Potwierdzenia wpłat znajdują się tu : http://7er.pl/showthread.php/19852-P...KALENDARZ-2012
Wersja do druku
Potwierdzenia wpłat znajdują się tu : http://7er.pl/showthread.php/19852-P...KALENDARZ-2012
Czy planowane są jakieś podpisy do zdjęć na kalendarzu? Np. fotka nr 20, ładny budynek w tle. Można by podpisywać np. Trzy E38 pod budynkiem XXXX w mieście XXX. Albo 24 pod jakąś galerią X (?) w mieście Y . To tylko moja propozycja.
Nie, nie są planowane takie podpisy.
Szkoda ... :/
24 - tylko nie pod jakąś galerią. To bylo robione pod naszym kościółkiem - BMW Welt w Monachium.
Dokladnie tak jak Wojtek pisze "mocnym tylko w gebie dziekujemy" za w sumie niesmaczne komentarze i brak szacunku dla kolegow z forum.
Ktos kto zrobil zdjecia (lepsze lub gorsze, mniej lub bardziej profesjonalne) i wyslal do konkursu powinien zostac doceniony za checi i zaangazowanie a nie ciagle obrzucany jakimis bezpodstawnymi krytykami od tych co nawet palcem w tym kierunku nie ruszyli! Nie wszyscy dysponuja studiem foto lub super prof. sprzetem ale wazne jest to ze prznajmniej maja czas i dobre checi.
Grubo, grubo bedzie!! Poprzedni kalendarz w/g tego nie umywa sie... :D
Grabciu przede wszystkim dlatego ze w tym roku nie było naszych fotek.... a teraz wszystko na to wskazuje że będą.... :peace:
OO patrz pan. mój faworyt, przygladałem się na to zdjątko ze 12razy i dopiero jak powiedziałeś to zobaczyłem że rzeczywiscie BMW WELT :suicide:
a przecież byłem tam niecałe 3 miesiace temu... ino w dzień tylko :(
no i zrobiłem posta pod postem.... NAGLE ZIMNY POT MNIE OBLAŁ LĘKAJĄC SIE FALI KRYTYKI... ;D :D :D:D:D
Praktycznie ostatni dzień głosowania !!!
no cóż nie łapię się ale liczę na śliczną mozaikę! Gratuluję zwycięzcą! Będzie piękny kalendarz!
troszkę ubolewam nad tym że będzie mało e32 i chyba żadnej e65/66 mimo że uważam model e38 za jedno z najpiekniejszych bmw :D:D:D
szkoda że się fotka nr 22 nie zakwalifikuje bo uwazam ze e32&e66 wygląda ok.
wiesław, twojej fotce mało brakuje zeby była rewelacyjna.
miejsce super
kolory super
tylko ujecie i pozycja auta do kitu , to takie moje skromne zdanie... :)
KONIEC GŁOSOWANIA o 0:32 !!!
Głosowanie dobiegło końca - trwa weryfikacja wyników :)
3 miejsce wow! dzieki chlopaki i dziewczyny
No i ...
http://www.youtube.com/watch?v=0IqvksLz8YY
Może za rok ;)
fotka 29 na grudzień!!!
fotka 8 na listopad!! :)
fotka 25 na październik!!!!
kto za????
8 x e38
3 x e32
0 x e65/66
0 x e23
0 x f01 :( :(
Fotka nr.1 jest moja:)
Fotki, które zakwalifikowały się do Kalendarza 2012
GRATULACJE DLA AUTORÓW !!! :viva:
Gratulacje zwycięzcom oraz dzięki wszystkim za wzięcie udziału w glosowaniu :D
Dziękuję wszytskim, którzy głosowali na nasze zdjęcie, gratulacje dla wszystkich 31 fotek :)
Juppppiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:piesek:
Wreszcie odetchnąłem spokojnie, udało się :p
DZiĘKUJE Wam bardzo za wszystkie głosy na nr.: 7 !!!!
Nie wiem co powiedzieć... rozpłakałem się.. :D
chciałbym przede wszystkim podziekować moim rodzicom. bez nich nie byłoby tej fotki. :D:D:D
miałem przygotowaną mowę dziekczynną ale zgubiłem kartkę:(
pragne również podziekować SZACOWNEJ AKADEMII za nominację. no i moim wiernym fanom. :D:D::D
obiecuje że za rok odwalym takie foty z fotografem(THNX) że wam i policji pałki zmiekną:D:D
:amen:
My tu gadu gadu ale gdzie sa nagrody ;) ?>
Puchary dla fotografów
:first:
chciałbym podziękować wszystkim którzy głosowali na moje zdjęcie :) po raz 2 udało sie :)
Ja również dziękuje tym którzy głosowali na nr 6 :)
po raz drugi w kalendarzu :]
Dziękuję, a teraz wszyscy którzy głosowali na nr 28 są sami sobie winni, że będę przez miesiąc podglądał WSZYSTKO co robią w pokoju/garażu/biurze/kuchni/sypialni*.
Reklamacje nie uwzględnia się! ;D
* niepotrzebne skreślić
:) a ja sobie sprawdzę kto na mnie głosował :D albo kto nie zagłosował :D :D :D Żartuje oczywiście ale cieszę się, że dostałem chociaż 5 głosów i zająłem ostatnie miejsce. Mega Mega Mega
Jedna rzecz tylko martwi, że ani jednej E65 / E66 nie będzie. 3 - E32 , 8 - E38
Jutro zamieszczę fotki nagród.
A zdobywców 3 pierwszych miejsc proszę o kontakt na PW celem ustalenia wysyłki nagród.
Dla ułatwienia :
Miejsce pierwsze : staszek :first:
Miejsce drugie : quick silver :second:
Miejsce trzecie : dealer25 i szczurek :third: :third:
Bezi zadzwonie jutro jak bede mial czas . chyba nie bedziesz mi tego wysylac. dalej masz na poczte niz do mnie :-)
Szczurek...dogadamy sie...
Niekonstruktywna krytyka to taka, gdzie ktoś mówi "ale brzydkie zdjęcia, nauczył byś się robić lepsze". Konstruktywna to taka, "Twoje zdjęcie było by wyżej ocenione, gdybyś go nie wyedytował w photoshopie". A mojej fotki nie ma, bo nie ma czego fotografować - zdjęcie X6 raczej do kalendarza pasować nie będzie, a E32 się jeszcze nie nadaje - większość jego przygód jest opisane w moim temacie na forum. Dlatego napisałem, że mam nadzieje, że w przyszłym roku się do ankiety załapię.
I na koniec - cieszę się, że wygrały fotki które wygrały - bardzo ładny zestaw.