Hahaha no i ch.... wydalo sie;d a bylem juz tak blisko chcialem wyrwac Was na zdjecia jakiejs czarnowlosej nastolatki;d
Wersja do druku
Hahaha no i ch.... wydalo sie;d a bylem juz tak blisko chcialem wyrwac Was na zdjecia jakiejs czarnowlosej nastolatki;d
dobra ja udaje że nic nie wiem dawaj zdj tej nastolatki :D
Hahahahaa czekaj musze znalezc jakas dobra zeby padaki nie bylo ;d
nic, nic, koniec tematu ;d ja jestem dziewczyna i to normalna i juz tego mi tu nie podwazac, dobra;d
spóźniony ale równie ciepło witam :yo: i życzę zadowolenia z limuzynki :) :cool:
W ciągu kilku godz 5 stron powitań to jakiś nasz rekord..;)
Wcale nie taki spozniony;d nie dziekuje zeby nie zapeszyc, i wzajemnie :)
dawno takiego zamieszania nie było :D w ciągu jednego dnia 5 stron ? :)
p.s
Proponuje zamieścić zdjęcie....7er żeby Olejus mógł spokojnie pójść spać :D
PODOBA MI SIE TAKI REKORD I TAKIE ZAMIESZANIE :D
ale spijcie spokojnie zdjecia beda jutro:)
Witaj, a fotek jak nie było tak i ni ma :)
Czeesc, no i dzisiaj juz nie bedzie ;) spac tam a nie fotki ogladac :D
Godzina jest odpowiednia na oglądanie fotek, więc czemu nie :)
No w sumie kiedy, jak nie poznym wieczorem ;d ja uciekam spac bo mnie glowa zaczyna bolec od tych wałow, cylindrow, wahaczy itp:D fajne to ale za duzo jak na jeden raz:) chociaz zasnac tez nie jest latwo, bo jak nie probuja mi sie wlamac do lali, to lusterka ukradna, i tak w kolko :) POLSKA :D
Dobranoc wszystkim milo bylo Was 'poznac', od jutra nawalam do Was z problemami :D joł
To pooglądam swoje ;)
Ja nie muszę wyszukiwać, one są ;-) gdybym nie miała żadnych wątpliwości co do auta to nie byłoby mnie pewnie na tym forum. Zresztą wyolbrzymiles teraz sprawę, bo ja nie napisałam że nie zasne z powodu ogromnych problemow z autem;)
Witaj Anett77,
fajnie, że nie tylko faceci siedzą w temacie 7er ale także i coraz więcej kobiet. Miłego użytkowania auta oraz forum.
Pozdrawiam
Czekamy na fotosy :)
Siemanko,jednak zboczenie pod tytułem BMW serii 7,jest kompletnie ponad wszelkimi podziałami,gratuluję słusznego wyboru i świetnego gustu,pozdrawiam i samych przyjemnych chwil za sterami.
Witam szczesliwa posiadaczke :)
doczekamy się na foty czy jak :) ?
zaczyna mnie już uwierać ! ! !
pewnie robi kolezanka specjalna sesje
Paweł ciekaw jestem na czyje foty czekacie!!!!????:cool:
A fotek nie ma ani widu ani słychu :confused:: - czyli Tequilla wyczuł temat :D
Hyhy niee no fotek nie ma bo mialam je w swoim kompie, a cos nie moge go odzyskac:P niedlugo beda :D
w albumie użytkownika sązdjęcia
Witam koleżankę z najbliższych okolic. Mogę powiedzieć swojej kobiecie, że powinna pomyśleć o jeździe (moją) upragnioną 7er. Od teraz jesteś (de)motywatorką:D
oo jak milo widziec tu kogos z okolic :) siemanko i namawiaj swoja kobiete, chociaz dziwne, ze trzeba ja przekonywac, bo kto tak lubi luksus jak nie my, kobiety :D
fotek jak nie było tak nie ma....
i chyba długo nie będzie :) :cool:
Dodalam zdjecia pare dni temu, ale najwidoczniej nie do konca ogarniam to forum i musialam zrobic cos nie tak, skoro nie sa dla Was widoczne. Powalcze z tym, moze kiedys uda mi sie je udostepnic :D
Tu macie zdjęcia znawcy forum :faint:
http://7er.pl/album.php?albumid=278
Myślę że chłopakom bardziej chodziło o zdjęcia Anety :D
tych to sie nie doczekają na pewno :)
Panowie, bez jaj :D
Całe szczęście, że bez jaj! Mogą być ;)