Spoko ADASIO... tylko trzeba będzie dozbierać jakieś 5-6tzł do kwoty za cały zlot i można filmik zamawiać ;) :)
Wersja do druku
Spoko ADASIO... tylko trzeba będzie dozbierać jakieś 5-6tzł do kwoty za cały zlot i można filmik zamawiać ;) :)
Myślę, że nawet 10 zł od głowy a i tak warto :bounce:
Wstawiłem tam "t" czyli pisałem o tysiącach złotych ;)
Taki jest koszt takiego filmu z wszystkimi kosztami.
:cool: cholera nie zauważyłem tego "t" starość nie radość :bounce:
Olejus Ci powie od czego wzrok słabnie :D
Można by samemu kupić kamerę i się pobawić ;)
Bez przesady film ze Ślesina nie był taki zły.....tylko pomysły na ujęcia trzeba by było zaczerpnąć z innych nawet zagranicznych i na pewno zmontuje się coś extra.
Maciek, wg mnie film jest o tyle kiepski, że nie ujął atmosfery jaka tam panowała, po drugie było tyle furek, a w "kadrach" pojawiają się ciągle te same, ja rozumiem, że "reżyser" wybierał te rzucające się w oczy, ale na zlocie były też inne osoby. Było parę e38 zrobionych w wersji - jak fabryka wypuściła. To też jest fajny sposób na nasze 7er, nie każdy musi odrazu robić gwint,naciąg i wrzucać felgi z parapetami. A niektórzy nawet się nie załapali na filmik...a chyba chodzi o to, żeby to był film dla każdego uczestnika zlotu.
Macie rację na 1000% zapewne każdy uczestnik chciałby zobaczyć nawet nie tyle siebie ale swój SAMOCHÓD dla którego tam się znalazł i na pewno go uwielbia. Tylko tak sobie myślę jak by to ogarnąć żeby każdy chociaż na parę sekund się tam znalazł.....hmhmhh to pytanie do "filmowców".
No jak to jak?
jest miejsce i po kolei się podjeżdża i przedstawia a kamerzysta kręci, albo druga opcja szalony reporter lata po ośrodku i robi wywiad - 3 słowa i auto i po temacie
Ale w Ślesinie jest o tyle d... zbita ze tam 90% aut przykrytych a żeby odkrywać i znaleźć uczestnika to problem mega
Dlatego ja bym zrobił to w formie miejsca gdzie się podjeżdża przedstawia - "jestem ADASIO to mój long przyjechałem z tad i z tąd jestem na forum nie wiem 5 lat pozdrawiam "
Nie narzekać jeden z drugim tylko brać kamerkę na zlot i kręcić filmiki :becky: .Wtedy będziemy oceniać/krytykować. Ja lepszego bym nie zrobił więc uważam że ten jest całkiem przyzwoity.
Adasio mam pytanie :eyebrows: Chciało by Ci się potem każdego oglądać (film wtedy nie wiadomo ile będzie trwał) i słuchać jedno i to samo? Sorry ale mi nie...
Ja uważam że taki zlepek krótkometrażowy jest fajny.
Każdy ma inne zdanie na temat filmu,
A tu wygrzebałem coś ze zlotu. Jak nie w tym wątku to przenieście na miejsce. Paru osobom w te pochmurne dni na chwile pojawi sie banan na twarzy.
http://www.youtube.com/watch?v=8pV5I...ature=youtu.be
Taki zlepek byłby ok, gdyby były tam pokazane większość aut będących na zlocie, a nie parę aut widać, a reszta tylko przelotem. Tym bardziej, że chłopaki wiedzieli, że mają kręcić film dla naszego forum, a nie dla siebie. Poza tym sfilmowano głównie przejazd na lotnisko, a przecież więcej się działo na zlocie.
Panowie film to trzeba "umić" zmontować ,bo materiału to można natłuc na 16 odcinków "mody na sukces".Wyznaczmy parametry materiału i każdy 8mm w dłoń. Z całości skleci się film i każdy będzie zadowolony ...
Pamiętamy statywy ,"stedikamy","slider camy" .Z łapy raczej odpada (jak się telepie) bo potem materiał do kosza :glee:
To teraz jest czas na próby i do dzieła :rofl:
Zawsze można jeszcze takie cacko załatwić :RpS_thumbsup: : http://allegro.pl/oktokopter-x8-xxl-...856631754.html
da sie temat ogarnąć, ale wtedy film bedzie odpowiednio długi, i musiałby przyprać formie "małego dokumentu" niz klipu jak to jets teraz.
Kur.... ale żałuje że nie zdążyłem lalki złozyć na ten zlot i nie mogłem przyjechac :(