Gratulacje Pawel - do twarzy ci w tym longu .... teraz to prawie wszystkie Chearleader´ki Slaska Wroclaw do auta pomiescisz ;D
Zapelnij koniecznie to lodowke bo slyszalem ze pusta sie szybko psuje ....
Wersja do druku
Gratulacje Pawel - do twarzy ci w tym longu .... teraz to prawie wszystkie Chearleader´ki Slaska Wroclaw do auta pomiescisz ;D
Zapelnij koniecznie to lodowke bo slyszalem ze pusta sie szybko psuje ....
Piękna gratulacje :)
Long rzadzi - pozamieniamy lampy?
gratulacje!
Veni, vidi, siedziałżem... Olejowi pasuje jak mucha do smokingu :) Niby tylko 15cm więcej... :D
Olejus gratulki :D Masz mapę jak poruszać sie w środku ?? Żebyś nie zaginął :D :D Oby dała ci maleńka dużo radości z jazdy :D
Powitać ,pogratulować nowego nabytku ;)
:viva: Witam ponownie w nowej skórze ;D Gratulacje :)
ahhhh piękna
u mnie w planach też była identyczna - też miała być 745, też z pełną elektryką tyłu itp ale miłość do mojej e38 (na razie) nie pozwala mi się z nią rostać, była próba, ale znów pokazała pełnię swej gracji i wdzięku i z planów nici
ale autko rodzynek, z takim wyposażeniem ciężko znaleźć :) piękna
może trochę więcej zdjęć z zewnątrz, jaki felunek?
Ładna sztuka, a że nie znam się zbytnio na e65/66 to pytam, każda ma tyle na podsufitce?
Paweł, gratki zakupu :)
Bardzo dziękuję za te ciepłe słowa :) ale to fakt niby 15 cm a mi się wydaje że jeszcze więcej :D :D :D
Chyba nie każda bo jest to opisane w dodatkowym wyp.Cytat:
a że nie znam się zbytnio na e65/66 to pytam, każda ma tyle na podsufitce?
nie każda ;p
chyba tylko e66 i to nie wszystkie :)
Gratulacje Pawełku. Pamiętaj, każdy mężczyzna musi mieć coś długiego w życiu ;D. Witamy w klubie :man_in_love: Loooooooongów.
Widziałem na żywo, robi robotę :D Najlepsze jak dla mnie są el. rolety tylnych szyb :) Jeszcze raz gratuluję zakupu.
Paolla to dobre imię ;)
paweł ja już Ci na żywo mówiłem...super furacz,w końcu się doczekałes.
Wielkie gratki i częsciej wpadaj na Legnicką.
Gratulacje
No nareszcie będzie szpan na wiosce :D
Bo ta Ska szału nie robiła ;)
Gratki Paweł - naprawdę ładne auto
Na wiosce szał :D
ożesz w mordkę jeża ale wypaśny wózek.
Przyjmij szczere wyrazy zadrości i gratulacje zakupu :D
Witam. Ta e66 ma wszystko co w e66 powinno być. Wypas pełną gęba! Mam nadzieję, że na lato bedzie jakaś konkretna felga (z tego co odnotowałem to wielkość felgi jest wprost proporcjonalna do natężenia blachar :D :D)
Gratulacje Olej. Locha jest taka jak być powinna!
Noooo Paweł już nie musisz nadrabiać bajerą buda mówi sama za siebie bez pełnej lodówki łychy na zlot nie przyjeżdżaj a tak poza tym jest piękna witaj w gronie e65
".... JAK MASZ LONGA TO CI PANIENKI PRZYCIĄGA..."
i wszystko i w temacie :D
Ładnie ładnie Olej, mozesz nas wozić :D
Ode mnie też gradki Olejus! Wspiąłeś się na kolejny szczebel 7er-drabiny heheee.. teraz już nie musisz chodzić do kościoła - masz go w swoim samochodzie!
Pogratulował nowego nabytku ;D
Więcej fot ... ;D
Wypas konkretny i już nie trzeba parkować na oddzielnym parkingu .... ;D
Autko potwierdzam super nic dodać nic ująć :)
745Li mega konkretne, jak będziesz sprzedawał "nie dziś, to jutro" to możesz śmiało napisać na alledrogo : "Full Opcja" :D
Moje Gratulację ;))
p.s. czuć duży przeskok z E38 na E65, prawda?
Niezły sprzęt:D obadamy w czerwcu,gratulacje;)
Sent from my GT540 using Tapatalk
Dzięki wszystkim. Między E38 miałem W220 :) i potem E66. Ale różnica między E38 a E66 jest znacząca w sterowaniu autem (szczególnie przy Dynamic Drive i EDC) jednak mam kilka uwag :
* wykonanie E66 jest w moim odczuciu gorszej jakości niż E38 (te pokrętła od klimatyzacji to jak gadżet z tesco na półce zabawkami dla dzieci);
* te plastiki kokpitu (no coments)
Dokładnie :) :D :D :)Cytat:
Wypas konkretny i już nie trzeba parkować na oddzielnym parkingu ....
Jest Kocur ! Teraz to musisz uważać Paweł ! Ciekawe czy "kozik" do skrobania pieczarek jest w schowku na wyposażeniu.. :)
oj pikna ta twoja locha ;))
witam witam pawle a juz ci wczesniej mowilem zebys sie pozbyl e38 ze wzgledu na blacharke(studnia bez dnia)
No, no, no :)