-
Zawodowo - aktualnie:
Inżynieria baz danych -- aktualnie Ingres, administracja.
Bazy danych MySQL i inne GPL, OpenSource -- projektowanie i wykonywanie baz danych. Współpraca z programistami, analitykami.
Zawodowo - od wiosny 2013:
Mechanik w warsztacie - samochody osobowe i dostawcze.
-
No i niedługo specjalista od automatów ;) ^
-
-
Szeroko pojęte multimedia i technika telewizyjno/estradowa. Nagłośnienie, oświetlenie, ekrany LED i projekcyjne, kamery TV, sceny, zadaszenia i inne konstrukcje (głównie w systemie Layher), produkcja i postprodukcja telewizyjna i filmowa.
Wszystko to zarówno od strony technicznej (dostarczenie, podpięcie i konfiguracja sprzętu) jak i samej realizacji audio/video.
Dodatkowo obiektowe infrastruktury multimedialne
-
Systemy Linux - konfiguracja, administracja, devel itp itd.
-
Jak ktoś ma jakieś pytanka odnośnie leśnictwa postaram się pomóc ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bartolo
Systemy Lunux
Chyba linux :smile:
Z wykształcenia informatyk, a obecnie zajmuję się exportem owoców za wschodnią granicę (ale też Turcja,Rumunia)
-
Ja usługi żurawiami samojezdnymi do 70t ale jak ktoś będzie miał cięższy problem też się mu da radę:p
-
Odswieze temat. Logistyk w firmie wydobywczej na terenie UK ale tez kontrakty miedzynarodowe ostatio Gabon. Pozdrawiam
-
Ja zajmuję się handlem częściami samochodowymi do bmw i mercedesa o 4 lat za pośrednictwem ebay i allegro.
-
Witam ;-) Chyba nawet coś kupowałem u Ciebie na allegro ? Nick mam tam taki sam.
-
Ja jestem Doradcą ds. Sprzedaży Samochodów MINI :) jeśli ktoś chciałby nowe małe BMW albo nowe duże BMW to zapraszam :)
-
@gliwacz
Ja mam Mini Coopera :)
Załatw zniżkę na nakładki lusterek zewnętrznych w szachownicę :)
-
A ja kleję dętki jak potrzeba ! opony do x6 też sprzedam i zamontuje !