Chłopaki, a jest jakiś plan zajęć na niedzielę?
Moja żoneczka dopytuje się czy będzie jedyną kobietą na spocie i czy będziemy jak najęci nawijać tylko o 7er...
Wersja do druku
Chłopaki, a jest jakiś plan zajęć na niedzielę?
Moja żoneczka dopytuje się czy będzie jedyną kobietą na spocie i czy będziemy jak najęci nawijać tylko o 7er...
kuźwa... jak mi bak dojedzie na czas i wymienię bak i ten głupi filtr za 413 pln !!!!!! job twaju mać!!!! to przyjadę 7erem, jak się nie uda, to może gnojówkowagenem w e90 się dokulam ;)
Bez baku i filtra dopchniemy i ustawimy na kołkach :-)
1. tuczi77
2. brunoz
3. Bezi
4. Dembiec
5. szczurek
6. PrezE32s
7. Śliwa
8. Marecki7er
9.jareczek256
Moja żoneczka również będzie, więc kobiety nie będą sie nudzić:)
zes**** mieszkam dokładnie na drugim końcu wrocławia, więc prędzej przepukliny dostaniemy :D no ale w razie czego postaram się e90 turbo hiper mega 2fast 2furious... 318d gwizdnąć... ;p
Nie.... nie będą, będą mówić tylko, że tych tępych ch...... nic poza autem nie obchodzi ;>
Heh :-)
A wracając do tematu... Czy zabieramy ze sobą jakieś gadżety spożywcze, kanapki, czy jajka na twardo?
:-D
Słuchajcie... My tam nie będziemy biwakować ani grillować. Pogadamy, pośmiejemy się, zrobimy jakieś kilka fotek i do domu. A jak ktoś zgłodnieje to przekąsi sobie coś z KFC i już.
E to lipa myślałem że będzie grubo jak w zeszłym roku :( Może lepiej przesunąć troszkę termin i coś na bogato chociaż ze dwa dni ?
Coś "na bogato" zrobimy w innym terminie ;)
~wysłane poprzez Tapatalk
Ja też, jak M POWER poczekam na ten inny termin i na impreze taka jak ostatnio :D
1. tuczi77
2. brunoz
3. Bezi
4. Dembiec
5. szczurek
6. PrezE32s
7. Śliwa
8. Marecki7er
9.jareczek256
No i nacieszyłem się, że poznam osobiście kolegów i koleżanki. Niestety praca mnie wzywa :(:(:(
:cool:
W niedzielę?
BTW: czy na spocie będą do dostania klubowe naklejki?
miło by było wpaść :)
A będzie można na zlocie kupić ramki pod tablice rejestracyjne? No ja już jestem we Wrocławiu :)
1. tuczi77
2. brunoz
3. Bezi
4. Dembiec
5. szczurek
6. PrezE32s
7. Śliwa
8. Marecki7er
9. jareczek25
Wpisywać się!
no i jak tam ????? juz nikogo innego nie bedzie??????
Ja sie pojawie ale nie 7erem. Niestety .. Merc..klasy A ;/ mam nadzieję że to nie problem...
Nie problem ;)
Edit:
Satelita:
Załącznik 3536
Google:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...ed587e89860e1b
uwaga na spota biorę kompa z inpa !!! także jak by co to mogę cos tam pokasować
Inpa z E32 nie będzie działać, prawda ?
zaraz się pozbieram i dojadę choć aby sie przywitać osobiście :)
Powinienem dotrzeć na 19 godz.
Dopiero teraz doczytałem że 18.09 o 14 a nie o 18 godz :/
Karwa zamotany jestem :D 18 to jutro :D:D:D
Ja też będę miał inpę i oscyloskop :-)
Chłopaki, ma któryś z Was sprawny czujnik położenia wałka oraz przepływomierz do M60B40 oraz M62B44?
Możemy się dogadać na miejscu.
ale przepływomierz czy czujnik?
czujnik pasuje tylko od m62 3,5 i 4,4.
Przepływomierz może uda się podpasować do mojej obudowy. To go weź na jutro.
1. tuczi77
2. brunoz
3. Bezi
4. Dembiec
5. szczurek
6. PrezE32s
7. Śliwa
8. Marecki7er
9. jareczek25
Gotowi?
Pewnie, że tak ;)
Zwarci i gotowi :) Tuczi któredy lecisz ??
Gotowi - będziem na 14 :-)
Ja jestem we Wro od wczoraj ;)
Irek to gdzie spałeś??? dworzec w przebudowie, a zimno w nocy było :P
;) byliśmy, widzieliśmy, podziwialiśmy, rozmawialiśmy, jedliśmy.. ( mam nadzieję że to był naprawdę kebab ;) Jak dla mnie wrażenia jak najbardziej pozytywne z naszego spotkania. Jednak było one bardzo krótkie.. ale jak to mówią .. wszystko co dobre szybko się kończy.
Pozdrawiam wszystkich uczestników i do zobaczenia na następnym spocie naszego regionu gdzie kolwiek on będzie :)
z mojego źródła informacji wiem że Żeńska część naszego spotu nie była zadowolona z lokalizacji chociaż poradziły jakoś z tym sobie :) wspomniały coś o jeziorku i opalaniu sie ..haha :)
Gratulacje spota. W końcu. Proponuję założyć nowy temat w dziale "Archiwum spotkań".
Ten temat zamkniemy. Już jest nowy w "Archiwum spotkań".