Witam :)
Wersja do druku
Witam :)
Prezencja wzorowa ale mam jedno ale .... olej można na stojąco pod nią zmieniać bez podnośnika :)
Koła bardzo ładnie się prezentują. Tak jak piszą koledzy , pomyśl nad lekką glebą, ale i tak jest ładnie :)
...
Sliczne auto i fajne nowe felgi z rantem (moje "ranty" czekaja na lato) :D
Musze przyznac ze zdjecia twojej 7ki - te z parku sprawily ze zapadla ostateczna decyzja ze musze wrócic do e32!
Na drugi dzien po przegladnieciu twojej galerii na BMWsporcie juz sie umawialem z kolesiem na ogledziny mojej 735i! :oops:
Tak wiec Dzieki :viva: i w razie czego... "Dzieki" :shoot:
:hah:
Witam, muszę Ci powiedzieć kolego że sprzątnąłeś mi to auto sprzed nosa... Ale niech Ci dobrze służy ja znalazłem inną równie fajną sztukę :) Pozdrawiam z Wrocławia!
Witam, Bardzo ładny wóz!! :D
Szeroki tem parapet! :D Tak lubię... :hihi:
Szczerze baaaaaardzo ładne FELE :D
Witka
bardzo zacne e32! wspaniały środek i ultra ciekawe połączenie kolorów!
rozkodowywałeś VIN? Interesują mnie kody nadwozia i koloru skóry no a wypadałoby się podzielić tez się listą wyp. :cool:
...
ładniusia...
Easy
Naprawdę piękna
Bardzo ladna :) , silnik, chyba najbardziej udana jednostka z rodziny r6, kola super :D , ciekawi mnie tylko,co zmusilo wlasciciela do zmiany ryjka ;)
albo esteta albo mial stluczke bo w komorze prosto i nima sladow wiekszego dzwona :P ...aa i zrobil to niemiec jeszcze...
...
...
ori roletki to jest to!
godnie sie prezentuje, gratulacje
............................
no jaki mistrz *_*
...jaki tam miszcz :] edytowałem dla porządku post nr.1..
pozdrawiam wszystkich...
jeśli wiosenne plany sie powiodą to bedzie to chyba jedna z najładniejszych e32 jakie widziałem w życiu.
kolor to brokatrot metalic?
jeśli tak to masz taką dużo lepszą wersje mojej, bo silnik taki sam, lakier taki sam, wnetrze (chyba) takie samo..
tylko masz wiekszy wypas i stan "troche" lepszy :)
NapraWDĘ PRZEPIĘKNA!!!!! :D
Odwracacz głów :medit:
Działaj kolego przy samochodzie bo warto!
Powodzenia :viva: :viva: :viva:
Z każdą chwilą coraz lepiej :) Pisz co teraz bedziesz działał :) Szacunek :)
Kolego JEST PIĘKNA
...........................
Zapowiada się interesująco.... ;)
Pięknie!
Sam kupiłem krzyże ze do E32 ale sprzedałem razem z nowymi kloszami :/
Czekamy na wiosnę i nowe odsłony.
Powinno być mega dobrze :)
7 czekają ciekawe modyfikacje :]
czekam na finał
siedem kolego :cool:
dobre foty no i fura bardzo ładna !
Widać że trefiła w dobre ręce :)
Maciek, fajnie! Wszystko powinno fajnie współgrać ;)
siedem bardzo ładne i utrzymne oby tak dalej :)
Min też robię takie mody jak Ty czyli BH i tylne lampki z jupiterkami ;) Działaj,działaj niech będzie jak najwięcej ładnych i zadbanych E32.
P.S-nie myślałeś o zmianie felg?
Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
...fele będą 3-częściowe ale nie wiem czy na sezon 2010 i czy 17" czy 18".
Rąsia -jedno jest pewne -będzie się godnie prezentować :D
Pozdrawiam ;)
Rob mody na spokojnie, ja tez przez zime poskladam to i owo, a jak skonczysz to bede widzial jak to wyglada w "naszym" kolorze i podejme ostatecznie decyzje czy malowac na ori czy moze...
...biala perla :P
Ty już tyle nie pij ;DCytat:
Zamieszczone przez wnukus
A mody u kolegi e32maaaciek jak najbardziej słuszne :) Aż mi się przypomniało, że gdzieś w górach krzyże do swoich lamp zgubiłem ;) czekamy na efekt końcowy :D
dzida kolego,dzida...Gratuluję pięknego auta,a autku gratuluję dobrego właściciela
pozdrawiam