Czy tak w błoto to nie jestem przekonany...
Wersja do druku
Co to za opony kupiłeś że takie tanie?
Aha :) U nas niestety drą jak zawsze..
Ja jak kupowałem auto miałem świeże P zero na słoneczkach i ich cena była z tego co pamiętam coś koło 4500 zł ;/
A ile pompujecie 19 swoje ?
Na ulotce w dzwiach napisane jest 2,7 przod i 3.0 tyl duzo .
A ja mam napisane
P - 2,2 do 2,4
T - 2,4 do 2,9
Trzeba jeszcze w odpowiednią rubrykę patrzeć tzn. jak auto jest załadowane.
Ja dziewiętnastkę to pompuje tak długo aż powietrze ze mnie zejdzie :D:D:D
czytaj ze zrozumieniem. 800 funtów za 4 opony , ale jedna była gratis i wyszło 600 funtów. Ja dokonałem dzisiaj transakcji marzeń. Gościu na wulkanizacji odkupił odemnie ,,chinczyki'' na tył po 700zł za sztuke:D pojechałem po uzywki Dunlopa i załozylem narazie uzywki na tył . Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ja wale w swoje 20 po 3.0 wszystkie opony i przod i tyl. A jezdze praktycznie pustym autem/
Chinczyka , ale to wzial gosciu klient , ktory mial wybor miedzy nowymi ,,moimi''a pirelli po 700za sztuke uzywanymi. To wzial moje:cool: A ja juz dzisiaj bylem dunlopy wymieniac bo miota mi autem strasznie miedzy 40-120km/h i nie bardzo wiem o co chodzi.
EVAN : strone temu pisałem ,że 3tyś w błoto na opony poszło
A jaka temperatura u Ciebie , jesli niska to moze byc od tego, u mnie tez miota autem jak jest ponizej 5 stopni . Od 8 stopni wszystko sie uspokaja .
a
+2,5 dzisiaj było. Pojechałem do mechanika to on mowi ,ze chcialby zeby u niego tak sie trząsła buda:) Ale ja mysle po cichu,ze to moze przejdzie samo, bo jak to wał ma jakiś problem to bedzie dupa zbita.
E : Problem solved : tuleje przy kole z tyłu miały tyle luzu ,że wrazenie bylo ,ze czlowiek reka jest w stanie kolo zdjąć. Wymiana tuleji 500zł+300 za robocizne i problem znikł. Ale az strach pomyslec ,ze czlowiek z takimi luzami jezdzil...