wiecej zdjec auta ? dobrze jak bede miala czas to wstawie :) dzis jedno z weekendowego zlotu , myślała kivi że ma nisko przód ale jednak nie ma hahaha trzeba nad tym popracować ;D :faint:
http://img221.imageshack.us/img221/30/sdc10234h.jpg
Wersja do druku
wiecej zdjec auta ? dobrze jak bede miala czas to wstawie :) dzis jedno z weekendowego zlotu , myślała kivi że ma nisko przód ale jednak nie ma hahaha trzeba nad tym popracować ;D :faint:
http://img221.imageshack.us/img221/30/sdc10234h.jpg
jak poziom na feście?:D dajcie więcej fot..
To utnij sprężyny :-DCytat:
trzeba nad tym popracować
k i v i już mi się podoba wstęp do festynu :]
Czekam na kolejne foty
a moze w komplecie siedem i pszczółeczka :)
No przyznać trzeba bryczka ponętna :)
ale się usmiałem :) :) :) pszczółeczka miałem na mysli e30stke :) :) :) kurcze dobre ha ha niemoge się powstrzymac ale mnie rozbawiłas :) oczywiscie uboku z włascicielką inne foty się nie liczą :) ;)
pozdro
ale mnie pszczółeczka maja rozwaliła pozytywnie
bzzzzzzz bzzzzzzz bedziemy bzykac deczko niżej ;) ;D ;D , bilstein B8 przód B6 tył sprezyny FK -75 -45
http://img820.imageshack.us/img820/1679/sdc10511z.jpg
Uploaded with ImageShack.us
uuuuuuuuuuuuuuuuuu :]
No Madziu gleba będzie jak ta lala :)
Kiedy zmiany? Wydaje mi się, że teraz będzie nisko jak tego chciałaś:D
Dobra gleba nie jest zła :) działaj czekam na efekty :)
Uu zakładaj i dawaj jakieś foto!;)
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Witamy i na dzień dobry widać ładne fotki autka z zlotu - super. Co do obniżenia autka to OK tylko polecam założyć ślizgacz tzw. osłonę metalową skrzyni biegów i CHŁODNICZKI (ciężko kupić i była sprzedawana głownie na rynek skandynawski i norweski) bo jak autko poleci niżej a zaliczymy koleiny pare razy to jak oberwie chłodniczka skrzynki i złapie powietrza w układ chłodzenia to nieco nam sie pokomplikuje sutyacja.
extino dobry człowieku wszytko bedzie jak nalezy nie martw sie :)
Fajna furka pozdrawiam
Magdaleno Jarek doczytał już teraz wiem o co chodzi ty mały potworku :D Tomek ci mówił że z tyłu masz nivo ?
Jakiej chłodniczki Extino? Ja tam u siebie nie widziałem żadnej,a wydech już mam wyrównany:D i "belkę" :D
Chodzi o chłodniczkę oleju w automacie bo w 740 znajduje sie ona miedzy skrzynią a silnikiem niestety. Element nr 1
http://bmwfans.info/parts/catalog/E3...n_oil_cooling/
Z własnego doświadczenia wiem, że chłodniczka jest bezpieczna. Najpierw jest pałąk, który ją ochroni a potem jeszcze rury wydechu i pokrywa skrzyni, która przyciera w pierwszej kolejności ;)
Powiem Ci Magda, że zestaw hardcore. W codziennej jeździe praktycznie niepraktyczny. Ale rozumiem, że Czarnula nie jest do codziennej jazdy :D Czekam na foty!
O cholerka ja cały czas myślałem że to m30 O_o ,teraz już wiem co za chłodniczka i czemu jej niemam :D
jarek88 - tyłek skopie mordo Ty tak od początku wiedziałam ze jest nivo ( nigdy mnie nie doceniasz :( )
e32maciek - M30 ;D ? za mało ... heh powiedzmy ze Vka to jest coś co mnie kręci.
tuczi77 - tak wiem , ze jest to hadrcore ale twarde amory będą ja trzymać , poza tym idę w German a nie w 'auto rodzinne' i wiem czym to smakuje .
Do jazdy na codzien mam E30 i mitasubiszi Colta :)
Zdjęcia na pewno wstawię jak będzie już zrobione , narazie czekam na amory bo idą dopiero niestety nie było od reki B8 do tego auta.
Śliczna Siódemeczka :) Do zobaczenia na zlocie :)
piękny zestaw maju ;) :) ;)
Widziałem dziś to piękne V8 na bronowickiej jak skręcała w piastowską. Zrobiła na mnie duże wrażenie a szczególnie tynie fele i ogólny stan auta:) A też słyszałem że już nie korzystasz z usług z myjni na piastowskiej bo Ci źle domyli czy coś tam:(
hej i jak bunia na glebie czy jeszcze :)
EVAN tylko w warsztacie w ktorym to robili wiedzą o tym - pisz mi tu szybko gdzie masz podsłuch haha ;D
to szczęsciarze w tym warsztacie ze mogą robic przy takiej buni :) :)
Z pomarańczowymi kierunkami dużo lepiej:)
madzia wez sie nie chwal :D
Witamy wśród nas ;)