: może ktoś z Was ma jakiś dobry aparat to byśmy jakieś zdjęcia porobili i zapodali na forum....
Z chęcią bym pojechał będę w Wawe w przedziale 19stego -21ego
Chodziło mi o datę już edytowalem post.
Spoko Yaro!
Mam nadzieję, że tylko nie będzie padać wieczorem :-/
A fotki trzeba by jakieś porobić :-)
Jak będzie padało to tak jak pisałem wcześniej gdzieś się przemieścimy całą ekipą (ekipką) hehe.
Jak na razie pada i nie wiem czy od tej 19 przestanie :P Może od razu załóżmy gdzie się przemieścimy? Bo np ktoś się spóźni i dupa - nie będzie wiedział gdzie jechać bo reszta już wybyła pod zadaszone miejsce :)
Patryk, nie kombinujmy bo może ktoś nie doczyta Twojego posta, przyjedzie pod stadion i się "lekko" zdenerwuje. Takie jest moje zdanie, aczkolwiek niech się wypowiedzą inni, mi to w sumie rybka gdzie się z Wami spotkam :-)
Panowie, bierzemy parasole :-)
A tak na marginesie, to w którym miejscu się spotykamy, a w szczególności którą ulicą trzeba jechać żeby zjechać na miejsce spotkania?
Yaro, lecisz Wybrzeżem Szczecińskim (na północ) i za stadionem skręcasz w prawo w ulicę Siwca. Jakieś 400 metrów (jakoś tak) lekko pod górkę i z górki już na parking ze żwirkiem :-) to tak obrazowo :-D
Powinno nie padać koło 19.00 (mam nadzieję)
Też jestem za tym żeby na pierwszy raz nie kombinować. Zjedziemy się pod Narodowy tam się pogada, pomyślimy co i jak. Na następne razy będziemy się już znać (numerami tel się powymieniamy) i wtedy będziemy mogli się nawet z trasy naprowadzać gdzie i co. Takie moje zdanie....
Można też od Targowej wjechać w ul. Sokolą na wysokości mniej więcej Zielenieckiej jadąc w stronę Wschodniego to w lewo na pierwszych światłach za Zieleniecką.
Dla zainteresowanych - spot się odbył. Wszyscy "zadeklarowani" :-) przybyli na miejsce. Poznaliśmy się, pogadaliśmy, pośmialiśmy uważam, że było nieźle.
Czyli można ....
Niedługo wrzucimy fotki. A tymczasem dalej czekamy na dopisywanie się do listy chętnych na regularne spoty (wraz z krótkim zdaniem które dni Wam najbardziej pasują).
Aktualna lista chętnych:
1. Mc1
2. Patromierz
3. Yaro
4. Pawel'88
5. Chiken
6. mario80
Koledzy i koleżanki,dopisujcie się.
Tak były cztery Bestie na pierwszy raz może być. A co do spota to było fajnie, trochę po 2 godzinach zaczęło piz.....ć jak w K.........nie będę pisał gdzie bo ktoś się jeszcze obrazi. Czekamy na więcej chętnych, tyle osób z Wawy pisze posty na forum a jak na spota to mało nas....
Kiedy kolejne spociwo?
Proponuję środa 27.11. Co Wy na to?
Spoko, 27.11 może jak najbardziej być!
A w ostatnią środę było naprawdę bardzo miło i przegląd modeli z prawie ostatnich 20 lat :-) Tak, jak pisał Maciek, trochę nas tylko przewiało po 2,5 godz. stania :-)
Yaro, a gdzie zdjęcia z ostatniego spotu??? Dało się coś wybrać?? :-D
Właśnie przeglądam, nie bardzo miałem wcześniej czas, myślę, że jutro lub pojutrze coś się pojawi :-)
wiem ze niedużo czasu zostało..ale gdyby ktoś doczytał to taki mały spot spontanicznie dziś o 19 w Arkadii o 19 na -1 na żółtym parkingu..
Na chwilę obecną środa mi pasuje i mam nadzieję, że nic nie wypadnie.
Gdzie przewidywany będzie spot? Może jakiś parking żeby z wiatrem nie mieć problemów?
szkoda że nie zobaczyłem wcześniej bo akurat miałem czas i bym się pojawił :/
A gdzie była w ogóle informacja o tym spocie? Oprócz Twojego postu wyżej.
szkoda że nie zobaczyłem wcześniej bo akurat miałem czas i bym się pojawił :/
A gdzie była w ogóle informacja o tym spocie? Oprócz Twojego postu wyżej.[/QUOTE]
nie było wczesniej takiej informacji..to był spontan z ostatniej chwili..
Czy to już wszyscy uczestnicy tego forum chętni na spoty? Panowie i Panie .... no nie róbcie sobie jaj ... tylko tyle nas w Wawie i okolicach?!
Śmiało dopisywać się na listę chętnych na regularne spoty...przecież tu nikt nie gryzie...więc o co chodzi?
Aktualna listy osób chętnych :
1. Mc1
2. Patromierz
3. Yaro
4. Pawel'88
5. Chiken
6. mario80
http://imageshack.us/a/img163/4649/k8zs.jpg
http://img837.imageshack.us/img837/839/uc6e.jpg
Niestety zdjęcia Jarka, które mi wysłał według witryny są za duże i nie mogłem ich wgrać :/ Wrzucam 2 moje, co ładniejsze :P
Zawsze można je zmniejszyć, choćby w paint-cie :-)
Patryk...Spoko, prześlę Ci jeszcze raz w mniejszym formacie
Robimy dziś spota czy nie?
Przecież umówieni jesteśmy na 27.11
Łoj przepraszam - doczytałem środę, ale nie 27.11 :wink-new: