Mój tata miał nowa z roku 1990 roku miała tylko wspome i była cudowna to były czasy dobra koniec tematu bo mnie nosi
Wersja do druku
Uściślając, dałem jako przykład rok produkcji 1991 a nie jako datę rozpoczęcia produkcji Calibry. Żeby to jednak zauważyć, to trzeba się skupić na czytaniu ze zrozumieniem a nie procentach.
Co do mojej wiedzy o agro tuningu to jest dosyć spora, codziennie mija mnie mniej lub bardziej podobne do Twojego "cudo".
Daj znać jak zamontujesz spadochron, bo widzę, że plazma na miejscu radia już się znalazła :target:
Calibera ma fazera :) Zawsze mi się podobał ten samochodzik :) A ten jest naprawdę ładny. Zdjąłbym tylko relingni i położył w garażu. Zawsze można doczepić jak trzeba. W mojej mieścinie koleś miał czarną z lakierem jak lusterko, jasne skóry w środku i bez żadnych przeróbek. Z lekką zazdrością na nią patrzyłem. A na opla złego słowa powiedzieć nie dam, bo sam miałem vectre b. Jak równo rdzewieje to przynajmniej wiadomo, że nie był bity i malowany :P
Miałem kadetta cabrio moje 1 auto piękne chwile jak na Opla ale komfortu Bmw nikt nie pobije
Widzę że przejżałeś skrupulatnie ogłoszenie i zauważyłeś wzmiankę że radia w zestawie nie ma :)
Twoja wiedza o agro-tuingu jest wręcz gigantyczna skoro zaliczasz do niej radio.
Gadanie na temat spadochronu jest nie na miejscu wśród forumowiczów z których każdy jeden doposaża swoje auto - myślenie nie boli.
nowiq: ale ten był malowany :) Z niemcowni przyjechał czerwony - właściwie to oryginalny lakier był więc bardziej malinowy :)
Ładna ta calibra aczkolwiek auto nie należy do aut które przykuwałyby moją uwagę jakoś szczególnie :smile:
W temacie rdzy to na giełdzie w Białymstoku byłem świadkiem jak dziadek nie kupił uno, bo nie podobało mu się, że podłoga jest bez dziur i pewnie ktoś coś kombinował. Jeszcze nie znalazł się taki żeby wszystkim dogodził :P
W dupie mam to kto czym jeździ jak bym nie miał pieniędzy to bym sobie kupił fiata 126 p każdy ma inne poglądy ludzie calibra ma minimum 115 koni tak ? a max ile 2.5 v6 i połowa z nas dostała by baty od Opla !
No właśnie nie czytałem ogłoszenia w ogóle, zdjęcia mi wystarczyły.
Całość czegoś tworzą też dodatki, jak dodatki kiepskie to i całość blado wypada.
Akurat spadochron bardzo dobrze odzwierciedla Twój sposób doposażania, nie zauważyłem żeby ktoś np do E32 wkładał lusterka z migaczem - to jeśli chodzi o forum i moje myślenie.
Kończąc tą niesamowitą dyskusję życzę powodzenia w sprzedaży Calibry i ograniczonego dostępu do części "doposażających" E38. Pyrsk.
brak słów.............
Zavoli: wierz mi że wyleczyłem się z inwestowania w stare samochody tym bardziej że znajdą się tacy (obojętnie jak dobrze to nie będzie zrobione i na jakich podzespołach) którzy sie dopatrzą agrotuningu porównując do zwieśniaczonego samochodu oklejonego dokola kajakami i siatką ogrodową. Poza tym doposażanie E38 nie jest niczym skomplikowanym.
czytam i sie smieje... Panowie, bez obrazy dla niektorych, ale wielu uzytkownikow tego forum jezdzi zajechanymi e38 kupionymi za 7-10tys , z konajacym zawieszeniem i innymi efektami zaniedbania, ale mysla ze zlapali pana Boga za stopy, prestiz, vip i w ogole... i zaczyna sie wywyzszanie nad innymi... ale zwroccie uwage ze ceny takiej naprawde zadbanej Calibry, siegaja cen 750iL w bdb stanie, wiec nie rozumiem skad ten najazd.. bardziej sie smieje z tych co lataja zajechanymi bmw 5,7 , niz tych co jada zwiesniaczona Calibra, ale mimo wszystko technicznie zadbana . 70% tego forum takze ma "tuningowe " lampy z allegro , jakies smieszne wydechy ala alpina b12 czy tez m5 ... ale to jest wporzadku bo to bmw... :) zycze wam zeby bejce szydercow dojechaly takich lat i cen jakie ma model Calibry ... Kolega wrzuci lusterka oryginalne, lampy tylne rowniez , jakies Alu oplowskie , tez oryginaly i auto z pewnoscia zyska i pojdzie do jakiegos szczesliwca :) sam tez osobiscie chetnie wrocilbym do czasow Cali. Pozdrawiam.
Calibra sprzedała się tak jak stoi 4 godziny temu. Kupiec nawet się nie targował specjalnie a mi tylko żal że poszla tak tanio :(
Jedno jest pewne - nie mam siły pakować kasę w kolejnego strupa i z siódemki na pewno nie zrobię tak ładnego auta jak ta calibra, gdy odprowadzałem ich do trasy w kierunku domu to za siódemką się ludzie nie oglądali, za to cali przyciągała uwagę każdego, nawet moją :(
Pozostanie żal chyba...
[QUOTE=Grzesiek740;350145]czytam i sie smieje... Panowie, bez obrazy dla niektorych, ale wielu uzytkownikow tego forum jezdzi zajechanymi e38 kupionymi za 7-10tys , z konajacym zawieszeniem i innymi efektami zaniedbania, ale mysla ze zlapali pana Boga za stopy, prestiz, vip i w ogole... i zaczyna sie wywyzszanie nad innymi... ale zwroccie uwage ze ceny takiej naprawde zadbanej Calibry, siegaja cen 750iL w bdb stanie, wiec nie rozumiem skad ten najazd.. bardziej sie smieje z tych co lataja zajechanymi bmw 5,7 , niz tych co jada zwiesniaczona Calibra, ale mimo wszystko technicznie zadbana . 70% tego forum takze ma "tuningowe " lampy z allegro , jakies smieszne wydechy ala alpina b12 czy tez m5 ... ale to jest wporzadku bo to bmw... :) zycze wam zeby bejce szydercow dojechaly takich lat i cen jakie ma model Calibry ... Kolega wrzuci lusterka oryginalne, lampy tylne rowniez , jakies Alu oplowskie , tez oryginaly i auto z pewnoscia zyska i pojdzie do jakiegos szczesliwca :) sam tez osobiscie chetnie wrocilbym do czasow Cali. Pozdrawiam.[/QUOT
x2 (10znaków)
x2 (10znaków)
A moim następnym samochodem w Szwecji będzie własnie calibra o i tyle w temacie