hehe, ale bym nią jeździł ze zdjęciem Romana Kostrzewskiego na lusterku. 666 iL
Wersja do druku
Skoro jeden właściciel tyle lat to zakłądam że auto nie jest zapuszczone napewno do kosmetyki i drobnych napraw ale raczej nie do całkowitego remontu. Nie mniej jednak drugie tyle co cena pewnie jest do włożenia na te drobne naprawy i malowanie, co według mnie i tak było by niską ceną za ładnego longa.
O tak prawdę rzeczesz o Panie :suicide2:
Zdjęcia zachęcają do zakupu. Tyle lat w kraju z drogami równymi jak stół sprawiły że ten rodzynek się zachował. Jedynie KAT będzie zabity platynką od tego niewielkiego przebiegu i wartość uraczy przyszłego nabywcę, o ile dalej gości w tym longu.
Jeżeli by nie dokładał to 16 lat by nie jeździł no chyba że postawił jak tego malucha i stało.
Nie znam tego samochodu ale wiem jak jest i dziwi mnie twój dwuznaczny post.
Ponieważ sądze jak i większość tutaj osób że napewno blacharka jest do poprawy a co się z tym wiąże całe jest do malowania.
Do tego wymiana i naprawa jakiś rzeczy i tyle. Zresztą co ja mówię jest taka jak i wiele w tej cenie E32 jedynym wyróżnikiem na + jest long i brak gazu. Roboty napewno jest od pyty żeby pięknie wyglądała i jeździła dużo ale może troche mniej przez ten wzgląd że nie widać haka ni gazu i długo w jednych rękach.
Maniac, wiesz jak jest w naszym raju, te 'naprawy' to czasem lepiej, zeby ich nie bylo :D
http://otomoto.pl/bmw-730-klima-alu-...C31376614.html
Na czarnych ;)
Na tym, że do dnia dzisiejszego ich nie wymienił na nowe białe :bump2: tylko dalej jeździ na swoich
A tak można? Czy tylko one tak stoją i czekają w garażach na "fanów" którzy to zauważą ?:)
Widziąłem na czarnych widziałem od pierwszych właścicieli i szczerze to ja juz wole od 10tego z niemiec :) - Oczywiście uogulniam :)
A czemu ma być nie można?
Skoro auto od iluś czasu ma tego samego właściciela i nic się nie zmieniło w kwestii zmiany właściciela,nr pojazdu,regionu zamieszkania itd
to nie ma potrzeby ani przymusu zmiany tablic z ''czarnych" na 'białe"
Luz,
myślałem, że z blachami jak z dowodami osobistymi :)
Do dnia gdy ktoś nie przerejestruje (nawet z ojca na syna gdy adres ten sam) zostają stare czarne...
Czyli można przewidzieć,
że ostatnie auto na tych blachach za kilka dekad będzie bóstwem i może je pokażą w TV, nawet jak już nie będzie stało na kołach, tylko leżało ...
yyyyy raczej nie..
Ale to nie tak że czarne tablice to rarytas jakiś, po prostu auto nie przerejestrowane itd, ale nie ma to nic wspólnego z jego stanem technicznym czy wyposazeniem
DOKŁADNIE ! Conajwyżej można sie spodziewać że jest umęczone przez polskie drogi i mechaników i druciarstwo etc ...
Ja jestem założycielem strony na fb "Czarne Blachy" i powiem wam, że jest sporo ludzi, których kręcą te stare tablice. Mają swój urok, ma się wrażenie patrząc na auto jakby cofnęło się w czasie.
Jest firma, która wykonuje takie tablice na zamówienie - chyba sobie sprawię jedne i będę zakładał na zloty ;D
Nie mam zamiaru absolutnie obrażać, sam mam kilku sąsiadków kórzy mają auta od nowości od wielu lat i są super, ale z doświadczenia wiem też że zdarza sie dużo trypli...
No właśnie,
ja osobiście także dbam o auto i na ori/bliskie ori robie, pewnie jak spora (może większa) część tego forum itd. A w Niemcowni coraz gorzej. Szukam właśnie auta od 3 miesięcy i w autach poniżej 9000 euro nikt (mało kto) nie pisze o naprawach i rachunkach. Tylko jedna z dziesiątek osób podała mi VIN, co dziwne z bardzo taniego auta za 3999euro, ale auto miało zbyt zniszczona skórę. Kiedyś (z 7-8 lat temu) jak kupowałem E34 w shadowline to dostałem rachunki na 7 tysi ponad euro z ostatnich 3 lat. Rynki się niebawem wyrównają lub przybliżą do siebie kolokwialnie mówiąc bo w Niemczech nie jest tak bogato jak przed dziesięcioma laty. Uważam iż, to widać z mojego malutkiego punktu widzenia po wnikliwie przeglądanych ofertach z ostatnich 3 miesięcy.
ja mam komplet czarnych na sprzedarz numer KOW 1111
Kolego jest na to patent. Zamawiasz Nowe czarne blachy z alledrogo tłoczone z nr, napisem jaki chcesz pod warunkiem że kolor liter bedzie np: chrom a nie biały. Tablice sa tłoczone więc nie widze problemu aby przy uzyciu białej farby zamalować numery.
ps.
a tu raczer robią bez gadania http://allegro.pl/tablice-rejestracy...744316288.html
Z tym, że to nie jest czcionka taka jak w prawdziwych tablicach, więc odpada ;)
jakubmw
Jakieś fotki? :)
Czarne blachy maja jeszcze jedna bardzo wazna zalete- nie widac ich na nocnych zdjeciach z fotoradarow :)
No z tymi stemplami to już podrabianie .... ;D