Sprawa moze nie jest do końca jasna ale jesli wymiar sprawiedliwośći i społeczeństwo bedzie przymykac oczy na takie właśnie fakty
- znikome kary dla kłamców, naciaggaczy,oszustów
- nieobciążanie kosztami
- pozwalanie na bezstresowe wychowywanie młodzieży
- małe kary dla huliganów, złodzieji i bandytów
-
-
-
- moge tak wymieniac bez końca
to za pare lat bedziemy mieli wszyscy zaj... problem,
DORKA i Kolenda - Zalewska, ja rozumiem że solidarność jajników i td ale prawda jest taka że Katarzyna W jest matka !!!!! i ona jest za to dziecko odpowiedzialena przede wszytskim, a nie należy zrzucać odpowiedzialności na ojca,brata,i pana boga - paranoja!!!
RUTKOWSKI - BRAWO!!! nie pozwoli sobie w kasze dmuchać - popieram go bo pozamiatał sprawe a Policja jest nieudolna i tyle - jestem za powołaniem w PL zawodu łowcy głów!
Reszta broniacych Katarzyne W userów tego forum:
Panowie i Panie - jak piszecie w innych tematach - np porwali mi halogeny itd,wybili mi szybe ,porysowali mi lakier itd to leca takie słowa
" jak bym złapał zabił bym,chamstwo,powyrywał bym nogi z d... itd itp" i wtedy żaden z WAS nie ma skrupółów wręcz podżega do czynów karalnych
a jak Katarzyna W zabiła ( czy przez upuszczenie dziecka czy przez nieudzielenie pomocy,czy przez wyrzucenie na smietnik) mała Magde to jej wielce bronicie
LUDZIE o czym wy gadacie wogóle???
jak społeczeństwo i aparat sprawiedliwosci pobłażał bedzie na takie zachowania to jak sadzicie jaki bedzie za pare lat skutek???
a taki że wam łby pouzynaja w biały dzień,zgwałcą zony pokradną auta itd itp BO KARY NIE BEDZIE ŻADNEJ!!! a przestepcy beda bezkarni i nie beda sie bali niczego ani nikogo
ALE wtedy lamentowac bedziećie że WAS niedola spotkała i że jak to mozliwe itd - sory ale sami do tego doprowadzicie pobłażaniem i litowaniem sie nad ludzmi którzy maja wiele na sumieniu
Tyle w temacie