Coś czuję , że kolejne 7er pojawi się niebawem w Szczecinie :) :) :)
pozdrawiam
bosman
Wersja do druku
Coś czuję , że kolejne 7er pojawi się niebawem w Szczecinie :) :) :)
pozdrawiam
bosman
Witam,pozdrawiam.
Witam :)
Od siebie dodam tylko tyle że przesiadłem się dość niedawno bo 9.01.2009r z e36 w e38-no może powiem więcej -jest mega i nie w głowie mi już latanie bokami-jak ręką odjął :P :D A za to można sobie pojechać hen hen przed siebie i sprawia to naprawde wielką przyjemność-szczególnie jak pod maską V8 4.0 mruczy-czasem wręcz wyłączam audio :D
Tak jak przedmówcy proponuje przejażdżkę w 7 i zobaczymy co wybierzesz ;)
Pozdrawiam :)
Witam 3kowicza :]
Mi 7er cały czas po głowie chodzi. Kup najpierw 7er potem ewentualnie jako 2 autko E39 w kombi (no chyba że 2 obecne zostawisz)
yoyo :)
Witam ;)
siemanko :D
No dobra, stało się. Trójki już nie ma. Poszła do fraje... znaczy żyda :D
5tki nie będzie. I 3ki nie będzie. Nie będzie, bo poszedł zakład. Zakład jest o E38 a stawka jest większa niż życie.
Także jestem skazany na siedem.
Więc mam do was prośbę/pytanie. Jakiej wersji, z jakich roczników poszukiwać. A wytyczne są takie, że na osiągach mi nie zależy, lecz na trwałości i tanich (jak na 7) napraw.
I czy warto w ogóle spoglądać na tego nicponia zwanego 725tds?
Przynajmniej kryteria masz sprecyzowane. 728i i 725tds - to są dobre wybory dla Ciebie.
Szczegółów poszukaj na forum - takie pytania jak zadałeś padają średnio raz w miesiącu...
Cześć, dobry wybór, ale polecam jednak benzynę 728, bardzo dobry silnik ;) Wstawisz gaz i będziesz jeździł taniej niż TDS :cool:
Dla gazu stanowcze nie ;)
michal_5000 dobrze mówi ;)