Dla niektórych naszych kolegów może okazać się zbyt wyczerpujące, kliknąć ze 2x trzeba później na pocztę wejść i też kliknąć...a są tacy którzy na PW nie odpisują :D
Wersja do druku
Dla niektórych naszych kolegów może okazać się zbyt wyczerpujące, kliknąć ze 2x trzeba później na pocztę wejść i też kliknąć...a są tacy którzy na PW nie odpisują :D
oddałem głos :)
Nawiasem mówiąc nie chce być monotematyczny ale faktem jest że w klasyfikacji BMW jesteśmy na PIERWSZYM miejscu!! a w klasyfikacji generalnej na 17,(to już druga dziesiątka!).Gratulacje dla wszystkich głosujących , plebiscyt trwa...
Heh...no właśnie aktualne miejsce w rankingu dużo mówi...ponieważ wyprzedzamy dużo liczniejsze kluby, więc znaczy to tylko tyle, że ekipa na 7er, to jednak bardzo zgrana "paka"....;)!!
Ps. Tak trzymać...!!!
Panowie i Panie...pokażmy, że klub 7er, to nie tylko autka, a właśnie ludzie, którzy wiedzą co mają...czego chcą....i pokażą jak liczna jest grupa fanów BMW 7er...:fans:
Oo Tak święte słowa ;D
5 x poszło :-) Chociaż alfa romeo byśmy przeskoczyli bo wstyd . 5000 użytkowników zarejestrowanych 295 głosów, licząc ze każdy dał po min 2 sztuki to wychodzi moze ze 140 osón. to nawet nie 2 %. Wstyd.
No! spadliśmy na osiemnastą pozycje w klasyfikacji generalnej Citroen nas wyprzedził .Głosujemy ludzie głosujemy!!!
poszło ;)!!2x
311 głosów w klasyfikacji generalnej jesteśmy na 22 miejscu , Przypominam że jeszcze można głosować !!!!
2 głosy oddane ;) Kto jeszcze się wstrzymał niech głosuje!
318 głosów to dopiero trzecia dziesiątka , plebiscyt trwa...
Pierwszy etap plebiscytu zakończony 324 głosy uplasowały nas na 34 pozycji w klasyfikacji generalnej,co nie zmienia faktu że wśród forów BMW jesteśmy na pierwszym miejscu na 39 możliwych. Swoją drogą to ciekawe że chyba tylko BMW ma tyle forów ( w tym "kanapowych").Pozdrawiam wszystkich głosujących na 7er.
No to ładny wynik. Osobiście uważam, że 7er ma jedną z najładniejszych szat graficznych, oraz uporządkowaną stronę główną oraz menu główne. Często spotykałem się z problemem, że wchodząc na inne fora nie mogłem nic znaleźć ( jestem zapisany też na 5er i tam ciężko mi się odnaleźć ).
Ehh...szkoda, że nie było lepiej...ale i tak myślę, że ogólnie nieźle...:smile:
W imieniu administratorów i moderatorów pragnę bardzo serdecznie podziękować wszystkim głosującym za niesłychanie cenne dla.nas wszystkich głosy. :)
Dziękuję !!!
jedynie tłumaczące tak odległej lokaty jest to że....na jedną 7 przypada 1 000 000 Opli, Fortów czy Renaultów :D
Gdyby to jakoś podzielić to mamy i tak pierwsze miejsce :p
Szkoda że nie pierwsza trójka heh.Z tego co wiem to wygrał klub mustanga po walce z klubem fiata bravo,klubem vectry,klubem seata toledo i nissana.Fajną czołówkę zrobili chłopaki z mustangów , amatorsko ale efekty super.