-
Witam
Jako że szukałem grilla do E38 napisałem na forum odezwał się użytkownik "bialydaro" że ma w idealnym stanie, oczywiście przelałem kasę 6 maja 2013r. i do tej pory nie dostałem przesyłki z grilem. Przed przelaniem kasy kontakt był bardzo dobry, teraz zero odzewu raz dostałem sms że wysłał, nie odpisuje na PW, sms i nie odbiera telefony. A wiedział że mi zależy na czasie. Zna go ktoś osobiście ewentualnie ma jakiś wpływ na niego, czekam na zwrot pieniędzy, a miałem ograniczony dostęp do internetu, przez telefon wchodziłem na forum i nie sprawdziłem go a widzę że nie pierwszy wałek zrobił na forum. Moim zdaniem takie osoby powinny mieć bana !!!
pozdro
-
Kamilos takich nieuczciwych osób jest tutaj więcej niestety:( administracja jednak to toleruje.
-
Tak samo jak toleruje takie teksty jak powyżej.
-
Bezi czy cokolwiek w tekście powyżej jest nieprawdą ? Czy to może już ' forum Maryjne " ? :cool:
-
Ale ja go załatwi jeszcze tylko potrzebuje trochę czasu :D
pozdro
bialydaro odezwij się do mnie !!!
-
Administracja nie odpowiada za innych użytkowników i decyzje przez nich podejmowane.
-
Pisane wiele razy że płatność przy odbiorze najbezpieczniejsza oczywiście z możliwością wglądu do paczki. Jak wie że kasę dostanie za dobry towar to ma inne podejście jak do kasy w portfelu. Tym bardziej że paczka z opcją sprawdzenia. Jak się nie zgadza to znaczy że coś nie halo.
Do kogo teraz pretensje.
Możesz mieć tylko do siebie za naiwność.
Motoryzacja to niestety dziedzina z ogromną ilością naciągaczy.
Raz się naciąłem na allegro i od tamtej pory nie kupuje części używanych klientom z allegro czy innych niepewnych źródeł.