Fotele komfort doposażenie!!!!
Fotele przód? To musisz mieć fotele z modułami i przyciski z podłokietnika resztę zostawiasz swoje moduł airbag i napinacze. Jeżeli masz auto poliftowe to maty tez powinny byc takie same. Plug and play i kodowanie czyli dodać odpowiednie wyposażenie fa i przekodować pustym Man albo profilem default. Nie trzeba zamieniać modułów stronami itp wystarczy zakodować komputer zrobi swoje.
Fotele komfort doposażenie!!!!
Nie było żadnego problemu oprócz tych mat. Jedyny problem to był brak umiejętności kodowania a na forum nikt nie chciał pomoc teraz jest kilku z cursorem na czele co chętnie pomagają. Z kodowaniem tez pomogę nie ma problemu. Ale podstawa ncsa w zupełności wystarczy zeby to zrobic. A zapomniałem oprócz emulatorów trzeba wykodowac czujnik w napinaczu bo zwykle fotele go nie maja.
Ja u siebie mam tylko jeden emulator u kierowcy a pasażera mate mam wykodowana tylko dlatego ze jak wykodowalem mate kierowcy straciłem autopark. Z emulatorem autopark działa.
Jeżeli z Anglika to podejrzewam ze komforty z ogrzewaniem bo cieżko bardziej wyposażone u nas znaleźć niestety.