Jak się już tak rozpisujesz to zapraszam do działu przedstaw się ;DCytat:
Zamieszczone przez Burak
Wersja do druku
Jak się już tak rozpisujesz to zapraszam do działu przedstaw się ;DCytat:
Zamieszczone przez Burak
Pan "BURAK" ma chyba powiazania z tym warsztatem - bo pare dni temu - bez zapytania wcisnal reklame KLIMA Serwisu z Wroclawia na ulicy Grabiszynskiej.
A gazownik z ktorym mial problemy Masta i Tristeza tez siedzi na Grabiszynskiej ......
No to faktycznie "Burak" ;D
Bardzo inteligentne..
Witam,
tak sie zlozylo ze ktos z forum mial zle doswiadczenia z warsztatem zakladajacym gaz ktory miesci sie na Grabiszynskiej - jezeli masz cos na ten temat do powiedzenia - to bardzo prosze.
Do tego nie dostosowales sie do naszego regulaminu ktory przewiduje po pierwsze przedstawienie sie w odpowiednim dziale - a po drugie zakazuje komercyjna reklame.
Pozdrawiam
sebek
Coś Ty taki wrażliwy??Cytat:
Zamieszczone przez Burak
Trzeba mieć dystans do siebie i czasem można też się posmiać z samego siebie ;)
Poza tym nick Burak jest dosyć dwuznaczny ;D
A co do inteligencji ..hmmm myśle że nie ma jej ten kto zakładał instalację naszym kolegom z Forum ;) i o nim własnie jest ten wątek.
Ja mam tylko nadzieję że oprócz dwóch zdań, które wypowiedziałeś w temacie PRZEDSTAW SIĘ pojawią się zdjęcia Twojej 740 ;) i że nie wpisałeś się tutaj ltylko dla tego żeby oczyścić Pana inżyniera gazownika ;)
Pozdrawiam
Widze panowie ze na forum wstapil sam CITO AUTO GAZ - http://forum.7er.pl/profiles/1090.htm :x
BZDURA..! Dorośnij dzieciaku!Cytat:
Zamieszczone przez tristeza
O..! to też jest dobre.. Bu ha ha ..Cytat:
@ CITO AUTO GAZ
rozwin prosze temat ze swojej strony - jezeli to co napisal Tristeza to bzdura - chcielibysmy posluchac takze twojej wersji wydarzen ......
Oczywiście wiozłem sobie pod uwagę to ze fanatycznie wysłuchaliście opinii jednego kolesia ( gratuluje tristeza władczości ) oczywiście zrobiłem kilka zrzutów tego tematu gdyby jakiś przeżarty prochami kark zrobił sobie krzywdę..
Prawda jest taka; tristeza jak tylko wjechał do warsztatu powtarzał niczym Mantrę cytuje „***** spierdoliliście mi auto” przy trzydziestym razie nakazałem pracownikowi zaprzestania czynności diagnostycznych i wyprosiłem pana z zakładu.
Szukając opinii na temat gazowników w Poznaniu znalazłem opinie o pewnym gazowniku z Wrocławia...i to z 2005 roku. Post chyba 6 od dołu:
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=3...=asc&start=160
No to widze ze jeszcze ktos byl niezadowolony .......
@J - na jaki warsztat trafiles w koncu w Poznaniu ?
Moj faworyt w Poznaniu od silnikow V8 to Autogaz Nowicki w Swarzedzu.
Nie posiadam jeszcze 7, ale właśnie tam ją zagazuje po zakupie, no chyba że znajdzie sie ładny diesel:) Z moich ustaleń telefonicznych wynika, że instalka do V8 z wlewem pod klapką i butlą w kole kosztuje 5800zł. Słyszałem dużo pozytywnych opinii odnośnie tego wartsztatu, między innymi wyczytałem je w Twoich postach Sebek :) Mając taki sprawdzony zakład pod nosem nie będę ryzykował zakładania instalki w innym miejscu.Cytat:
Zamieszczone przez Sebek
Konkrety konkrety konkrety.Cytat:
Zamieszczone przez CITO AUTO GAZ
Wyzywać się każdy potrafi ale w tej sprawie nie chodzi o to. Prosta sprawa. Dlaczego auto tristezy źle chodzi/iło
Dlaczego były takie problemy?
O co Ci chodzi? Co to znaczy fanatycznie? Chcesz nam coś wyjaśnić, czy nas (mnie) obrażać?Cytat:
Punkt widzenia Tristeza znam, a twojego jeszcze nie?
Nie widzę najmniejszego powodu by tłumaczyć się przed wami z tej sytuacji.
Pozdrawiam.
No to na cholerę się w ogóle wbiłeś na to forum i zabrałeś głos w tym wątku?? :roll:Cytat:
Twoja wola, twoja sprawa i twój biznes, ale sam temat z hibernacji wyrwałeś.Cytat:
"Cytat:
Zamieszczone przez J
Wysłany: 2005-12-21 13:50:48 ^
Jezeli chcesz montowac gaz we WROCŁAWIU, lubisz byc traktowany jak ostatni ch.. olewany przez "szefa" i lubisz czeste wizyty z reklamacjami na ktore "nie mozna nic poradzic" to zapraszam do:
CITO GAZ Wrocław ul. Grabiszynska
moim prywatnym zdaniem: skur...ny ch.je i naciagacze.
Pozdrawiam
"
I to chyba tyle w tym temacie :)
Bo mi spier..liliście to co mam kwiatki przynieść w nagrodę?Cytat:
Najpierw: "proszę wymienić świece bo szarpie". Wymieniłem i dalej to samo. Dzwonię i mówię że szarpie i na gazie i na benzynie. "A co my jesteśmy od benzyny??" Taka padła odpowiedź po drugiej stronie. Przyjechałem lekko zirytowany ale jeszcze spokojny i pokorny. "sonda lambda do wymiany" taka była następna diagnoza. Już wiedziałem że to nie sonda bo przed założeniem gazu było wszystko OK i już wiedziałem, że ten warsztat to jedna wielka pomyłka. Kazałem odłączyć całą instalację i... jak ręką odjął silnik znowu chodził ok. Zaczęliście w konsternacji szukać dalej i w końcu wpadliście że to listwa wtryskowa. Śmiałem zapytać cojest w końcuy uszkodzone i usłyszałem "ale nie przerywaj mi człowieku jak wymieniam myśl techniczną z moim mechanikiem" Dalsza część znana, dopiero po tym nazwałem was po imieniu - PARTACZAMI.
Każdemu zdażają się błedy, ale należy się do tego przyznać i naprawić po sobie. A jeśli się tego nie potrafi zrobić - proponuję zająć się czymś mniej skomplikowanym na miarę swoich umiejętności.
Dodatkowo:
http://legnica.naszemiasto.pl/forum/...ci/295011.html
Popatrzcie ile się zrobiło nagle pozytywnych opinii po moim negatywnym komentarzu ;D Się napracował nasz gazownik. I nawet się znalazł nasz forumowy "kolega" BURAK ;D ;)
no to bujaj sie...Cytat:
Tonący brzytwy się chwyta ;DCytat:
Po opisaniu jak ta instalacja u naszego kolegi wygląda po montażu i jak jest ustawiana to powiem tylko kilka ciepłych słów dla gazownika :)
Człowieku zajmij się hodowlą świń ,kwiatków albo czymkolwiek innym bo kiedyś jestem pewny albo trafisz na kogoś kto cię do lasu wywiezie i wytłumaczy sens pracy dla kogoś albo ludzie będą pluli na twój widok na ulicy
Dla mnie osobiście jesteś błaznem i idiotą skoro robisz taką partaninę i stoisz twardo ,że robota jest dobrze zrobiona ... dla mnie jesteś po prostu tumanem ...
i nic nie wartym FRAJEREM! chcialbym go spotkac osobiscie! he he
poprostu-
syn wiatru i kurzu..
TUMAN!!!
jak ostatecznie sprawa sie zakonczyla z gazownikam? z wlasnej inicjatywy naprawili usterke czy poszedl w ruch adwokat czy inny sposob. niestety musze stwierdzic ze mam podobny problem z gaziarzami z lubania i zastanawiam sie jak go rozwiazac, a dwa auta kuleja na lpg :(
Wbiłem w tego lamusa.
aha myslalem ze jest jakis kruczek prawny ;]
Nie ma kruczkow prawnych- JEST PRAWO CHRONIACE KONSUMENTA !! Wiec wystarczy jedna wycieczka do UOKiK i oni zaraz dana firme naprostuja- nie wiem dlaczego zamiast dzialac wy sie czaicie z tym jak sczerbaty na suchary :DCytat:
Zamieszczone przez czoobek
a tam prawa konsumenta..koledzy kiedy jadymy do zakładu ????
mi by sie jakiś trening przydał:))))
Easy
Easy patrząc na Twoje foto ... nie chciał bym być tym workiem treningowym :D
Artek spokojności człowiek ;D
Ja bym do kochanego Wrocka się przejechał...na spocik. Bo do negocjacji się nie przydam, kaleka w końcu.
Rafał??? Do rany przyłóż :what:Cytat:
Zamieszczone przez olejus
toz ja delikatny domowy pluszak jestem...muchy bym nie i skrzywdził.....
ja tam o negocjacjach myslałem...treningu osobowości i zdolności konwersacji:)))))))))
]
Easy
no to zapraszam w imieniu klubowiczow z wrocka ;)Cytat:
Zamieszczone przez Bukol
Easy mowisz o tym "pluszaczku" ktory jest na twoim zdjeciu w jasnej czapeczce ?? :]Cytat:
Zamieszczone przez Easy
opowiem wam moja historie z gazownikiem......
kupilem 7er no a ze ceny beznyny=szok to postanowilem zamontowac gaz..... podjezdzam do goscia oglada, mysli, dzwoni gdzies tam...... no i mowi 4500.... mowie ok, przemysle..... podjezdzam za kilka dni a on do mnie...... ze mi za malo powiedzial ! ja mowie - jak to ??? on do mnie ze sie pomylil... o 1000.... !! mowie do goscia jak sie mozna pomylic o 1000 ?? chyba montujesz to znasz ceny !!! rozumiem 100 czy 200 ale nie 1000 ! a on zebym sobie przemyslal...... no to mowie nara.... dzwonie do olsztyna umawiam sie ale mowie kolesiowi ze jeden tlumik przypchany..... zeby zrobic.... on do mnie ze ok nie ma problemu.... przetna odepchaja..... no to ok.... zostawiam samochod przyjezdzam za 2 dni !! wszystko ładnie pieknie !! place 4200 gotoweczka na stol i odjezdzam..... spaliny leca na 2 rury.... przyjezdzam do domu, wysiadam a tam znowu na jedna nie leci.....dzwonie do niego a on do mnie ze go to nie interesuje i on nie ma czasu sie tym zajmowac... !!! I WEZ TU IM ZAPLAC !!!! POWINNO SIE PLACIC PO MIESIACU !!! ZEBY SPRAWDZIC CZY WSZYSTKO OK !!!! wzielem kumpla przecielismy rure, wywalilismy tlumik do gory nogami go a tam wielki przypalony kawal katalizatora. normalna kulka sie zrobila i zapchala wejscie do tlumika w rurze. a on mi przecial rure ale nie zdjal tlumika wlozyl cos ze ta kulka sie ustawila bokiem i spaliny lecialy.... po czym zaspawal rure.... bez zdejmowania tlumika... a wystarczylo zdjac go i wytrzepac.... NO ALE NIESTETY KAzDY LECI NA SZTUKE i sie nie przyklada a jak zaplacisz to nara..... a po co robic 2 razy ta sama rzecz ??? cale szczescie ze na gazie mi chodzi idealnie dlatego nie narzekam !! zrobilem juz z 3 tys km i nie widze roznicy miedzy PB a LPG a instalacja wloska BRC.......... pozdrawiam
ile zaplaciles za przeciecie tlumnika???? :o
rozumu nie masz? ;D
chyba ze czegos nie zrozumialem, to u was naprawde same bidoki mieszkaja ;D
@ Miesny: on zaplacil tyle za instalke LPG i zrobienie tlumika, jednak tej drugiej rzeczy mu kolo nie zrobil... ;)
@ Tomek_mazury- chlopie masz niesamowite szczescie ze masz jeszcze caly silnik, jezdzac na wysypanym katalizatorze i przytkanej rurze zarzynales go na maxa, ciekawy jestem ile opilkow cofnelo sie do silnika i jakie szkody tam powstaly lub powstana przez ciagle przegrzana nieodprowadzonymi spalinami jedna strone silnika :faint: , takze nie zdziw sie jak za jakis czas beda sie dzialy dziwne rzeczy z autem...
p.s: mam nadzieje ze zachowales sobie resztki katalizotorow bo to jest warte troche kasy ;)