Ładnie te felunie :) no i autko
Ładnie te felunie :) no i autko
To grubo poszedłeś :D
Przy tej szerokości felg myślę, że 245/35 i 275/30 nie wygladałyby źle, a opony trochę byłoby więcej.
Przy tych szerokościach mogłeś brać wyższy profil, bo ten teraz trochę uciekł w naciąg.
Panowie ? Wiem ... ja nigdy nie skończę :)
5mm dystansu na przód i 5mm albo 10mm na tył "wyeksponuje" ranty bardziej ?
Chciałbym odsunąć je nieco od amorkow bo teraz jest ze tak powiem " na styk"
Marcin, nie pie***l się, zaklep ranty i wrzuć najszersze dystanse jakie się da żeby nie tarło. Po co robić coś 2 razy. I tak skończy się na tym co napisałem. Wcześniej czy później :P
heheheh, zgadzam się z przedmówcami. dystanse jakie tylko sie da. 5 czy 10 mm to pomyłka i bedzie ci się podobać przez 2 miesiące a potem...
no słowa Tucziego razy 3.
:)
Dystanse i lecimy teraz z bh na przodzie :707:
to teraz czas na konkretne hamluce:D
Ale felgi robia robote . Pieknie!
ja chciałbym to zdjęcie w kalendarzu :)
FuBu a ja sie jeszcze zastanawiam jak twoj silnik ogarnia takie wielkie kola . Nie masz zadnych problemow ?
Meeeeeeeeeeeeeeega
Koniecznie na Zlot w 2012 roku wpadaj....koniecznie..juz rezerwuj wolny weekend zlotowy.
Maćku , idealna odpowiedź na pytanie kolegi :)
a tak na poważnie ... odczuwam to tylko przy każdym tankowaniu gdyż spalanie "nieco" wzrosło ale mocy wydaje się być pod dostatkiem
Panowie na zdjęcie w kalendarzu to już nieco za późno , ale może w następnym roku :)
http://www.bmautosport.co.uk/showroo...h=51_40_140_42
gdzie kupic takie felgi w polsce? jest jakis sklep internetowy zeby zamowic po polsku?
Jeżeli byłbyś zdecydowany mogę pomóc przy zakupie.
witam odkopuje bo mam pytanie ile sie cenią mk motorsport 20" 9 i 10,5j ? jak ktoś podpowie to bede wdzieczny
too cena nowych a jak z używkami bo mam do kupienia za 4800 z opoami po 6mm czy warto ?
Do 8er czy 7er? Do 8er bedą moim zdaniem zbyt duże..
cena za dobry stan w/w felg i z dobrymi oponami moim zdaniem bardzo ciekawa ;)
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
edit by admin
[QUOTE=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx edit by admin[/QUOTE]
4800 to wlasnie nowe felgi kosztuja. Opony uzywane nie sa drogie. Pare dni temu kupilem za 300 zl dwie opony falken 22 cale, 6 mm bieznika, 2011 rok. Do 20 cali tez ceny beda podobne. Sa rozne oferty.
Jak ktos chce kupic nowe felgi i nowe opony to troche sie wykosztuje, ale za uzywki z oponami w cenie 4800 to nie widze tu zadnej okazji, normalna cena.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx edit by admin
Powiem tak ja za swój komplecik z oponami dałem 10000 zł a więc za 50 % ceny używane to okazja
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx edit by admin
Czy w Polsce można kupić gdzieś te felgi co ma FuBu ? Przesyłka z UK, z tego co się doczytałem to ponad 300 funtów
Z tego co się orientuje to nie bardzo . Teraz zamówiłem felgi dla jednego kolegi z forum, przesyłka £100
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
http://www.ebay.pl/itm/20-MK-MOTORSP...b3a0e04&_uhb=1 tu macie a przesylka 360 funtow
Mam w planach zakup tych felg do swojego e38 (sprowadzonych z Holandii), ponieważ z chyba miliona przejrzanych felg te sa najładniejsze i pasują do tego auta jak żadne inne. Na stronie łódzkiego klubu BMW napisałam o checi zakupu tych felg i coo?? Zostałam wyśmiana!!! Koles napisał że te felgii to kaszana i że robie sobie żarty z BMW E38:biggrin-new:
Jak z rantami to felga super
Zacytuje jednego Pana z innego forum: "Orginalne!!!! tylko orginalne felgi. Do e38 18" to jest maks! Większe psują wygląd auta i tylko je ośmieszają! Ale fani "polerki" juz tak mają" - tak ustosunkował się do zakupu tych felg właściciel E32 z Łodzi :biggrin-new: