Ja odpadnę niestety panowie nie widziałem że taki problem jest z kupnem e38 i dodam że nie chodzi tu o kasę ;) Wybaczcie :(
Wersja do druku
Ja odpadnę niestety panowie nie widziałem że taki problem jest z kupnem e38 i dodam że nie chodzi tu o kasę ;) Wybaczcie :(
czyli rozumiem ze nikt nie potwierdza swojej obecnosci..?
Ja jestem i to z żoną czekam na resztę bo jak 2 auta będzie to szkoda się gonić tyle kilosów.
BOSS zabieraj żonkę... ;)
Tylko z Gąsiorem kontaktu nie mam bo powaliłem coś z numerkami... :(
Ja tez jestem i otwieram juz ostateczna liste:
1. Sebek
2. Pablo z zona
3. Boss z zona
4. Szwedu z zona
5. Tristeza
co do ilosci aut Pablo - ja bym sie nie przejmowal - damy rade ...... ;D
Musimy sie umowic co do spotklania, ja moge wyjechac juz wczesnie rano w sobote, a w niedziele tez za wczesnie nie musze wracac.
Z Szwedem mamy sie spotkac w Jeleniej Gorze.
Mysle ze Pensjonat znajdziemy na miejscu.
Pozdrawiam
Daj tylko dokładny adres to na GPS się dojedzie... Ja też wyjadę "rańcem" dłużej pogadamy no i krzesełka już w bagażniku... ;)
Dogadaj sie ze Szwedem Pablo - pojedziecie z Wrocka juz razem .....
1. Sebek
3. Boss z zona
4. Szwedu z zona
5. Tristeza
No ja potrzebuję godzinkę do Wroca... Szwedu już dzwonił, zadzwonię do niego po namiary jeszcze.
OK - czyli wszystko jasne :D
Nie zapomnijcie krzeselek .... no i wszystkiego co na taki piknik sie zabiera .......
Z przykrością muszę powiedzieć, że niestety nie będę, żonka już ustawiła weekend niespodziankę tyle, że zapomniała o tym jak mówiłem, że pojedziemy do Szklarskiej...
No i jeszcze się obraziła na mnie... więc jest komplet. Okazałem się szowinistą-egoistą jak zawsze.
Sorki za zamieszanko ale tak czasem jest i cóż można począć.
Pablo normalnie zalamka ja tu swoja zone nakrecilem zeby pojechala bo Ty i Twoja zona bedzie a tu taaaaaaki piec... :(
A moze w ramach przeprosin i udobruchania zony zabierzesz ja na... spocik do Szklarskiej :D
1. Sebek
3. Boss z zona
4. Szwedu z zona
5. Tristeza
6..siudema (leszek)
1. Sebek
3. Boss z zona
4. Szwedu z zona
5. Tristeza
6..siudema (leszek)
7.waldi ( jaki piekny nr.mi przypadł jak moja rejestracja F7 XXX;))
No właśnie raczej nie ale jeszcze popracuję nad nią... :(
ja potwierdzam :)
Cytat:
Zamieszczone przez Marcys
skontaktuj sie z uzytkownikiem Szwedu - mozecie sie spotkac wtedy we Wroclawiu - i najlepiej podaj swoj nr. tel.
Pozdrawiam
sebek
1. Sebek
2. Marcys
3. Boss z zona
4. Szwedu z zona
5. Tristeza
6..siudema (leszek)
7.waldi ( jaki piekny nr.mi przypadł jak moja rejestracja F7 XXX;))
Cytat:
Zamieszczone przez Sebek
nie Szwedu a szwed147 halo Sebek kolega bedzie szukal tego kogo nie ma tutaj :D
niestety koledzy mam nadzieję że spotkamy się w Czarnym Dole . Udanego spotu Heja !!!
Skoro wiemy juz kto bedzie :] a kogo braknie ;( to moze teraz jakies konkrety :P tj. miejsce spotkania/ plan zajec/ minimalna ilosc trunkow pozwalajacych na uczestnictwo w imprezie ;D itp...
kilku z nas spotyka sie jutro w jeleniej gorze, stamtad pewnie smigniemy do szklarskiej w celu obadania co i jak. Planowo moze uda sie pograc w kregle (bo jest taka mozliwosc) oczywiscie bedzie wieczorem grill i dluuuuuugie nocne rozmowy ;D a co do ilosci trunkow- zalezy kto co pije; od 5 browkow w gore i od polowki w gore :DCytat:
Zamieszczone przez BOSS
Spiszcie sobie numer tel.
Ja dam znac Szwedowi i Bossowi jak bede wyjezdzal z Waldim ze Zgorzelca.
Ja jestem za Whisky ;D
Nie zapomnijcie zabrac na wszelki wypadek krzeselek .....
to starogardzkiej nikt nie wypije?? starogard rzadzi :DCytat:
Zamieszczone przez Sebek
Ja właśnie wróciłem ze szklarskiej, niestety praca (i kobieta :D ) nie pozwoliły mi być dłużej, ale powiem że było mega, a dopiero się zaczynało jak wyjeżdzałem :D
A gdzie foto ??? ;)
Właśnie, gdzie fotki !! :?
no wlasnie gdzie fotki :what:
Koledzy pewnie tak dali w komin że zapomnieli fotki robić ;)
fotki beda wieczorem w galerii
już jest wieczór :>
No i dzisiejszego wieczoru beda fotki :D
Pozdrawiam wszystkich uczestnikow !
Sebek
no dało sie dało ostro heheh :]
Szwed dawaj tą starogardzką :what:
starogard rzadzi ;DCytat:
Zamieszczone przez Waldi
Rządził ale Twoj bass......na spocie.... ;)
dlugo jeszcze..? ;DCytat:
Zamieszczone przez Waldi
wklejam jedno zdjecie tak jak ustalilismy- jutro w galerii pojawi sie juz duzo wiecej :D
Pikne wozy ...plener tyż :D
No pięknie tam mieliście :)
Szwedu Ty i Twoja żółta bluza pomagała innym uczestnikom spotu odpędzać się od komarów :D
Olejus bass z auta Szweda rozpedzil komary/muszki/zwierzeta lesne w promieniu 3km jak i turystow ;D takze "bluza" nie doszla do glosu :DCytat:
Zamieszczone przez olejus
Nawet na drugi dzien wszyscy trzymali dystans mimo ze Szwedu muzy juz nie puszczal ;D ;D
bluze przynioslem zeby zrobic male doswiadczenie- jezeli beda do mnie ciagnely to mialem powiesic kawalek dalej na lawce lub plocie zeby tam sobie z ta bluza wojowaly ale jakos nie chcialy do mnie tylko leciec... :) i faktycznie moze tutaj troche bas pomogl bo nie koniecznie lecialy tam gdzie chcialy haha ;DCytat:
Zamieszczone przez olejus