Robi się ciekawie :D
Wersja do druku
Robi się ciekawie :D
Maile na pewno dotra.
Jest prawie 10 000 uzytkownikow i taki mailing wychodzi przez ok. 2-3 dni.
Mogę zapytać z jakiegoż to powodu aż 2-3 dni ? Sklepy internetowe z tym problemu nie mają.
Jest to wewnetrzne ustawienie skryptu ktorego nieda sie zmienic.
YYYYY
dawno mnie tu nie było a tu jakieś takie dziwne zmiany???
czy w wyborze STYL FORUM powróci Sephia czy jak się to nazywało???
bo ja tego nie mam a ten wygląd najbardziej mi odpowiadał??
Adasio - a może tak przy okazji liftingu naszego Forum zmodyfikowałbyś swoją sygnaturę tak by nie zajmowała połówki strony ?? :)
może, któż to wie :)
Adasio zmieni podpis na 100% ;)
Ooooo A gdzie jest galeria????? :(
Adasio tam dał tyle fotek, a i moje były ;(
Nie dostaję powiadomień na maila o nowych postach w tematach w których sie udzielałem !!!!!
Nie działają emotikonki ale to mi akurat lotto.
Znowu jakieś problemy, że każecie zmieniać codziennie hasło czy dmuchamy na zimne ?
No właśnie...co jest z tym hasłem....
to ostatni raz dzisiaj zmiana hasla.
Już myślałem że komp mi dziwaczeje ;) ze starości .
wersja na smartfona jakas biedna sie zrobiła, same litery tylko zadnej grafiki...
Nie wiem ja u Was ale mnie dziś przyszło na maila około 50 sztuk maili z powiadomieniami o odpowiedzi.. Hhmmm czy tak miało być????
A co to za gość trzy posty wyżej? Dołączył w 2011 roku a 29 09 2013 roku dopiero napisał pierwszego posta?????
Teraz ważne: Nie ma galerii?!!!
@Miro
co dokladnie pisalo w mailach ktore dostales ?
Dzis ktos probowal bardzo intensywnie logowac sie na obce konta ...
Standardowe powiadomienia o odpowiedziach na posty tylko ze przez ostatnie dni nic mi nie przychodziło a wczoraj wieczorem i dzis przyszły wszystkie tak jak by z kilkudniowym opóźnieniem. W skrzynce było czarno od maili Schodziły co pare godzin po kilka sztuk
Przez ostatnie dni skrypt rozsylal informacje o zmianie hasla i mozliwe ze to bylo dla niego priorytetem i ze teraz doslal wiadomosci zalegle.
co to jest to DONATE na zielono??? Tego nie było! (chyba)
pączki xD ( nie było .. ;) )
forum powolutku wraca do tego jakim bylo
No a gdzie galeria????
Powolutku, chociaz nie wiem czy galeria w takiej formie jaka byla wroci....cierpliwosci
Ok ok Kto jak kto ale głównym użytkownikiem galerii i tak był nasz kolega ADASIO Dzieki niemu było co oglądać :)
Mam pytanie odnośnie galerii i dodawania zdjęć w poszczególnych grupach tematycznych
czy wróci opcja że będzie można dodawać tam zdjęcia?
Jesteśmy teraz chyba jedynym forum bez galerii :)
Ty się MIRO ciesz ze forum wogole działa :D
Nie no luzik,luzik SZEFIE. To fakt. Dobrze że w ogóle hula . :)
Po takiej bombie.
Witam wam pytanko czy uruchomicie sprzedaż ramek smyczy iitp. jak było wcześniej?
Oczywiście pytanie do zarządu .