PANOWIE SLAZAKI jesli ktos sie wybiera a nie wie co i jak sluze pomoca pisac na pw to podam nr tel i dogadamy sie
Wersja do druku
PANOWIE SLAZAKI jesli ktos sie wybiera a nie wie co i jak sluze pomoca pisac na pw to podam nr tel i dogadamy sie
no ja mysle Adamie ze przyjedziesz z jakas niemala obstawa:D oczywiscie zapraszamy kolegow ze slaska jak i z innych rejonow naszego kraju do miasta pod Wawelem na swietna zabawe. Napewno nie znajdzie sie osoba ktora by sie nudzila, zreszta uczesnicy poprzedniego spotu chyba moga to potwierdzic ;)
JA POTWIERDZAM :D
Ja niestety bede musial przyjechac na zimowych kolach:(:( :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: godzine temu przez remonty drogi skrzywilem felge tak ze ledwo do domu dojechalem.
a moglbym wpasc i ja na momencik? ;)
chetnie bym poogladal wasze 7 :)
mieszkam niedaleko konkretniej przy opolskiej obok tego skrzyzowania :) wiec mam rzut kamieniem :)
jasne wpadaj jak masz chec nikogo nie wyrzucamy zapraszamy serdecznie wszystkich
Zgłaszam się na zlot, szczególnie że do Zielonek mam 600m :)
No a mój przyjazd stoi pod ogromnym znakiem zapytani :(
.....w czwartek -najdalej w piątek będę już wiedział jak spędzę sobotę.. czy z Wami czy kur,,, w domu :razz:
No fajnie że ktoś nowy się dopisuje (po moim zaproszeniu ;D ), a i jest kilka osób które póki co zgłaszają obecność bez deklaracji pisemnej na forum.
Ejże Mirek, co z tobą? Jeśli chodzi o auto to przyjedź tym "czerwonym byle co" do mnie, co ostatnio byłeś, i Cie wezmę na pasażera :)
z tego co mi wiadomo to i tak będzie pare osób na doczepkę, więc się nie wykruszaj jeśli Ci auto musi stać w garażu lub u mechanika
Ejże Mirek, co z tobą? Jeśli chodzi o auto to przyjedź tym "czerwonym byle co" do mnie, co ostatnio byłeś, i Cie wezmę na pasażera :)
z tego co mi wiadomo to i tak będzie pare osób na doczepkę, więc się nie wykruszaj jeśli Ci auto musi stać w garażu lub u mechanika[/quote]
Dzięki Huberto ale tymi "czerwonymi" taczkami nie mam zamiaru nigdzie jechać jak nie muszę bo to udręka a nie jazda.Jak mam być na spociku to tylko "wdową" albo wogule :)
zobaczymy-wszystko zależy od wyplaty hihi...
no Miruś trzymam kciuki ;) mam nadzieje ze dasz rade no w koncu Ty bys nie dal rady :D jak tylko bedziesz cos wiedzial to dzwon obgadamy co i jak
PANOWIE I PANIE jako ze 08.11.08 coraz blizej chcialbym abysmy stworzyli liste kto ile i dlaczego bedzie na spociku ?? proponuje wpisywanie sie na liste i ostateczne ustalenie miejsca spotu jako ze jak sledze temat mialo byc nas kilkanasie autek apeluje do organizatora/ow o przemyslane miejsce latwe w dojezdzie itd nie musze was pouczac heheh
oto lista
1 ADASIO
kto dalej???
1.Adasio
2.Aldik (z "żoną")
3.
I oby godzina bez zmian :D:) Dłuuugo sypiam :) - wiec jest szansa ze zdarze i nie zaśpie :DCytat:
Zamieszczone przez Olo
No i niestety drogi Adamie robi nam się mały bałagan,Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
bo taka lista już była, a Ciebie to nawet dopisałem na poz.6.
Zrobiłem to po kolejności wpisów, siebie dając na końcu, po mnie dopisali sie tomcad i Jay,Cytat:
1. ŁukaszS
2. Wiktor
3. Olo
4. MajcinekA1
5. Elvis
6. Adasio
7. marek-ogi
8. Hubertus7er
9. tomcad
10. Jey
ale potem następni koledzy nie umieli już z tego korzystać :razz:
Więc po co bałaganić nowymi wpisami ??
A i tak spoza czynnych działaczy w tym temacie i ogólnie spoza forum 7er kilka znajomych osób bezpośrednio mi deklarowało gotowość przybycia na zlocik,
więc optymistycznie liczę na to że będzie grubo ponad 20 beemek :cool:
Moja obecność bez zmian :D
No oczywiście:Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
miejsce: "żwirek" obok Ikea - jak poprzednio, a potem zobaczymy
czas: godz. 15:00 (+/-)
dla osób jadących z południa ponownie proponuję spot przed spotem: o 14 na BP przy zakopiańskiej (na przeciwko Carrefoura) co by się przyjemniej jechało pod Ikeę w kilka 7 :cool:
co to jest ten "żwirek"? :P żebym się nie zgubił, mam blisko do zielonek ale nie odmówie Sobie defilady :)
no Wiktor oczywiscie ja jak ostatnio mykam z Toba przez miasto zobaczymy :) zobaczymy kto jeszcze do nas dolaczy :DCytat:
Zamieszczone przez Wiktor
"No i niestety drogi Adamie robi nam się mały bałagan,
bo taka lista już była, a Ciebie to nawet dopisałem na poz.6. "
chodzi drogi kolego o aktualizacje owej listy bo dawno byla robiona i moglo sie pozmieniac ale jesli jest aktualna to ok
[shadow=darkred:2e8b91dc60]Angus MacGyver[/shadow:2e8b91dc60] zwirek to miejsce parkingowe wysypane zwirkiem obok ikei po prawej stronie bodajze wjezdzajac od gl drogi jak cos pokrecilem panowie krakowiaczki wytlumaczcie koledze po waszemu hahahahha
.....czyli około 15 pod Ikea a potem to się zobaczy,knajpa wolna i miejsce na autka też sie znajdzie
po Centusiowemu [czyt Krakowsku] będzie po prawej szukaj żwiru i bandy beemek o 15 :)Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
a wszystko dlatego że ja w Ikei byłem chyba z 5 lat temu :D spoko będę tam :D:D:D
Nawiasem oglądałem troche galerii i filmików i moja Czarna Nienawiśc wypada troche blado z wyposażeniem, mam tylko telefon z bajerów :D
Acha - małe info dla ludzi spoza Krakowa, jadących od strony Olkusza i Katowic (trzebini).
Po przejechaniu przez rondo Kraka (obecne Ofiar Katynia) jak już będziecie na przeciw Makro, skręt na żwirek - parking Ikea w lewo, ale...
Czasem bywają długie kolejki aut do lewoskrętu do Ikea i Makro, więc w takiej sytuacji szkoda się ustawiać na lewym pasie i czekać, czekać....czekać.
w takiej sytuacji spokojnie jedziemy dalej prawym pasem, jakieś 400m dalej za światłami wjedziemy na górkę (na Azorach) i na węźle zjeżdżamy w prawo, na węźle zawracamy spokojnie i jadąc spowrotem za stacją Shell szybko i sprawnie skręcamy w prawo i jesteśmy na miejscu.
Sytuację dla przedstawiam na załączonym obrazku - mini mapka
http://img120.imageshack.us/img120/5...jazdse4.th.jpg
proponuje zmiane godziny z 15 na nieco wczesniej czyli 12/13 jako ze o 15 to juz ciemno i zimno a trzeba zobaczyc i obadac co niektore maszyny co reszta na to?
Dobrze kolega myśli, jestem za...
Na 12 - 13 to juz na bank nie przyjade...
Dla mnie obojętne. DOstosuję się
ja rowniez sie dostosuje :)
A Ja niestety nie !!! pracuje do 14-tej .
Jak już było ustalone na 15 to niech tak zostanie a kto ma życzenie być wcześniej to niech sobie przyjedzie.Wiekszośc jest już tak ustawiona.Jedno jest pewne spotykamy się po Ikea
Jak ma przez to kilka osób nie przyjechać to zostańmy może przy tej 15? Do 16 będziemy mieli godzinkę na oglądanie :)
Wieczorem bedziecie mieli niezłą ekspozycję wieczorną (plus oczywiście dłuższy czas naświetlenia) do zajeb... fot wieczornych ,oczywiście plus statyw ;)
a pod ikea lampy też dobrze świecą...
Jak chcecie to ja tam moge siedzieć pod Ikeą od 11. Na 9 jestem umówiony na myjni, akurat zejdzie z godzinkę na mycie i godzinkę na dojazd + hot dog na jakimś BP po drodze :) Ale tak poważnie, jeśli są chętni na wcześniejsze spotkanie, dzienne sesje zdjęciowe etc. to możemy zrobić tak, że umówimy się np o 13-13:30, ale będziemy tam siedzieć na żwirku do powiedzmy 16 aż wszyscy się zjadą i wtedy całą ekipą ruszymy na Zielonki.
No ja wczesniej nie dam rady sie zjawic.
A i kilku znajomych których zachęciłem do przyjazdu będzie na 15., wczesniej maja zaplanowaną sobote i nie zamierzam już im mieszać, by sie który nie rozmyślił.
Od dawna jest nakręcona godz. 15:00, więc niech juz sie nie zmienia, a jak ktoś ma ochote, to może sobie siedzieć na żwirku od rana ;D albo zrobic zakupy w Ikea/Makro (hehe)
Dokładnie. Nie ma co zmieniać bo większośc ludzi ma już plany na pierwszą część dnia. Ja akurat mam wolne, więc gdyby zebrało sie kilka osób to można się umówić w mniejszym gronie tak z godzinkę wcześniej. Ja i tak pewnie pojawię się tam o 14:30 bo się będę nudził w domu to wyruszę wcześniej.
Ja potwierdzam moją obecność na spocie w sobotę :)
A to w sobote a nie niedziele????? Choolera!