nie rozumiem... czyli on ma swoje BMW e32 ? To po co pisze do innych ? Jakiś walnięty czy jak ?
Wersja do druku
nie rozumiem... czyli on ma swoje BMW e32 ? To po co pisze do innych ? Jakiś walnięty czy jak ?
no i w tym momencie vori wszystko wyjaśnił :D ten koleś to jakiś psych po prostu, ciekawe co na to jego ojciec... szkoda gadać... no nic :D ciekawa historia :D
Czy jego matka wie ,ze ćpie ? ;]
Jeden "mały" Norbi wzbudza takie emocje :D
Podejrzewam ze chyba wlasnie o to mu chodziło ...
szkoda czasu i postów na tego gościa. Olać i tyle.
olać tego nie można, skoro koleś wystawia tak jakby na handel nie swój samochód, to już nie są żarty tylko łamanie prawa... Taki przykładzik, koleś ci opowiada bajki ze super samochód itd, że ma brief itd itp ty przyjeżdżasz, zupełnie inne auto, brifeu nie ma, inne wyposażenie, inny vin itd...
Już raz tak pojechałem po e32 360 km w jedną stronę... przed ostrzegawczą plombą w ryj uchroniło tego TURKA tylko to, że było to, można powiedzieć, centrum Warszawy. ;/
aż dziw ,że go nie wyrzucili z BMW-klub
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtop...f=152&t=192956
i tą bete podobno sprzedał
Panowie :)
Delikwent Norbi zalogował się na bkw . Oczywiście standardowo nie wrzucił swojego zdjęcia + nick KawaE32 . Czekałem tylko aż do mnie napisze a ja zbierałem sobie jego IP .
Nie rozumiem tego gościa ... Pomimo ,że ukradł moje zdjęcia to jeszcze groził mi . Tak wiec nie pozostaje mi nic innego jak tylko zgłosić to do odpowiednich organów.
"Re: Kubosh oszust
Wysłano: 12 min temu
Od: KawaE32
Do: kubosh
przepraszam, troche mnie poniosło, przepraszam pana bardzo przepraszam już nie bede twoich zdiec nie kradłem, wybacz pozdrawiam
KawaE32
Początkujący Forumowicz
"
co za TYP!!!!
"przepraszam pana bardzo przepraszam" dobre
Przeprasza za to :
" Wysłano: dzisiaj, o 05:37
Od: KawaE32
Do: kubosh
NO KUBOSH CWELU TAK ŁATWO SIĘ MNIE NIE POZBĘDZIESZ, WIESZ O KOGO CHODZI, OJ KUBOSH JA DOPIERO SIĘ ROZKRECAM OJ KUBOSH HAHAHAHAH
Z POD CIEMNEJ GWIAZDY JESTEŚ CZY CO DO C***A?
A JAK CIE SPOTKAM NA OKECIU TO WPIERDOL MASZ, GŁUPIA PIZDO SHIT WHAT DECH FUCK, JEBANY GIBSTERZE NO A JAK BEDZIE TRZEBA TO I AUTO NA LAWETE BIORE ZA PAS I JAZDA :hystery:
OJ KUBOSH :)"
Nie wierzę ;) najgorsze w tym wszystkim jest to, że ciężko będzie się go pozbyć. W każdej chwili może zmienić link i dalej kontynuować swoje dzieło.
Pozostaje chyba tylko, rzeczywiście zgłosić gdzieś to dalej, ale czy ktoś się tym zajmie ?? Szczerze wątpię w to.
Ewentualnie, ale to już jest nie do końca rozsądne to na prawdę, może niech się zbierze kilka osób które mają do jegomościa blisko i wywrą na nim presję psychiczną ;) No może jakiegoś małego pstryczka w ucho ;)
Przecież to dziecko, może coś pomoże, albo jeszcze jedna opcja, ktoś miał przyjemnosc poznać jego ojca ?? może to by coś pomogło. Ojciec by się dowiedział, wpi***ol spuścił, to może wtedy by zrozumiał, że źle robi.
Ile razy trzeba Wam powtarzać, zgłosić z urzędu ściganie. Jeśli są takie możliwości to znajomemu policjantowi. Paragrafów jest tu sporo.
Spoko ja to dziś zgłaszam ;) łamanie praw autorskich oraz groźby są karalne.
Trzepiecie to posty o jakimś oszołomie jak by to coś miało zmienić. Jak już Bartek kiedyś napisał, poznał Norbiego i jego ojca (cyt. miły pan) a że mieszkają w nieciekawej okolicy to młody tnie cwaniaka i tyle. Piszecie, że pojedziecie i wpierd*licie młodemu ..... hahaha to dopiero wtedy pokażecie jakie z Was cfaniaki jak 15 latkowi dacie klapsa :faint: Jedyne co można zrobić to zgłosić nielegalne wykorzystanie zdjęć i tyle, a znając życie i realia panujące w PL to sprawa umrze bardzo szybko.Zgłoście w końcu sprawę i tyle a nie będziecie następne 2 miesiące tylko gadać.
Powodzenia...
Więc Do it Kubosh :P
Nie wiadomo przestępstwa w internecie są coraz bardziej modne wśród dochodzeń min. przeciwko oszustwom czy też przywłaszczaniu sobie zdjęć albo i tożsamości, a jak dochodzą do tego goźby nie jedno krotne i do wielu osób to coś z tego może wyjść, chociażby dozór kuratora których teraz jest dużo i coś muszą robić by dostał plus rekwiracja kompa w celu wnikliwego przebadania go :D i taki komp już przepada hehe, Zgłosić można typ jest męczącym recydywistą.
Panowie rozgłos rozgłosem ale jak by wasze zdjęcia podebrał i sprzedawał Wasz samochód a potem cisnął Wam od cw...i to raczej byście tego tak nie zostawili. Trzeba o takich parówach pisać żeby przestrzec innych.
Odgrzeję kotleta ;)
Użytkownik Norbi na tą chwilę siedzi w zakładzie dla nieletnich i w kwietniu ma sprawę ;]
Będę wnioskował o prace społeczne dla niego - nie żadne kary finansowe itp bo to go kompletnie niczego nie nauczy ,a i tak rodzice będą płacić więc niech się przyda narodowi i np niech posprząta trawniki ;)
Brawo.
**************** by Tapatalk
Graty :) Masz ode mnie piwo, daleko nie mam do W-wy :P Przynajmniej może jednego cwaniaka mniej.
Dobra robota Kubosh.....Gratulacje uzyskanych efektów....
Świetnie, Kuba!
Kubosh, gratuluję. Wyrwałeś chwasta.
Ale z drugiej strony jak to możliwe, że dziś logował się na forum BMW Autoklub Polska. Ma tam laptopa w tym zakładzie?
:der::pound::pound:
HA HA HA śmiesz żartować?
Chłopie, ON powinien na ciężkie roboty z rok być skazany, a nie na leżenie w pierdlu i pierdzenie w pasiak z lapkiem na kolanach,to by się synek nauczył co czyje i że cudzego nie rusz!
Jak by w PL trochę bardziej było rygorystycznie a nie lightowo to by i małolaty się więcej bały i nie było takich oszołomów jak ten tutaj
ADASIO, chyba nie zrozumiałeś mojego dość mocno ironicznego podejścia... :) w pełni się zgadzam z Twoim zdaniem.
Kto do pierdla ten do pierdla, a Adasio na Prezydenta ;)
Może się chłop zreflektuje w tym zakładzie...
Witam ponownie :)
Wyrok sądu - prace społeczne dla małolata .
Generalnie się z tego cieszę , bo może trochę zmądrzeje i będzie miał na uwadze ,że w internecie nie jest anonimowy .
Jakieś areszty czy inne głupoty by nie dały pożądanego efektu , ani kary finansowe więc jak sobie popracuje trochę dla społeczeństwa to będzie do odpowiednie zadośćuczynienie .
Pozdrawiam
Szacunek za konsekwentne działania :-)
brawo :) :RpS_thumbsup:
Między nami chłopakami i dziewczynami : Nasz kodeks jest tak mierny,że wyżej wymieniony zaraz wróci :)
Nie mam zamiaru się rozpisywać ale mam dobrych kolegów którzy powinni już dawno zakończyć swój temat typu : FAKT.SUP[ER EXPRESS itd :)
Jak jest szują wymienioną wyżej to owszem karać ile Pan Bóg dał . To jest małolat za pewne,głupi wybryk i zaraz go puszczą :)
Więc sprawiedliwości nie będzie :)
ostatnio znajomemu ukradli m-pakiet z e36, następnego dnia złodziej zaczął wystawiać fanty na allegro... kolega zadzwonił, umówił się, złodziej przywiózł, kopara mu opadała, gdy zaczeli przymierzać graty do okradzionego auta np - pokrywały się brakujące/niebrakujące spinki :D
dziecko specjalnej troski dalej atakuje :) https://www.facebook.com/#!/groups/2388933388/?fref=nf
Koleś strasznie uparty jest....ostatnio był temat powitalny też z 750, miały być zdjęcia autka ...po moim poscie ucichło -wyglądało mi to właśnie na niego http://7er.pl/showthread.php/38471-7...812#post442812 Jeśli się pomyliłem to przepraszam tego użytkownika ;)
Ciekawe czy to wlasciciel auta czy slynny norbi? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtop...asc&start=6915