Ta tablica z tyłu wygląda TRAGICZNIE,mało co zderzaka nie zakrywa... ogólnie auto ładne i dziewczyna też ;)!!
Wersja do druku
Ta tablica z tyłu wygląda TRAGICZNIE,mało co zderzaka nie zakrywa... ogólnie auto ładne i dziewczyna też ;)!!
Hmm w e65 tylna blenda idealnie pasuje pod kwadratową tablice w e38 widze że nie - spróbuj wygiąć tablice w połowie może to coś pomoże i nie będzie tak stała jak koci ogon
Autko ładne nawet te ringi z przodu pasuja, felga też fajna, kolor autka też
Ładna sesja :)
PS co to za osiedle w tle? Mieszkasz tam ?
Bylem odwiedzic tam znajomych, niestety moja kieszen nie pozwala na takie mieszkanie heh, dzis wrocily spowrotem pomaranczowe kierunki z amerykanskimi postojowkami co by nie bylo nudy z przodu ;)
dobry lakiernik i tyle :-D ........ ładne e38 podaba się
Chyba lepiej mieszkać w domu, niż na takim osiedlu. Okolica świetna - Lidl, BP, skład budowlany i obwodnica ;)
Bez ringów i na mniejszych felgach, naprawdę by mi się podobała ;)
Jest naprawdę fajnie, ale ja jestem zagorzałym zwolennikiem serii ;)
Kolega dzisiaj się nią zachwycał, podobno w piątek ją widział na jakiejś imprezie, nie wiem, czy razem z Tobą, czy nie ;)
miala mniejsze kola ale jak dla mnie byly za male ;D tak jak mowisz, okolica apartamentow pozostawia wiele do zyczenia. Hmm w piatek bylem na imprezie na Nowym Chechle wiec calkiem mozliwe, a kolega skad, byc moze znam ?
No wspominał coś o Nowym Chechle.
Kolega z Górnik, Krzysiu.
taa bylo dwoch gosci z Górnik, jeden z golfa a drugi z sejczento, Krzysiu byl chyba od golfa cos mi sie przypomina.
Dokładnie, Golf mk2 ;)
Wczoraj chwalił jak to fajnie wygląda odmalowana, na tych felgach i w ogóle.
hehe ;) teraz wszedlem na Twoja galerie i kojarze siodemke ;) zawsze stoisz na tysiaclecia a dzis Cie tez widzialem w centrum ;)
Tysiąclecia, w "parku" lub na Sienkiewicza.
Najbliżej do szkoły ;)
No dzisiaj faktycznie jeździłem po centrum za paliwem, bo BP koło tego osiedla ze zdjęć wyżej zastawione przez dwa konie z naczepami, więc nie czekałem i pojechałem na Shell.
Raz, nie wiem czy to nie było jeszcze przez wakacje mijałem się z Tobą w Świerklańcu. Najpierw zobaczyłem ringi, a jak przejechałeś i usłyszałem jak dudni bez tłumików, od razu skojarzyłem ;)
to na osadzie masz blizej BP :) mozliwe mozliwe ze sie minelismy ;) jutro chyba wstawiam ori tlumiki :D
NO obserwuje moja byla 7 i widze ze jest co raz to ładniejsza :) Pozdro bede nadal obserwowal jak sie sprawia instalcja LPG bo to za mojej kadencji wpadly hany i reduktory :)
Wstawiaj, wstawiaj, dostojnej limuzynie nie wypada ryczeć jak amerykańskiemu muscle-carowi ;)
Tylko ja zawsze tankuje na shellu, a to BP mam po drodze do domu, więc nie chciałem nadrabiać km. Wyszło jak wyszło ;)
Instalacja gazowa sprawuje sie rewelacyjnie, nie ma z nia zadnych problemow ;) dzis nie bylo czasu bo szykujemy z kumplem golfa mk1 cabrio ale mysle ze do konca tygodnia sie z tym uporam :)
przegapiłem kilka stron tego tematu ;o
Wygląda kozacko,
podgladowe zdjecie malej rejstracji, zdjecie z komorki w pierwszy po odebraniu od lakiernika
http://imageshack.us/a/img210/8777/20120918010.jpg
prawdopodobnie bede robil obecne blaty w tym wymiarze na tyl.
Hehe, szacun za te blaty. Wybejbane w kosmos. Kiedy przyjdzie czas na wykańczanie stylistyczne etrzydwa ten wymiar będzie w moim wozie z tyłu.
sliczna, tylko ja troche polozyc
Podziwiam to autko. Ślicznie zrobiona, można oko zawiesić.
Dzis Bmw sprzedałem pod Warszawe :(
noto trzeba kupić drugie.
Są jakieś plany powrotu do serii 7 w bliższej lub dalszej przyszłości?
Bmw zostanie, prawdopobodnie cabrio, ale nie ukrywam ze jak cholera ciagnie mnie dalej do 740 lecz w manualu .. ;)
W takim razie czekamy na nowy wątek powitalny.
:closed_2: