A nie :cool: Przejechali koło nas 5 km/h i się tylko patrzyli. Może dla tego, że byliśmy trzeźwi i browca w rękach nie mieliśmy ;D
Wersja do druku
A nie :cool: Przejechali koło nas 5 km/h i się tylko patrzyli. Może dla tego, że byliśmy trzeźwi i browca w rękach nie mieliśmy ;D
Na 19 fot moja jest raptem na jednej .... :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Słowik
A na drugiej fotce widać nie jedną e32 ;D
Na marginesie przecież możesz zapodać swoje foty ze spotu :D
Tu nie ma żadnej dyskryminacji modelowej :D
a nawet bardzo :] szkoda ze nikt nie zrobil zdjecia miny pana policjanta, po tym jak wszyscy sie zatrzymali :PCytat:
Zamieszczone przez Anatol
wiec i ja dorzuce kilka fotek :)
Pytałem, no bo w końcu 5 siódemek pod mostem, to już pachnie prawdziwą gangsterką, narkotyki, broń itd. :DCytat:
Zamieszczone przez wojtekd
A nie pomyślałeś, że po prostu się przestraszyli? :hah:
Nie czułem się dyskryminowany, mało tego, ponieważ moje E32 było potem jedynym,Cytat:
czułem się jak wisienka na torcie :D
Tak, o Tobie BIGPUNCytat:
Zamieszczone przez BIGPUN
W takim razie przepraszam za wyciągnięcie mylnych wniosków. Miałem ochotę obejrzeć Twoje cudo i zapoznać właściciela, ale patrzę, że siedzi cały czas w środku to wniosek mi się nasunął (i nie tylko mi :) ) ten co powyżej :D
BIG to porzadna firma ;) !! bede go bronil poniewaz chlopak jest bardzo szczodry ...
kiedys podjechalem na pewien spot ...znalismy sie tylko z forum... a Rafal powiedzial masz kluczyki i jedz przejedz sie!! bylem w szoku bo ja swojej nikomu nie daje..nawet zonie!! a tu prosze...
napewno nie chcial zle a sami rozumiecie ze na spootach ciezko jest sie skupic na wszystkich...
takze znam Bigera i to rowny gosc!! ;)
Tu macie kilka fotek ze spotu..
http://kronos23.fotosik.pl/albumy/402686.html
Ja osobiście oglądałem "lochę" BigPuna.. nie było problemu auto stało otwarte ale niestety bez kluczy.. :hah: :hah: a samego BigPuna niestety w tłumie nie poznałem.
Sam spot uważam osobiście za bardzo udany. Parking w Jankach i obiad w środku jakiegoś lasu bardzo sympatyczny. Niestety straciliśmy 3,5 godz. na przebijanie się przez Warszawę. No i targi które zablokowały parking pod Pałacem Kultury sprawiły że niektórzy trochę się zawiedli i negowali sens jazdy po stolycy.. Nie tak miało być miały być piękne fotki w centrum Wawy pod pomnikiem PRL`u.. :hah:
Co do samej organizacji to już powiedziałem Anatolowi że nie podobało mi się to że nie było "RED CARPETA" jak w Hollywood dla mnie.. :hah: :hah:
Ale po za tym było kozacko.
Niestety wydaje mi się że to był ostatni tak liczny spot. Następne będą po prostu regionalne na które oczywiście będzie mógł wpaść każdy. Niestety 40 aut to nawet na bezdrożach poważna impreza. Myślę że max. ale to już naprawdę max. to 20 aut. Spotkania niefirmowane BMW7.PL mogą być oczywiście większe ale wtedy organizacja ze strony klubu będzie zerowa. Czysty żywioł.
Pozdrawiam.
Też się tego obawiam - ale wyłącznie dlatego, że ludzie mogli się zniechęcić po sobotniej imprezie. Nie zgodzę się natomiast, że spotkanie na 40 aut to jakieś mega wyzwanie organizacyjne - wystarczy wyciągnąć trochę wniosków z tego co było (patrz mój post powyżej).Cytat:
Zamieszczone przez Kronos
Następną spot warszawski sugerowałbym zrobić w innej formie... Można zarezerwować jakiś ośrodek kawałek POD Warszawą (np. w Zegrzu, czy gdziekolwiek) - albo nawet obadać jakiś duży leśny parking - i na pewno byłoby super. Zamiast zwiedzania atrakcji turystycznych - samochody, pogaduchy, grill, itp :cool:
Czyli raczej styl amerykański niż niemiecki.
Cytat:
Zamieszczone przez Kronos
;D
niektorych rzeczy nie da sie przewidziec. niektorzy narzekaja na brak organizacji (troche bylo kulawo) ale tak szczerze ile razy macie przyjemnosc stac w korku w takim towarzystwie przejazd z warszawy do karczmy byl troche dlugi ale ja nie narzekam taka kolumna 7 moglbym jechac nawet nad morze. A TERAZ PROSZE O UWAGE kto robil zdjecia jak odjezdzalismy spod karczmy? ktos mial dobry pomysl i teraz nie wiem do kogo sie zwrocic w sprawie zdjecia mojej besi. nie ukrywam ze bardzo mi na nim zalezy
Pewnie jestem przewrazliwiony ale ja sie takowej dopatrzyłem ;)Cytat:
pzdr
Tak jest, samochody, pogaduchy i grill :cool:Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
Po amerykańsku :D
No sorry ale 2 rodzyny w takim tłumie wyłowić to już sztuka... no i sam nic nie zrobiłeś by było ich więcej ;DCytat:
Zamieszczone przez MiBhell
Foty super ja jak ogarnę wszystko to też kilka wsadzę od siebie ;)
Pablo piszesz do mnie?
No a do kogo? ;)Cytat:
Zamieszczone przez MiBhell
Tak trochę z innej beczki.
W czasie pamiętnego przejazdu przez Wawe :x spora grupa zmyliła drogę i niespodziewanie znaleźli się na ślimaku na którym nie powinni się znaleźć. Wówczas miałem przyjemność, za pomocą CB, poprowadzić tą grupę. Rozmawiałem z przemiłą Panią z Łodzi. Przyjechała razem z mężem. Widzieliśmy się potem w knajpie w Walendowie.
Odezwijcie się, proszę, bo (biję się w piersi) nie zapamiętałem waszego nicka :D
nie bede mowil kto zle pojechal a za nim reszta ;)
Powiedz, proszę ;)
odrazu mowie ze to bylo nichcacy ;) ktos mnie tak pokierowal (przez telefon) i delikatnie sie zakrecilem. wszystko przez swiatla i brak informacji dokad tak naprawde jedziemy. na nastepny zlot albo spot zalatwie sobie cb bo bez tego nie ma kontaktu. wazne ze spotkalismy sie wszyscy pod opera
To też była akcja :D .
Ale nie o tej mówię !!! Gdy już jechaliśmy do knajpki Wybrz. Kościuszkowskim, przejechaliśmy przez tunel i potem część osób wjechała na Trasę Łazienkowską i z niej na pl. Na Rozdrożu.
hehe a to juz wiemy za kim tak pojechalismy ;D
Na rozdroże pojechaliście za mną :D
A to dlatego, że ktoś odbijał ze spotu i skręciłem za nim. Po chwili się zorientowałem i z przerażeniem dostrzegłem że wszyscy pojechali za mną :) Za mną stała Łódź i przez CB poprosili o pokierowanie i właśnie chyba Wojtek nas wyprowadził na prostą :) THX
aaa to teraz wiem dlaczego stałem na zakręconej pochyłni 30 stopni i widziałem tristeze który ma oczy "bez orientu" i blokuje ruch na wylocie :)
Tristeza - ale i tak gdzieś z Pauliną zaginęliście potem - bo w knajpie Was nie było... :(
No niestety nie wytrzymałem nacisków pasażerów i pod groźbami karalnymi z ich strony odbiłem na Janki do skunksa tfu.. Sfinksa :)Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
PS Michał masz pozdro od Pauliny :)
A Michał jeździł furą i cynił zimnym łokciem po amerykansku :D
Cytat:
Zamieszczone przez tristeza
Bezprawne oddalenie sie od grupy zorganizowanej grozi restrykcjami dostepu do forum - jak dla ciebie trzy dniowa blokada wchodzenia na forum i organizacja trzech nastepnych spotow w Warszawie ;D ;D ;D ;D ;D
Dzisiaj spot w Warszawie oceniam lepiej niż 29.03.2008r. może dlatego , ze nie chce mi się jeść i "toalety" :D
A jaki nick ma kolega który zmusił policjanta do kontroli ?? Bo o ile dobrze pamiętam to chciałem mu dać migacz ale nie chciał pomarańczowego :D
@Tristeza - dziękuję, pozdrawiam również :)
@Olejus - ja i zimny łokieć? przy tamtej pogodzie byłby raczej mokry :D I co znaczy "cynić", to jakiś slang dolnośląski?
@Sebek - spoko możesz mnie wykluczać, ale spotu w Wawie nie chcę organizować nigdy, bo się będę starał a później mnie wszyscy będą chcieli ukamieniować, bo zupa była za słona, tzn deszcz padał i korki były ;D
@Olejus - Ja też teraz myślę, że było spoko, ale jak wróciłem miałem niedosyt, że przez te korki i pogodę nie zdążyliśmy nawet pogadać z większością uczestników.
To ja ;) ale juz mam nowy :] ktory lepiej trzyma sie od orginalnego :DCytat:
Zamieszczone przez olejus
p.s dzieki za dobre checi :)
A spot sam w sobie byl bardzo fajny ;)
podobno obylo sie bez mandatu. z tego co wiem nosek wyjezdzal z domu z kierunkiem tylko po drodze do wolomina gdzies go zgubil. pozdrawiam ekipe z bialegostoku (neuf krzywy nosek) oraz sebe i olejusa (olejus napewno sie odezwe wiesz o co chodzi ;) ) :cool:
To wybacz ale sie pogubiłem i nie wiem o czym piszesz ;)Cytat:
Zamieszczone przez Pablo_gl
Hrabio !!!! my musimy jakąś imprezę integracyjną w regionie zrobić :) znaczy sie grill piweczko i umyte maszynki :) oczywiście zwołamy wszystkich ludzi chętnych i coś konkretnego stworzymy :) Augustów jest ciekawy i tani albo coś bliżej stolicy :)
hehe nawet nie podobno tylko napewno :) pan policjant chyba sie przestraszyl kiedy zatrzymalo sie ok. 30 samochodów :) a kierunek wypadl mi jakies 20-30km od białegostoku ale udalo mi sie go odzyskac (nawet sie nie pobił!) niestety pozniej znowu mi wypadl - tym razem juz w Wa-wie gdzies w drodze do Real'a.Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81
Neuf a co do spotu regionalnego jestem jak najbardziej za! :) a jezeli dobrze sie zakrecimy dobrze po miescie to moze przyjechac spora ilosc samochodów :D
Hrabia dzieki i nawzajem :)
Cześć Wszystkim. Tak sobie czytam i czytam i może napisze wkońcu coś od siebie. Emocje po spocie już opadły.Dla organizatorow należą sie Wielkie Ukłony!!!!!! przy takiej pogodzie impreza nie była idealna , ale nie było alternatywy.Pomimo naszych przygód :( jesteśy zadowoleni że tam byliśmy. Oczywiscie jest nie dosyt że nie rozmawialiśmy ze wszystkimi i osobiście nie poznaliśmy kolegów znanych tylko pod nikami. Ale mam nadzieje że po każdym spocie bedzie tylko lepiej :D Też myśle że juz takiej ilosci aut nie uda się osiągnąć.
co do spociku na ziemi białostockiej jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D przynajmniej odwiedze rodzine.
Dzieki za zielonego :D :D :D mam nadzieje ze to nie żart na 1 kwietnia.
Podziekowania dla Evana ,Anatola i ...........?(nie znam niku :D ) za eskorte z Placu Bankowego.
Pozdro dla BIGPUNA :D :D
A mnie to nie podziekujesz casi123 ? Za eskorte z Olsztynka do Wawy ? :P
Tomeczku Tobie podziekuje osobiscie :D :D :D masz u mnie zimne piwko na Molo :D
W takim razie i ja piwko na molo poproszę - może bez zasług ,ale chętnie poprostu bym piwko na molo wypił :)
Casi a my chyba rozmawialiśmy pod parasolem na parkingu pod pałacem :) :) :) o ile się nie mylę :)